Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklanan fonun şartlarını bilmeden bir şey diyemeyiz.Uzun vadedeki etkisi ne olacaktır sence ?
Şeytan ayrıntıda gizli zaten.bunu 1 yıllık vadeli hesaplara falan uygularlarsa yaptıkları ters teper.Açıklanan fonun şartlarını bilmeden bir şey diyemeyiz.
Ne kadar kısa vadeli kazanç sağlarsa o kadar pozitif görülür. Vade uzadıkça negatif görülmeye başlar.
Ekonomik reformlar ile desteklenmediği sürece orta ve uzun vadede bizden götürüsü çok daha fazla olur o zaman anladığım.Açıklanan fonun şartlarını bilmeden bir şey diyemeyiz.
Ne kadar kısa vadeli kazanç sağlarsa o kadar pozitif görülür. Vade uzadıkça negatif görülmeye başlar.
Şeytan ayrıntıda gizli zaten.bunu 1 yıllık vadeli hesaplara falan uygularlarsa yaptıkları ters teper.
Söylenen 6 ay ve 1 yıllık mevduatlara uygulanacağı.sorun şu ki ülkede ortalama mevduat 45 gün!
Ekonomik reformlar ile desteklenmediği sürece orta ve uzun vadede bizden götürüsü çok daha fazla olur o zaman anladığım.
Dolar 13.50 e mı çıktı yine ben mı yanlış görüyorum? 12 ye kadar düşmemişmiydi
nereden izliyorsun lananlık 15 lere çıkıp geri mi iniyor ben mi yanlış görüyorum yav?