- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyosuuunKüçük boy pizza 70 lira olmuş
Biz bitmişiz
Küçük boy pizza 70 lira olmuş
Biz bitmişiz
Bira ile güzel gidiyor![]()
Pizzanın Zararları Nelerdir?
Pizza, dünya genelinde popüler bir yiyecek olmasına rağmen, aşırı tüketimi bazı sağlık sorunlarına yol açabilir. Yüksek kalori, doymuş yağ, sodyum ve işlenwww.zararlar.com
Kombi calistirmamak olabilir.
buraya yazabiliyorum ama genel türkiye gündemine neden yazamıyorum
Apartmanda sırf asansör ve aydınlatma yav ..2200 TL - 2300 TL gelen ortak alan 1200 TL geldi
Erenköy taraflarında misal o iş tam tersi - özellikle ramazanda, hatta emlakçılara git sor " Bir gün yolda yürürken geç saatte zikir sesleri duyarsanız şaşırmayın" derlerApartmanın ortak alan elektriğini kaçak kullanan bir 31 ci var muhtemelen
Ramazan nedeniyle eylemlerini azalttıysa düşmesi normal
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mülkleşme oldukça tabiki de ev ihtiyacı hep olur![]()
Balon var dendi konut krizi çıktı - Güncel Haberler - İş-Yaşam Haberleri
Erden Timur, konutta balon var diyenlerin şu anda satın alacak ve kiralayacak konut bulamayan milyonlarca insanın günahına girdiğini söyledim.haberturk.com
Üstat konuşmuş.
turkiye ile yarisabilecek bir rakam almanlar bizi kiskaniyoralmanya enflasyonla mucadele destegi olarak toplu tasıma ucretlerinde indirime gitti. 90 euro olan aylık bilet 9 euroya dustu.
Doğru dürüst düşünülmemiş bir hamle bana kalırsa. Mesela yüz binlerce üniversite öğrencisi toplu taşıma için sömestr başına para ödüyor. Atıyorum sömestr başına 300€ üniversite harcı ödüyorlarsa bu paranın 2/3 gibi bir bölümü sadece toplu taşıma ücreti oluyor.almanya enflasyonla mucadele destegi olarak toplu tasıma ucretlerinde indirime gitti. 90 euro olan aylık bilet 9 euroya dustu.
Oha lan bizde de 9 euro ama 50 biniş o da 40 takla atarak öğreci kartına.almanya enflasyonla mucadele destegi olarak toplu tasıma ucretlerinde indirime gitti. 90 euro olan aylık bilet 9 euroya dustu.