Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Adamın aklı daha o Ukraynalı kadında yav
Onur şu an o kadını görse hatırlamaz bile 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz gs forması konuşalım muradım konu bka döndü yineAdamın aklı daha o Ukraynalı kadında yavOnur şu an o kadını görse hatırlamaz bile
![]()
Bir bana yapılan yanlışı iki slav kadınlarını unutmam. O ankara pavyonuna düşen kadın yüreğimi dağlıyor benim manitam ondan güzel olduğu halde.Adamın aklı daha o Ukraynalı kadında yavOnur şu an o kadını görse hatırlamaz bile
![]()
Olmayan şeyin nesini konuscaz birader bak yukarıda TMK kafayı yedi çupamizu verin diyorbiraz gs forması konuşalım muradım konu bka döndü yine
Evet 100. yıl formamız çok güzel olmuş.Nike ekibine teşekkür edelim Onur'umbiraz gs forması konuşalım muradım konu bka döndü yine
Bu aralar o kadar çok üstüne gittim ki Serhan'ım biraz da gönlünü alayım seninBir bana yapılan yanlışı iki slav kadınlarını unutmam. O ankara pavyonuna düşen kadın yüreğimi dağlıyor benim manitam ondan güzel olduğu halde.
Almanya'da da Ebay'de falan da 200-300€ ya satan şerefsizler var.Bu adama bu ilanı açtıranların emeği geçenlerin …
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ürünü gsstore.comdan sipariş verdiğimizde Atatürk imzası ve sponsor baskılı bir şekilde mi geliyor?
Evet. S beden kaldı sadece. Bana L lazımdı alamadım beklemeye devam
Ara ara stok giriyorlar denk getirmek lazım ama hemen tükeniyor.Sitede forma ilk çıktığı gün hariç daha da görünmedi. Nereden bakıyorsunuz ?
Az ye de kilo verGSSTORE DA
S VE M BEDEN STOKTA!!
Zayıfım zaten sadece bol seviyorum gay gibi dar mı giyelim adminimAz ye de kilo ver