GSStore Ürünleri

Sınırlı sayıda üretilen ürün olmaz olmamalı geçe seneki şampiyonluk minyatür kupa yok dolap mağazasında uçuk fiyata satıyorlar yenilenmiş retro formalar satışı yap sat

Bir bana yapılan yanlışı iki slav kadınlarını unutmam. O ankara pavyonuna düşen kadın yüreğimi dağlıyor benim manitam ondan güzel olduğu halde.
Bu aralar o kadar çok üstüne gittim ki Serhan'ım biraz da gönlünü alayım senin :D O dediğin kızın da İnstagram hesabı bu __lzabel_lun__ :D

Koca potansiyel barındıran şirketi yönetemeyecek kadar beceri yoksunu herifler var.
Abi hayvan gibi paraya çevirebilecek ürünler var.
Millet forma bulamıyor.
Bu adamlar kendi yasamlarında nasıl bu derece batmadan yasayabiliyorlar. Şu yetenek fukaralığında bir ekibin ve başındakinin kenarda 1m birikmiş parası varsa bile o paraya şüpheyle yaklaşırım. Normal değil bunlar, hadi forma tedarik vs zırvası var olm bir tane figür, adam gibi telefon kılıfı, figür anahtarlık vs bunları da yapamayacak kadar aciz mi bu şirket. Olm millet 3d printer ile basıyor.

Komple temizlenmeden iflah olmaz orası. 15 yıldır aynı hikaye.

1698869030201.webp

GSSTORE DA

S VE M BEDEN STOKTA!!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ürünü gsstore.comdan sipariş verdiğimizde Atatürk imzası ve sponsor baskılı bir şekilde mi geliyor?

Geri
Üst Alt