Haldun Üstünel Futbol A.Ş'den istifa etti !

Cevap: Haldun Üstünel istifa etti !

1 ay ailesini görmemiş falan, geçelim bunları arkadaşlar. Bana 16 milyon € verin, ben de ailemi görmeden 1 ay geçiririm seve seve. Takıma da iki tane Keita/Elano seviyesinde, popülerliğinde adam getiririm rahatlıkla.

1 ay ailesini görmemiş falan, geçelim bunları arkadaşlar. Bana 16 milyon € verin, ben de ailemi görmeden 1 ay geçiririm seve seve. Takıma da iki tane Keita/Elano seviyesinde, popülerliğinde adam getiririm rahatlıkla.

şimdi bir şey diyeceğim ama ayıp olacak :p saygı duyuyorum..

o kadar ceza yedin hala akillanmadinmi ?

yani saçmalığın son noktasındasın serhat

Sana bildiğim bütün küfürleri ettim içimden.K.bakma.Hakkını helal et.

Bu adamada laf atıldı vay be helal olsun.

İnamoto, Carrusca'lardan ne hallere geldik haberiniz yok galba ? :cool:

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, Futbol Şubesindeki görevinden resmen istifa etti.

Bu istifadan sonra, Haldun Üstünel'in yönetim kurulundaki görevi devam etmesine karşın, tecrübeli yöneticinin futbol şubesindeki ve Futbol AŞ'deki görevleri sona erdi.

Üstünel'in istifası konusunda Lig TV Galatasaray muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Başkan Adnan Polat ise, "Haldun bana istifa ettiğini söylemedi. Masama bir zarf bırakmış. Sana öyle söylediyse o zarfta istifası var demek ki. Haldun Üstünel'in biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Bizimle olmaya devam edecek. Kimse merak etmesin. Transferler devam edecek." dedi.

Üstünel'in ayrılık sebebi, Adnan Sezgin'e verilen geniş yetki ve Üstünel'in adeta ikinci plana itilmesi olarak tahmin ediliyor. Üstünel'in önümüzdeki günlerde Galatasaray Yönetim Kurulu'ndan da istifa edebileceği gelen haberler arasında.

bu nasil baskan bu nasil yetkili kisi, arkadas o masana birakilan zarfi bir acta bak beee, bu da mi zor, tamam anladik transfer mransfer yapamayacaksiniz en azindan o zarfa bak, bak hele ne yaziyor, hey allahim ya...Özlüyorum seni ANLI SANLI GALATASARAY,tarihimiz Basarilarla dolu,gelecegimiz rezilliklerle dolu :S

Sirketler birlesti diye istifa etmez, öyle olsaydi bile "böyle alavere dalavere icinde yer almam", "Galatasaray degerleri cigneniyor" tarzinda ifadeler kullanmaz. Az önce Polyana örnegini verdim. Bence icimizi rahatlaticak kücücük bir durum bile yok ortada.

bende onu diyorum ya.. yonetimde neler olup bittigini aciklamasi lazim baskanin..

Yazıklar olsun....

arkadaşım haldun üstünel'in bütün konaklama ulaşım yemek vs.. gibi bütün masrafları cebinden verdiğini bilmiyorsun heralde,adnan sezgin ile karıştırdın heralde getirdiği dandik oyuncular üzerinden falan komisyon alma vs..

Son zamanlar da yönetim'den yapılan açıklamaların, genelde tersi'nin çıkması beni çok düşündürüyor.Hem stad konusu, üstüne de Haldun Üstünel konusu eklenince ''neler oluyor'' demekten kendimizi alamıyoruz.Acilen, taraftarları aydınlatacak açıklamalar yapılmalı.Gece-gündüz demeden birçok fedakarlıkla takımını destekleyen taraftarların, şeffaf bir biçimde, olanı biteni bilmeye hakkı var.

Gine saçmalıyor ya

sırf Haldun Üstünel için seçimi Adnan Polat kazansın istedim şimdi Sihirbaz yok olcak iş değil

Geri
Üst Alt