# Hamit Altıntop

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hamit Altıntop

Zico,şampiyon yapamadığı için kovulmadı ki.Daha başka sebepleri de vardı.Vizyon dediğinde herşeyin temeli paraya bakar.Getirirsin iyi bir hoca yaparsın iyi transferler.Başarı gelir.Kaldi ki Aragones'te geldi buraya,Del Bosque'de geldi.Hangisinin vizyonu yoktu ki.

Diğer taraftada Getirirsin Rijkaard'ı.Eline Barış,Sarp,Servet'i verirsin.Ne o vizyonumuz var.Geçiniz.

Ayrıca madem Hamit vizyon için geliyor neden Fener'e gelirse çok kötü olur diyoruz.Hani Hamit vizyona gelirdi.

İlerde konuşalım geleceği.Şuan sende bende kanıtlayamayız.

Hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin. Burada biz fikir ortaya atıyoruz; gerçekleşir, gerçekleşmez orasını zaman gösterir.

Fener o sene şampiyon olsaydı, Zico kaldırdı. Pire için yorgan yakacak kadar gerzek değillerdir herhalde...

Nedenlere çok takıyorsun, biraz da sonuçlara bak. Şöyle düşün; diyelim ki Rijkaard Fener'e geldi ama başarısız oldu. Sence 1 sene daha sabredilir miydi? Taraftarından tutun, camiasına kadar herkes gitmesini isterdi ama biz, Rijkaard'a 1 sene daha şans verilmesini istedik. Aragones ve del Bosque'nin getirilmesi vizyon değildir; vizyon olsaydı Bosque 5-6 haftada, Aragones'te 1 sene sonra kovularak gönderilmezdi.

Boş bir konu hakkında tartışıyoruz. Aziz Yıldırım bile her demecinde diyor zaten, bizim önceliğimiz her zaman Türkiye'dir diye. Keza 3 sene şampiyonluk sözü dahi vermişti. Buna karşın Adnan Polat'ta her demecinde bizim hedefimiz her zaman üç kulvarda şampiyonluktur söylemleri aradaki vizyon farkını ortaya koyuyor zaten.

Bu kadar uzatmaya gerek yok bence...

Hamit'i sevmeyen tek insanoğlu ben miyim lan ? Gelirse süper olur ama orası ayrı +rep

Hiçbir şeyi kanıtlamak zorunda değilsin. Burada biz fikir ortaya atıyoruz; gerçekleşir, gerçekleşmez orasını zaman gösterir.

Fener o sene şampiyon olsaydı, Zico kaldırdı. Pire için yorgan yakacak kadar gerzek değillerdir herhalde...

Nedenlere çok takıyorsun, biraz da sonuçlara bak. Şöyle düşün; diyelim ki Rijkaard Fener'e geldi ama başarısız oldu. Sence 1 sene daha sabredilir miydi? Taraftarından tutun, camiasına kadar herkes gitmesini isterdi ama biz, Rijkaard'a 1 sene daha şans verilmesini istedik. Aragones ve del Bosque'nin getirilmesi vizyon değildir; vizyon olsaydı Bosque 5-6 haftada, Aragones'te 1 sene sonra kovularak gönderilmezdi.

Boş bir konu hakkında tartışıyoruz. Aziz Yıldırım bile her demecinde diyor zaten, bizim önceliğimiz her zaman Türkiye'dir diye. Keza 3 sene şampiyonluk sözü dahi vermişti. Buna karşın Adnan Polat'ta her demecinde bizim hedefimiz her zaman üç kulvarda şampiyonluktur söylemleri aradaki vizyon farkını ortaya koyuyor zaten.

Bu kadar uzatmaya gerek yok bence...

Zamanın göstereceği olayları sen yazıyorsun ki ?Bende zamanı gelince konuşuruz dedim.

Önce Türkiye'deki vizyonunu tamamlayacaksın ki dışarda söz sahibi olasın.Önce Türkiye'deki hedeflerini biliceksin ki Avrupa'da vizyonun olsun.Türkiye bu kadar önemsizse 5 yıldır Şampiyonlar ligine katılamayız böyle.Avrupa'da başarının kapısı Türkiye'den geçiyor.

Uzatmeyalım o zaman madem Hamit vizyonu olmayan klüplere gitmez diyoruz o zaman neden Fener'e gelirse yönetime yazıklar olsun falan diyoruz ki.Madem gitmezse o zaman kapatalım konuyu.Ama kesin kesin gitmez değil.Ondan bahsediyorum.

Niye sinirleniyorsunuz? Hamit kim? Bizim de Caglar´imiz var. Caglari gectim Serdar Özkanimiz var. Onu gectim Badtalimiz var.

Sakaysa cok komik degilse pek degil kardes.

Reis şimdi atar yapmanın zamanı değil.Hamit'in olayını bi ben çözemedim herhalde.Benim göremediğim ne var abi bu adamda.Koca final maçında topu ayağının altına alıp yanlamasına sürmekten başka bişi yapmadı,tarif bile edemedim.

bak şimdi topu aldın diyelim,kendini yana doğru ver,topun üstüne basa basa ilerle ahanda bu işte.

Ben bunları yazdım diye bana futbol dersi vermeye de kalkmayın,yok sistem adamı,takım savunmasını iyi yapıyor falan.Yok abi işte,yapmıyor bir şey.Kör müyüm lan ? Gol atıyor,asist yapıyor da demeyin,savunmayın lan,kötü işte.Ama inşallah gelir.

Reis şimdi atar yapmanın zamanı değil.Hamit'in olayını bi ben çözemedim herhalde.Benim göremediğim ne var abi bu adamda.Koca final maçında topu ayağının altına alıp yanlamasına sürmekten başka bişi yapmadı,tarif bile edemedim.

bak şimdi topu aldın diyelim,kendini yana doğru ver,topun üstüne basa basa ilerle ahanda bu işte.

Hamit'in neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz. Evet final maçında çok kötüydü, ama bu bence Ribery'nin boşluğunu doldurma zorunluluğunun verdiği baskıdan kaynaklandı.

E bide CL finali sonuçta... hemde alışık olmadığı sol kanatta.

Hamit şu anda bence en iyi & en profesyonel Türk futbolcudur.

Ben bunları yazdım diye bana futbol dersi vermeye de kalkmayın,yok sistem adamı,takım savunmasını iyi yapıyor falan.Yok abi işte,yapmıyor bir şey.Kör müyüm lan ? Gol atıyor,asist yapıyor da demeyin,savunmayın lan,kötü işte.Ama inşallah gelir.

Türk + Bedava .Bundan iyisi Nuri Şahin, Gökhan İnler.=)

Dediğin gibi inşallah gelir.

Zamanın göstereceği olayları sen yazıyorsun ki ?Bende zamanı gelince konuşuruz dedim.

Önce Türkiye'deki vizyonunu tamamlayacaksın ki dışarda söz sahibi olasın.Önce Türkiye'deki hedeflerini biliceksin ki Avrupa'da vizyonun olsun.Türkiye bu kadar önemsizse 5 yıldır Şampiyonlar ligine katılamayız böyle.Avrupa'da başarının kapısı Türkiye'den geçiyor.

Uzatmeyalım o zaman madem Hamit vizyonu olmayan klüplere gitmez diyoruz o zaman neden Fener'e gelirse yönetime yazıklar olsun falan diyoruz ki.Madem gitmezse o zaman kapatalım konuyu.

Tahmin diye bir şey var dostum. İnsanlar neden plan yapar, neden program diye bir şey var; mantıklı tahminler nedeni ile değil midir? İlla gelecekte olan bir şey hakkında yorum yapabilmek için geleceği görmek ya da geleceği beklemek gerekmiyor.

Deminden beri Zico'dan neden bahsediyoruz? Döndük yine başa... Bak Del Bosque, Aragones gibi adamların kendine has sistemleri vardır. Eğer bu adamları getirirsen eline sistemine uygun adamlar alırsın. Alamasan bile herhangi bir başarısızlıkta bütün suçu teknik direktörlere atamazsın. Fener için Türkiye'de başarı daha önemlidir. O kadar övülen Zico'da bunun en iyi örneğidir. Avrupa içinde illa şampiyonluk gerekmiyor. En azından UEFA için hedef koyabilirsin.

Fenerbahçe 17 kere şampiyonluk yaşamış, bir çok kere Avrupa macerasına katılmış. Hani sonuç nerede? 0 çekmeler, 6-7 gol yemeler, başarısız turnelerin yanında elle tutulur bir CL çeyrek finali var. Bunu da bizde yaptık ama bizim bu başarımız her nedense bu kadar abartılmadı.

Uzatmeyalım o zaman madem Hamit vizyonu olmayan klüplere gitmez diyoruz o zaman neden Fener'e gelirse yönetime yazıklar olsun falan diyoruz ki.Madem gitmezse o zaman kapatalım konuyu

Hamit'in kendisi bunu söyledi. Ben paradan çok, vizyona(Galatasaray'ı ima ederek) önem veriyorum diye.

yalnız şöyle bir durum var, hamit in yıllık ücreti, 2 oyuncunun yıllık ücretine bedel olur nerdeyse

Para yok deyip duruyoruz al sana bedava oyuncu işte Çağlar'dan Batdal'dan önce Hamit'e yapışmak lazım.

Murat Durgun bizimle JB geciyor

Murat Durgun bizimle JB geciyor

Turkspor Hamit Fener´e gidecek dedi diye olumsuzluklarini bulmaya calismayalim Hamit´in. Hamit Türk futbolcular icerisinde en komple oyuncudur acik ara. Heycan yapmadan oynayan, topu ayaginda tutabilen, pas yapan, mücadele eden, müthis sutlar atan tek futbolcudur benim gözümde. Ne diyecegimi bilmiyorum.

Türk oyunculara gelince para yok, Elano - Kewell - Baros - Keita´ya gelince cok para var. Baska futbolculari gectim de, Hamit icin nasil para bulunmaz anlamam. Basarili olmak icin cok önemli bir halkadir Hamit transferi. Ne olur Hamit´e 3.5 versen? Ne bileyim ya da 4 versen? 3 senede 12 Milyon eder. Bonservisiyle alma imkanin olsa seve seve zaten 7-8 Milyon basarsin alabilmek icin. Yahu bedava bu adam ya. Bonservisi elinde. Ayrica biliyoruz ki, Fenerbahce´nin yaptigi teklifin benzerini Galatasaray yapsa Hamit kesinlikle Galatasaray´i secer. Yapmamiz gereken sadece Fenerbahce´nin yapmis oldugu teklife yakin bir teklifle Hamit´in kapisini calmak.

Bok atma Murat.:D

Hamit ortalamanın üstünde bir top tekniği var. Süper top süren, süper hızlı bir adam değil.

Fakat çok istikrarlı, mental özellikleri çok üst düzey bir adam. Euro 2008'de, Çek Cumhuriyeti maçında Nihat'a attığı pas bile anlatmaya yeter oyunculuğunu. Ayrıca CL finalinde Robben'den başka bir şeyler değişsin diye uğraşan tek adamdı. Oynadığı kanada göre ters ayaklı bir adamın yana doğru top sürüp önünü açmaya çalışmasından daha doğal ne olabilir ki?

Hamit istikrarlı, neredeyse her özelliği ortalamanın üstünde olan, bir çok pozisyonda oynayabilen, bir de üstüne şutu olan bir adamdır.

teklif bile etmemişizdir diyenlerde olmuş gülüp geçtim :) hamit bonversizsiz olduğu için 3.5m €,4m € dan fazla verilmesine karşıyım bu kadar fazla ederide bonservizsin olmasından dolayıdır yönetime bişey diyemem fb yine dengesizlik yapmıştır ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt