Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam su capsiz süperligde hicbir takimdan cekinmiyeceksin
ne sikeci kardeslerden nede baska takimlardan...
Her mac ofansiv cikacaksin, hizli kanat oyunculariyla ve ilerde kesinikle Burakla
Böyle cikarsan zaten maclarin yüzde 99unu kazaniriz, kazaniyacagimiz maclarda anca sansizlikdan olur (top kaleye girmez vs....)

14 haftada 10 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan adam yerden yere vurulup eleştiriliyor. Size her 2 haftada bir deplasmanda puan kaybeden yabancı futbol profesörleri yakışır.

14 haftada 10 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan adam yerden yere vurulup eleştiriliyor. Size her 2 haftada bir deplasmanda puan kaybeden yabancı futbol profesörleri yakışır.

adam sırf türk diye yapılıyor birde hemen kapasitesi bu kadar gibi yorumlar görüyoruz bunu yabancı yapsa 5-0 yenilse bile pass geçilirdi

adam sırf türk diye yapılıyor birde hemen kapasitesi bu kadar gibi yorumlar görüyoruz bunu yabancı yapsa 5-0 yenilse bile pass geçilirdi
Konuyu hep ona vurmayaılm ama burada başarıya ve gidişata göre değil ada ve markaya göre yorum yapıldığı açık bir gerçek. Hamza kim ki? Eski Akhisar hocası, FT'nin milli takımlardaki yardımcısı. Sallamak için çok uygun bir adam.

Başlarda bende Sneijder hakkında yaptığı yorumdan dolayı, o kafayla devam ederse başarılı olamayacağını düşünüyordum ama adam beni yanılttı, Sneijder'de hocayı acayip sevip, sahipleniyor. Helal olsun.

Acemilik sancıları oluyor bazen ama şu ana dek yaptıklarıyla başarılı olduğunu düşünüyorum. Devamını getirebilir umarım.

Türkiye'de popülasyonu ilgilendiren meslekleri icra etmek zordur. Çünkü Türkiye'de herkes işin ehlidir; herkes profösördür, herkes mühendistir, herkes direktördür. Herkes işin en iyisini iyi bilir. Versen aynı görevi otoriteyi bile sağlayamaz, futbolcuları antrenmana toplayamaz ama o uzmandır her konuda... Mütevazi olma, yapıcı olma onun kitabında yazmaz.

Neyse... İnsanların küçük dünyalarından atıp tutmasına aldırmadan tam konsantrasyonla işini yapmaya devam etmeli hoca, zira başarı ancak bu şekilde gelir.

Geçen hafta oyundan aldı ve fb maçında oynatmadı diye eleştirdiğimiz halde Yasin'i bu camiaya kazandıran da yine Hamza hoca aslında. İlk devre hepimiz Yasin'i Erciyes'in yerli kazığı olarak nitelendirip, onu gereksiz bir transfer olarak tanımlarken şuan bakış açımız tamamen değişti. Bunu sağlayan kim? Yine Hamza hoca, ona güvendiğini hissettirip şans verdi ve destek çıktı çünkü.

Kabul ediyorum, bazen çok büyük hatalar yapabiliyor, takım savunması halen daha berbat ama bu kadar eleştiriyi hakettiğini de düşünmüyorum. Birçoğunuz ayni eleştirileri hiçbir zaman Mancini'ye yapmadı. Prandelli vakasını geçiyorum, o TD falan değildi.

Denizli'ye 2 sebepten sıcak bakmıyorum ben.

1. Denizli de uluslararası futbol piyasasından bihaber biri bana göre. Fazla alaturka düşünen bir adam. Mesela Melo konusundaki yorumlarına bakabilirsin.

2. Denizli TD olma ihtimali olan biri olduğundan, en ufak kötü gidişte Aykut-Daum işine dönebilir. Bu sebeple benim tercihim Önder Özen gibi TD olma düşüncesi olmayan biri olması.

“Beşiktaş’ı çok sevdim” – Futbolu Sevenlerin Adresi

Sizin için sırada ne var? Nasıl bir gelecek çiziyorsunuz kendinize?
Teknik direktörlük yapacağım. Kendime bir ekip oluşturuyorum; yardımcı antrenörler, kaleci antrenörü, kondisyoner, analizci…

GSCimbom olarak bir kutu cesaret hapı hediye edelim yoksa bu adam değişiklik hakkını sadece oyuncular sakatlanınca veya yorulunca kullanılacağını zannetmeye devam edecek.

Takımın gole ihtiyacı olmadığı sürece değişiklik yapmaması kendi hayrına olur. Çünkü ciddi anlamda eline yüzüne bulaştırıyor. Eğer takım öndeyse akışına bıraksın oyunu.

iki macta cok kizdim öyle böyle degil.

fb macindaki skandal ve ibbde. Allah var sans yinede yanimizdaydi ve halen lideriz.

dün kadro icin ne diyebilirim.. Umutdan nefret etsemde Hamza hocanin agizi yanmis bikere Buragi erken sokmak ile. Ondan haric 10 kisi dogruydu.

2:0 olunca Hocanin pek sucu yoktu. Takim kötü oynamadi. Aslinda bu bana cok koydu. Kime kizacagimi sasirdim. Tamam olcan umut topu kontrol edemediler. Ama neye göre kimi elestirecektim.

2. gol hakem hatasi hamite bariz faul var.

ilk goldede hakan dogru uzaklastiramadi babelde galiba güzel topuk pasini veri adam güzel vurdu.

ikinci devre Buragi alip orta saha ile fw i kompakt olarak oynadik. Tabiki öldürücü üclümüzde beraber oynadiklari anda (Y-S-B) ve Tellesde arkadan güzel isler yapinca, aldik maci.

Veysele aslinda kimse kizamaz. Adami yasin,sino,tellesle yanliz biraktilar. bunun önünde kimse yokmu? Alparslan bosunami dmc

Hala basaksehir macini unutamiyorum nasil boyle bi hata yapti hoca anlamiyorum.Hoca hakkindaki genel gorusum sampiyon olsakta seneye bizle devam etmemesi yonunde

çok kritik maçlar oynuyoruz.o yüzden eleştirirken abartmış olabiliriz.ama gençlerbirliği ve fener maçı için haklı taraftar.bursa ve başakşehir maçı içinse şunu söyeyim..kimi oynatırsa oynatsın,kimi oyundan alırsa alsın şu kesin ki bu takımın çok büyük bi savunma sorunu var.önce bunu halletmeli.kasımpaşa maçında anladım bunu.

oyuncu değişikliklerini doğru ve yerinde yapacağı bi dönem.çünkü hataya yer yok artık...yasini kazandıran o.brumayı da kazandırabilirdi ama bruma piskolojik olarak bitik..

bundan sonra sağ kanatta emre çolak ya da sinan gümüşe vermeli o formayı.

Yerli takıntısı diyorsunuz hiç oynamayan 18 e alınmayan brumayi kaç hafta oynattı ki yerine oynayabilecek yerli varken. Sanki yedekdeki yabancılar (cemali pandev) şans verildiğinde büyük işler yapmis gibi bir hava var forumda. On yargilisiniz adam mental yönden bitmiş bir kadroyu en önemli sampiyon adayı yapmıştır. Hata da yapsa bu süre içinde bayağı başarılı olmuştur.

Neyi elestirdiginizi cozebilsem belki hak veririm de fb macinda bruma yok diye elestirildi gecen hafta niye bruma oynadi diye,semih ve burak sakatlansin diye dua ediliyordu sakatlandilar ne oldu peki koray denen alman altyapisini aldi diye pohpohlonan arkadas ne yapiyor haftalardir takim gol yeme rekoruna gidiyor sayesinde,yasini emre colagi takima kazandiran kim? Ustelik alternatifi olmayan melo yok 1 aydir,elestiri degil yapilan maksat bok atmak ve cekememek gercek taraftar arkasinda nasil olsa hocanin , sirtida yere gelmez uzun yillarda hizmet edecektir insallah

Neyi elestirdiginizi cozebilsem belki hak veririm de fb macinda bruma yok diye elestirildi gecen hafta niye bruma oynadi diye,semih ve burak sakatlansin diye dua ediliyordu sakatlandilar ne oldu peki koray denen alman altyapisini aldi diye pohpohlonan arkadas ne yapiyor haftalardir takim gol yeme rekoruna gidiyor sayesinde,yasini emre colagi takima kazandiran kim? Ustelik alternatifi olmayan melo yok 1 aydir,elestiri degil yapilan maksat bok atmak ve cekememek gercek taraftar arkasinda nasil olsa hocanin , sirtida yere gelmez uzun yillarda hizmet edecektir insallah

Fb maçında Bruma yerine Umut oynattı diye,
Geçen hafta rezil bir Bruma'yı oyunda tutup tam iyi bir ivme kazanmış Yasin'i oyundan aldı diye,
Yasin'i belli bir zaman diliminde ezbere değiştirdi diye eleştiri yaptık.

Falan filan bunlar uzar gider hocanın arkasında olmak güzel fakat körü körüne de savunmak yersizdir. Bu sene ne olursa olsun seneye KALMAMALI.

Geçen hafta rezil bir Bruma'yı oyunda tutup tam iyi bir ivme kazanmış Yasin'i oyundan aldı diye,

Falan filan bunlar uzar gider hocanın arkasında olmak güzel fakat körü körüne de savunmak yersizdir. Bu sene ne olursa olsun seneye KALMAMALI.
Ezbere ve skora gore elestiriler,Bruma ne yapmis simdiye kadar da kadroya yaziliyor,fb macinda 3 net pozisyonun var atacaksin birini,kazandirdigi maclarida konusacaksiniz ki objektif bir degerlendirme olsun emre colak (hocanin geldigi ilk haftalar)ve yasinin ozverisi sayesinde bugun burdayiz bunun zeminini hazirlayanda hocadir dun burak girdi oyun degisti bunlari da gormek lazim

Son birkaç sayfayı okudum Hamza eleştirenlerin ne çok bilmişliği kalmış ne bilmem neyimiz , saçma sapan istatistiklere rağmen skor taraftarlığı yapmadan aylardır yazdığım gibi inadına İSTİFA

Dün ilk yarıda sesimi duyuramadım diyen çapsızla seneye ŞL oynamayı düşleyenler ile aynı klübün taraftarı olup olmadığım hakkında şüphelerim var !!!!!!

kim gelsin yerine ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt