Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Hala mı kedi :)

Yok mu porsuk seven r'taşlarımız? :)

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Kapak çakmış ama tabi anlayana. Yüreğinde azıcık bile merhamet olmayan tiplere işleyeceğini sanmam.
Çünki onlar anlatılana veya gerçeğe değil; İnanmak istediği şeye inanır.
Sen istersen 100 tane veterinerden hatta zoo bilimciden belge getir. Onlar için hiç mi hiç önemi yok.

Ha açıkçası ben çözümü anlatmak açıklamak ta değil ; Bildiğimi okumakta buldum...

Bizim apartmanda geldiğim günden beri konusu olur. Bodrum kata kediler girmesin pire yapıyor vs diye. Ve bu paylaştığın ilanın aynılarını defalarca apartmanın kapısında gördüm.

Eğer ben bildiğimi okumasam evimdeki kediye bile karışmaya başlayacaklar.

Hele şu " Hayvanlara vereceğine insanları beslesene yardım etsene" diyenler yok mu.
Hayır; Hayatında bir kez bile bir garibanın elinden tutup karnını doyurmamıştır.
Yanına bir dilenci geldiğinde " Hadi kardeşim para yok. Patron yok" diye kovmuştur.

Ama iş lafa gelince mangalda kül bırakmazlar...

Kapak çakmış ama tabi anlayana. Yüreğinde azıcık bile merhamet olmayan tiplere işleyeceğini sanmam.
Çünki onlar anlatılana veya gerçeğe değil; İnanmak istediği şeye inanır.
Sen istersen 100 tane veterinerden hatta zoo bilimciden belge getir. Onlar için hiç mi hiç önemi yok.

Ha açıkçası ben çözümü anlatmak açıklamak ta değil ; Bildiğimi okumakta buldum...

Bizim apartmanda geldiğim günden beri konusu olur. Bodrum kata kediler girmesin pire yapıyor vs diye. Ve bu paylaştığın ilanın aynılarını defalarca apartmanın kapısında gördüm.

Eğer ben bildiğimi okumasam evimdeki kediye bile karışmaya başlayacaklar.

Hele şu " Hayvanlara vereceğine insanları beslesene yardım etsene" diyenler yok mu.
Hayır; Hayatında bir kez bile bir garibanın elinden tutup karnını doyurmamıştır.
Yanına bir dilenci geldiğinde " Hadi kardeşim para yok. Patron yok" diye kovmuştur.

Ama iş lafa gelince mangalda kül bırakmazlar...

Aynen ağabey, kime ne zararları var, el kadar hayvancıklar, kalpleri kararmış o insanların, hayvan sevgisi olmayanın insanın sevgisi de olmaz. :mad:

[FBV]10152395718271149[/FBV] Annelik zor :)

Tarçın ile küstük az önce... :38573: Çok kızdırdı beni...

Tam çayımı doldurdum ve PC ye oturuyorum. Gel kucağıma zıpla. Haydaaa.. Çay tıngırt masanın üstüne boca :(
Allah'tan refleks yapıp klavyeyi hemen çektim. Yoksa şekerli çay şu an klavyemin katili olmuştu... :asd22:

Ama sinirim geçti tabiki... Haydut bazen böyle aşırı sevgi sendromu yaşıyor. :D

Tarçın ile küstük az önce... :38573: Çok kızdırdı beni...

Tam çayımı doldurdum ve PC ye oturuyorum. Gel kucağıma zıpla. Haydaaa.. Çay tıngırt masanın üstüne boca :(
Allah'tan refleks yapıp klavyeyi hemen çektim. Yoksa şekerli çay şu an klavyemin katili olmuştu... :asd22:

Ama sinirim geçti tabiki... Haydut bazen böyle aşırı sevgi sendromu yaşıyor. :D

Abi vurunca falan sana tepki veriyor mu ?

Arkadaşın kedisi var , vurunca bekliyor gidiyor arayı soğutuyor sonra beklemediğin bi anda sırtına zıplıyor

asasin gibi pezev.nk :d

Arkadaşın kedisi var , vurunca bekliyor gidiyor arayı soğutuyor sonra beklemediğin bi anda sırtına zıplıyor

Yok bizim öyle değil de şöyle yapıyor ;

Eğer kızdırırsan saklanıyor koltuğun arkasına. Sanki biz görmüyormuşuz gibi.
Salondan yürüyüp giderken ayak bileğine saldırıp ısırıyor sözde. Ama numaradan. Artık oyun mu yapıyor gerçekten hıncını mı alıyor bilmiyorum.
Ama daha öyle dişlerini geçirecek düzeyde ısırdığı olmadı. Hep numaradan. :D

Ben arada kızgınlık döneminde ilaç veriyorum. Öğrendi kerata. Öyle uslu uslu dururken benim çekmeceyi açıp ilacı almaya çalıştığımı görür görmez uzuyor . Gidip saklanıyor. ... :D

Kediotu tozu aldım bugün, üzerinde tepindiği kazağın üstüne döktüm az önce :) şuan kafayı bulmuş vaziyette... Şimdiye kadar neden almadıysam bunu :)

Ben bir keresinde yanlışlıkla patisine basmıştım Pisican' ın. Viyakladı tabi hayvancağız canının acısıyla ama bir yandan da bastığım ayağıma pati vuruyordu, hırsını almak için :)

Şimdi bir ev kedisini alıp arka mahalleye filan bıraksak köpeklerde olduğu gibi evi bulurmu yoksa kendi başına yaşamaya mı çalışır ???

Şimdi bir ev kedisini alıp arka mahalleye filan bıraksak köpeklerde olduğu gibi evi bulurmu yoksa kendi başına yaşamaya mı çalışır ???

Dış hayatı hiç bilmeyen bir ev kedisini evden atarsan, büyük ihtimalle evini bulmaya çalışırken ölür.

Kediotu tozu aldım bugün, üzerinde tepindiği kazağın üstüne döktüm az önce :) şuan kafayı bulmuş vaziyette... Şimdiye kadar neden almadıysam bunu :)
Abi onun spreyi var sıkıyorsun bir oyuncağına hayvan 10 takla atıyor , kendinden geçiyor :D
Hem daha uzun ömürlü 2-3 sene kullanabilirsin.

Abi onun spreyi var sıkıyorsun bir oyuncağına hayvan 10 takla atıyor , kendinden geçiyor :D
Hem daha uzun ömürlü 2-3 sene kullanabilirsin.

Çok komikti ya daha önce hiç yapmadığı hareketler yaptı :) spreyi olduğunu bilmiyordum, bir daha ki sefere onu alayım, çok hoşuma gitti valla :) veterinere sordum da istediğin gibi kullanabilirsin dedi zararı yokmuş.

Geri
Üst Alt