- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Hala mı kedi 
Yok mu porsuk seven r'taşlarımız?
Yok mu porsuk seven r'taşlarımız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kapak çakmış ama tabi anlayana. Yüreğinde azıcık bile merhamet olmayan tiplere işleyeceğini sanmam.
Çünki onlar anlatılana veya gerçeğe değil; İnanmak istediği şeye inanır.
Sen istersen 100 tane veterinerden hatta zoo bilimciden belge getir. Onlar için hiç mi hiç önemi yok.
Ha açıkçası ben çözümü anlatmak açıklamak ta değil ; Bildiğimi okumakta buldum...
Bizim apartmanda geldiğim günden beri konusu olur. Bodrum kata kediler girmesin pire yapıyor vs diye. Ve bu paylaştığın ilanın aynılarını defalarca apartmanın kapısında gördüm.
Eğer ben bildiğimi okumasam evimdeki kediye bile karışmaya başlayacaklar.
Hele şu " Hayvanlara vereceğine insanları beslesene yardım etsene" diyenler yok mu.
Hayır; Hayatında bir kez bile bir garibanın elinden tutup karnını doyurmamıştır.
Yanına bir dilenci geldiğinde " Hadi kardeşim para yok. Patron yok" diye kovmuştur.
Ama iş lafa gelince mangalda kül bırakmazlar...
Bunu izlemiştim , bu savaşcı arı izci olarak geldiğinde sinyal vermeden onun etrafını sarıp yarattıkları ısıyla öldürüyorlar , bir kez sinyal gitti mi zaten kovan basılıp talan ediliyor ve hiç birşey yapamıyorlar.
Tarçın ile küstük az önce... :38573: Çok kızdırdı beni...
Tam çayımı doldurdum ve PC ye oturuyorum. Gel kucağıma zıpla. Haydaaa.. Çay tıngırt masanın üstüne boca
Allah'tan refleks yapıp klavyeyi hemen çektim. Yoksa şekerli çay şu an klavyemin katili olmuştu... :asd22:
Ama sinirim geçti tabiki... Haydut bazen böyle aşırı sevgi sendromu yaşıyor.![]()
Abi vurunca falan sana tepki veriyor mu ?
Arkadaşın kedisi var , vurunca bekliyor gidiyor arayı soğutuyor sonra beklemediğin bi anda sırtına zıplıyor
asasin gibi pezev.nk :d
Abi vurunca falan sana tepki veriyor mu ?
Arkadaşın kedisi var , vurunca bekliyor gidiyor arayı soğutuyor sonra beklemediğin bi anda sırtına zıplıyor
asasin gibi pezev.nk :d
Şimdi bir ev kedisini alıp arka mahalleye filan bıraksak köpeklerde olduğu gibi evi bulurmu yoksa kendi başına yaşamaya mı çalışır ???
Abi onun spreyi var sıkıyorsun bir oyuncağına hayvan 10 takla atıyor , kendinden geçiyorKediotu tozu aldım bugün, üzerinde tepindiği kazağın üstüne döktüm az önceşuan kafayı bulmuş vaziyette... Şimdiye kadar neden almadıysam bunu
![]()
Abi onun spreyi var sıkıyorsun bir oyuncağına hayvan 10 takla atıyor , kendinden geçiyor
Hem daha uzun ömürlü 2-3 sene kullanabilirsin.