Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Sahadaki takımın 8i 1.5 senesi dolduracak ama dışarıdan bakan göz bu maç için dün toplanmış der bu adamlar. Acaba hocamız orama da transfer burama da transfer demekten başka bir şey yapacak mı bu oyun için?

o 8 inde 6 sı sadece 10 gün oldu takıma katılması. takım 11 inin 5 i afrika kupasındaydı hatırlatayım.

Seri'nin hucum yonu iyi olmasina ragmen, savunma yonu Ndiaye ve Fernando'nun cok gerisinde. Savunma anlaminda orta sahamiz dahada zayiflamis. Donk'un bu takim icin cok yararli oldugunu hep soyledik, ama Fernando ile karsilastirmaya calisan futbol cahillerine selam olsun.

Ama taraftara iyi ders oluyor.Lig nasılsa cepte diyen taraftara.Az ayaklar yere basar belki.

Neyse, iyi ki hazirlik maci, takim halinde kötüyüz, tek tük oyuncu elestirmek bos gibi bu macta.

maç forumunu takip edince buranın antudan farklı olmadığını anladım futboldan anlayan kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmez

Hala ligin favorisi olduğumuzu düşünüyorum. Ancak Şampiyonlar Ligi için bir beklentim yok.

Evet beyler biz ne oynuyoruz sorusunun cevabi net - Halay

lan sen niye her mağlubiyette ve olumsuz sonuçta ortaya çıkıyorsun mayıs ayında birden yok oluyorsun 2 senedir bunu her maç yapıyorsun çok dikkat çekiyorsun 8 şampiyonluk kazanmış Avrupa ligi kazanmış adama ovverrated demek senin ne haddine

ahmed arifin 11 yasinda oglu sanirim

Geri
Üst Alt