- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Zaha iyi başladı macaBu tete ile zaha nedir, hazırlık maçında oynayın bari
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha iyi başladı macaBu tete ile zaha nedir, hazırlık maçında oynayın bari
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aliyi hazırlık maçında denesen ne kaybedersin Aziz
Basmasında sıkıntı yokta bu 11'le mümkün değil tabi.Bu inat nedir önde basiyonda noluyor topu kapamiyon
3-4 tane elemeyi geçerek gruplara katıldık usta. Prag maçında kırmızı karta elendik. Yoksa turu alırdık.Ben de başarısız bir Avrupa macerası ve dengesiz bir oyun görüyorum. 2 yıl şampiyon olmuş takım bir güven ve oyun vermeli değil mi var mı bu? Bu yılda birileri şapkadan tavşan çıkartsın diye bekleyeceğiz olacak olan bu.
Yav osuruktan hazırlık maçının fiziğini kaldirsa nolur kaldirmasa nolur. Bu çocuklar oynamadan yok olup gidiyor. Düşünsene kampa götürülüyorsun. Her gece yatarken acaba hangi macta forma giyebilirim diye düşünürsün. Biz bunları kampa niye götürüyoruz o zaman? Almanya Avusturya dil okuluna göndersek çocuklar kültürlenirdiHaklısın ama fizik olarak cesaret olarak henüz bu sorumluluğu kaldıracak seviyede değil. Bunu Okan Hocada görüyor. Dubois ile yollar ayrılacak kaossuz bir şekilde hikaye bitsin derdindeyiz sanırım.
Tamam işte basmasin diyom bende. Durağan oyuncularla rakibe baskı mi olur. Mertens iyi topçu anabu adam as adam olmamalı bana göre. Yerinde kullanmamız lazım onuBasmasında sıkıntı yok ta bu 11'le mümkün değil tabi.
Şansla geçtik elemeleri. Zalgris bile eliyordu, Molde maçları baraja çarpan frikikler gol olmasa nolurdu kim bilir, Kopenhag ilk maç 35 dakika dışında, 0 etkinlikteydik. Bu ligdeki şampiyonluğun bu haliyle pek kıymeti yok, Fenerbahçe de böyle gitmese 20. hafta filan şampiyondun nerdeyse ne diyim yani bravo.3-4 tane elemeyi geçerek gruplara katıldık usta. Prag maçında kırmızı karta elendik. Yoksa turu alırdık.
Fatih Terim hocamın dediği gibi, şansla maç kazanılabilir. Ama şansla şampiyon olunmaz usta. Bireysel yetenekle şampiyon olduk demek takıma ve bütün teknik ekibin emeğine hakaret bence.