Hazırlık Maçı | Galatasaray 2-5 Fortuna Düsseldorf | MS | 15 Temmuz | Spor Smart

Aliyi hazırlık maçında denesen ne kaybedersin Aziz

Haklısın ama fizik olarak cesaret olarak henüz bu sorumluluğu kaldıracak seviyede değil. Bunu Okan Hocada görüyor. Dubois ile yollar ayrılacak kaossuz bir şekilde hikaye bitsin derdindeyiz sanırım.

Ses tellerinize bakım yaptırın bu sene çok soveriz biz takima hocaya yönetime

Hoca garantici bir Hoca bunu gayet iyi anlıyorum ama enazindan hazırlık maçlarında farklı şeyler denemeye bile bütün sene boyunca oyunda zayıf ve eksik olan yanları düzeltmek icin

Emin Bayram kampta değil mi ... maça koy bari adam gibi savunma hattı olsun biraz

aklı olan yönetim "kardeş gitmek mi istion " diyerekten alanyaya yollayıp üstüne 1.5-2 verip oüuz aydını yazardı mesela

Ligde bilmemde Avrupa'da bu riskli oyunu kabul etmiyorum ben

1721068549620.webp

Ben de başarısız bir Avrupa macerası ve dengesiz bir oyun görüyorum. 2 yıl şampiyon olmuş takım bir güven ve oyun vermeli değil mi var mı bu? Bu yılda birileri şapkadan tavşan çıkartsın diye bekleyeceğiz olacak olan bu.
3-4 tane elemeyi geçerek gruplara katıldık usta. Prag maçında kırmızı karta elendik. Yoksa turu alırdık.

Fatih Terim hocamın dediği gibi, şansla maç kazanılabilir. Ama şansla şampiyon olunmaz usta. Bireysel yetenekle şampiyon olduk demek takıma ve bütün teknik ekibin emeğine hakaret bence.

Haklısın ama fizik olarak cesaret olarak henüz bu sorumluluğu kaldıracak seviyede değil. Bunu Okan Hocada görüyor. Dubois ile yollar ayrılacak kaossuz bir şekilde hikaye bitsin derdindeyiz sanırım.
Yav osuruktan hazırlık maçının fiziğini kaldirsa nolur kaldirmasa nolur. Bu çocuklar oynamadan yok olup gidiyor. Düşünsene kampa götürülüyorsun. Her gece yatarken acaba hangi macta forma giyebilirim diye düşünürsün. Biz bunları kampa niye götürüyoruz o zaman? Almanya Avusturya dil okuluna göndersek çocuklar kültürlenirdi

yoğun idmanlı hazırlık maçında bile 38 lik mertens tüm takımı cebinden çıkarıyor

Zahayı ıslıklayanlar bizimkiler değildir inşallah

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 tane elemeyi geçerek gruplara katıldık usta. Prag maçında kırmızı karta elendik. Yoksa turu alırdık.

Fatih Terim hocamın dediği gibi, şansla maç kazanılabilir. Ama şansla şampiyon olunmaz usta. Bireysel yetenekle şampiyon olduk demek takıma ve bütün teknik ekibin emeğine hakaret bence.
Şansla geçtik elemeleri. Zalgris bile eliyordu, Molde maçları baraja çarpan frikikler gol olmasa nolurdu kim bilir, Kopenhag ilk maç 35 dakika dışında, 0 etkinlikteydik. Bu ligdeki şampiyonluğun bu haliyle pek kıymeti yok, Fenerbahçe de böyle gitmese 20. hafta filan şampiyondun nerdeyse ne diyim yani bravo.

Geri
Üst Alt