Hazırlık Maçı | RB Leipzig 1-1 Galatasaray | MS | 12 Ocak | GS TV

Maç yayınındaki ses problemi sadece bende değildir umarım.

Fernando ve Sinan leş ötesi leş görüyorsunuz değil mi? Donk ve yunus da berbat geri kalanlar fena değil

bir tane mallik mi? Adam paso foul yapiyor, 2 tane sacma geri pas verdi. Neyi iyi Allah askina? Normalinden bile daha berbat.

Bizim takim zaten kötü degil ki, bunu hep diyorum. 2 forvet,1 stoper(Alindi), bir de olursa gole katki saglayan OS aldigimiz an rahat sampiyon oluruz.
Kanat almamiz bile gerekmiyor bana göre. Onyekuru,Fegh,Sinan,Alan(Gelirse) yeter de artar zaten

bence iyi
ne diyim baska bilmiyorum
yine sarmissiniz herife
tweetciler olarak
linnes falan show mu yapiyor da belhandayi sorun belledin yani

Ayagi duzgun, pas yapabilen bir 8 numara almadigimiz surece isimiz zor, Fernando-Ndiaye-Belhanda orta sahasi takimi yeterince yonetemiyor, dikine dribbling yapmayi unutmuslar.

Akilli bir yonetim olsa, bosta olan 24 yasindaki kemik gibi Ndong'u alip Fernandoyu psge sutlardi.

hadi leipzig
10 gol at
BİZ GALATASARAYLIYIZ ULAN
10 gol at bize
biz takımımızı çok seviyoruz
forvet istiyoruz
onun için 10 gol at

bence iyi
ne diyim baska bilmiyorum
yine sarmissiniz herife
tweetciler olarak
linnes falan show mu yapiyor da belhandayi sorun belledin yani
linnes gol mu yediriyordu iki kere, orta sahadan? Paso foul mü yapiyor? Belhanda os icine ediyor yeniden. Hadi o nu birak, zarar veriyor yeniden paso

Transfer lazim mi lazim ama burdakilerin ağladi kadar kotu futbol yok sahada rakip biresysel hatadan golu atti elestiri yapmak icin elestiri yapmayin.

Geri
Üst Alt