Metin Bakırören
Tecrübeli Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.271
- 4.132
- 723
ironi peşindeysen sırası değil..o köprüden anca bu takıma transfer isteyen hayinler geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ironi peşindeysen sırası değil..o köprüden anca bu takıma transfer isteyen hayinler geçer
bir tane mallik mi? Adam paso foul yapiyor, 2 tane sacma geri pas verdi. Neyi iyi Allah askina? Normalinden bile daha berbat.
Bizim takim zaten kötü degil ki, bunu hep diyorum. 2 forvet,1 stoper(Alindi), bir de olursa gole katki saglayan OS aldigimiz an rahat sampiyon oluruz.
Kanat almamiz bile gerekmiyor bana göre. Onyekuru,Fegh,Sinan,Alan(Gelirse) yeter de artar zaten
Metin bir dur Allah aşkınaironi peşindeysen sırası değil..
linnes gol mu yediriyordu iki kere, orta sahadan? Paso foul mü yapiyor? Belhanda os icine ediyor yeniden. Hadi o nu birak, zarar veriyor yeniden pasobence iyi
ne diyim baska bilmiyorum
yine sarmissiniz herife
tweetciler olarak
linnes falan show mu yapiyor da belhandayi sorun belledin yani
ndong straßbourg'da degil miAkilli bir yonetim olsa, bosta olan 24 yasindaki kemik gibi Ndong'u alip Fernandoyu psge sutlardi.
Evet ama bes pas hatasi yapti yanlis saymadiysam Belhandaya laf soylerken bunu es gecmeyin objektif olalimBütün toplari Kapan fernando ilk yarida
ip ban + sınırdışıAkilli bir yonetim olsa, bosta olan 24 yasindaki kemik gibi Ndong'u alip Fernandoyu psge sutlardi.
kanat lazim degil bana göre. Eger ALAN'i alirsak Kanat+ 1. Tane Forvet hal etmis oluruz. Asiri derece de önemli bir Oyuncu haline geldi Alan artikBir ortasaha 2 forvet 1 tanede kanat oyuncusu lazım
guingamp..ndong straßbourg'da degil mi
yazmistim zaten pas hatalarini yaptigini. Bir tane maicona galiba arkasina verdi, tac oldu. Bir tane de uzun top taca gitti.Evet ama bes pas hatasi yapti yanlis saymadiysam Belhandaya laf soylerken bunu es gecmeyin objektif olalim