İçimizdeki Düşmandan Açıklama!

o ayri konuda . böyle aptal aptal transfer isine de girmezdim. neymis göksel söyleymis böyleymis. yemin ederim ekonomi de bilmiyorlaar, görüsme felan da bilmiyorlar. anca mangalda sucuk.
Göksel Galatasarayi seviyor kendisi birakti zaten. barismaya dünden razidir gözümde . Terim de iyilikle yaklasmis
göksel başkan terim td olsun alınmayacak kupalar alırız

Ahbap, hoca göksel başkanla bir araya gelip konuşulur falan dedikten sonra " o adamla görüşülemez fincanları da gökselin bi tarafına monteleyin" diye açıklama yaparsan süreci sabote etmenin yanında direkt hocaya da sallamış oluyorsun ki yönetim talimatıyla yapıldığı da belli bu işin.

He açıklama olmasa da irfanı vermezdi ya da bizimkiler alamazdı ayrı mesele ama bildiri de sonrasında yaptıkları da Galatasaray'ın menfaatleriyle çelişen hareketler. Kime yarar ya da yaradı orasını bilemem.

Anladım abi. Ben gene de yönetim yönetim olsa elindeki 2 çift haneli stoperden birini 15 günde satıp Şubat'a dilediğin oyuncuyla giriş yapabileceğin düşüncesindeyim ama dediğin gibi hocanın sözünün üstüne o tavırları yakışık almamış. Yoksa kimse spor olsun diye oynamıyor bu oyunu. Fatih hocanın da hala bu eziyeti çekmesinin nedeni var, basiretsiz yönetimin de, Göksel kevaşesinin de. Yoksa gidip Şubat'a kadar Göksel'in masaya nakitinden 8 milyon euro'yu bıraksan Göksel de oyuncuyu bırakırdı, bunlar da herkesten fazla şakşaklardı. Benim daha çok midemi bulandıran Rodop'un yaptığı oyuncu 7 milyonken 14 oldu tarzı duyumlar oluyor. Ula sanki bugüne kadar 7 milyonluk oyuncuyu getirebildin de 14 milyonu gözüne battı. Bu resmen hocaya sus ve işine bak demek. Eğer bunu hocanın yüzüne de söyledilerse ben de öyle adamların yüzüne tüküreyim. Yoksa hocanın ultraslan multraslan fazla takacağını sanmıyorum ben. Bu kadar gönlü kırıldıysa büyük ihtimal Apo ya da Cengiz odaklı bir durum yaşanmıştır.

Eğer baştaki herifler geçtim Galatasaray'ı, koltuklarını seviyorlarsa Luyi-Liege transferi gibi esas parayı Haziran'a erteleyerek bu transferlerden en az birini bitirmek durumundalar. Yoksa Mayıs'ı bile görebileceklerini pek sanmıyorum, zaten o kadarını yapamayacaklarsa Mayıs'ta kutlama yapmayı da hak etmiyor demeklerdir. İşin nihayetinde ya iyi bir oyuncuya sahip olacağız ya da kötü bir yönetimden kurtulacağız. Faydası her türlü bize.

Uzun yıllardır (6 yıldır) takip ettiğim bir oluşum değil zaten uA. Ama tepkilerden sonra bile olsa doğru yolu bulmaları sevindirici. :D İşte böyle yola gelin. Galatasaray'dan büyük değilsiniz hiçbiriniz.

Bunlar böyle birbirini yerkene sampiyonluk kacacak haberleri yok. Bildigin fenerin besiktasin isine geliyor bu durum

Ultra aslanın vasfi nedir biri bana açiklayabilir mi?Ne iş yapar bunlar ne faydasi var.Koskoca Galatasaray'ın taraftar grubu satilmişlardan oluşuyor.

Sucuk diyeyim de komik olayım biraz
Sucuk uaaaa sucukkk

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1610516336507.webp

Ultraslan muhabbeti nedir arkadaşlar?

Ne oldu biri anlatabilir mi?

Transfer gelmeyince "yönetim lütfen istafa eder misin :)" şeklinde twit bekliyorum.

Ultraslanla gelen ultraslanla gider gibi olmuş olay. İlginç olan bunlar nasıl oldu da, ne için Terim'i sattı?

Abdurrahim sucukları bol tutmuş anlaşılan. Takipten çıkıyorum bu grubu.

Bu grup yıllardır böyle... Yıllardır aynı şeyleri yapıyorlar. Göreceksiniz sosyal medyada bir kaç ay sonra grubun açıklamaları yine alıntılanıp, orgazm olan taraftarları göreceğiz... Bunlara prim vermezsek azalarak biterler ama ergenler bir rahat bırakmıyorlar ki :asd:

Geri
Üst Alt