Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rikirik gibi korkak oynatma takımı Tudor reis

Çıkardığın 11'den dolayı tebrik ediyorum seni uzunoğlan .... :hat:

Haydi be hocam 2 hafta 6 puan yapalım. Bu 6 puan CL demek. En az 20 milyon euro demek. O da en az 3 nokta transfer demek.

Bize gelen tenik direktörlere bir şeyler oluyor, illa düzgün giden sistemi bozacaklar

Hoca yether artık 3 lü takıntın , olmuyor işte olmuyor

Bu herif hoca falan değil boşuna götünüzü yırtmayın. Durson Özbek'in kendisi yönetse bu süreçte daha fazla puan toplardık.

tamam hadi sneijder podolski savunmaya yardım etmiyor sende savunmacı hocasın ondan onları oynatmadın.ok.
ulan peki o zaman ne şeyime emre b.nin bile yürüyerek geçeceği kadar aciz cılız bir orta saha kurup bide bu da yetmeyip ilerde bunlardan hariç 4 hücum adamıyla maça çıkıyorsun.

Üçlü defans bu adamı bitirecek. Bu sisteme uygun transferleri yapsa bile - ki Özbeklerle olmaz - mümkün değil o maya tutmaz bizde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafası çalışmıyor.
Tamam bir sistem peşindesin ama o sistemi denemenin sırası değil.
Önce bizi ŞL potasına sok ondan sonra gelecek sezon yeni oyuncularla bakarsın sisteme. Gidip takımın en önemli iki oyuncusunu kesemezsin.

Riekerink'i aratıyor adam.

Sahada hiçbir şey oynamıyoruz. Dakika 42 ve en ufak bir müdahale yok.

Galatasaray İstifa!

arcturus sirius canopus

İstifa istifa

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hıyar herif josue 4 tane top kaybı yaptı hala ne tutyorsun oyunda her pozisyon semih ten çıkarsana bu malları

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakın Sneijderi alma oyuna. Poldi falan da alma bırak otursunlar.

Başakşehir gibi kritik bir maçta Josue selçukla başlıyorsun, Poldi wesley yedek. Taşak geçiyor resmen

Son düzenleme:
AHAHAHAHAHHA vallahi gerizekalı lan bu adam. Takımı Dursun yönetsin bence Tudor'u gönderdikten sonra bunun daha altı bi antrenörü dünyada bulamayız zaten.

Seni hoca diye getirenin taaa

3 lü takıntınıda seni de ayrı ayrı hoplatım

Adana maçının kadrosunu sürsene beyinsiz herif

Cavanda 2 haftadır oynuyor bu hafta yok, mal semih kadroda

bundan bir yol olmaz

Bu adam Galatasaray hocasi falan olamaz. Adana macinda 4 leyince burada hemen birkac kisinin cuku kalkti. Ancak adamin her mac taktik hatasi var.

Yinede Basaksehir bizden iyi bir takim. Her turlu bu maci alirlardi.

Valla Tudor yavaş yavaş bitirdin sana olan umutlarımızı

Ne bu takımın hali arkadaş valla yeter yav alıp karabük'ün hocasını ölü takıma getirirsen olacağı budur işte ...

Buna da fazla kızamıyorum.
Öfkenizi kusacağınız başlık bu olmamalı,haklısınız belki ama yanlışı hep başka yerlerde arıyoruz

Ileriye yayilmaya calistigimiz vakit, her defasinda orta sahada top semih ile Ahmet´de bitiyor, diger oyuncular markajda. Oyunun geneli, takimin boyu uzun, oyuncular bir birinden uzak. Ileride cogalamiyoruz, rakibi rahat getirerek, pozisyon verip, hata yapma sansimizi yükseltecek bir duruma düsüyoruz...

3´lü defansi begenmem, kökten karsi olmak istemedim, ama anadolu kulüplerini bile cok zor yendigimiz bu dizilisten, neden vazgecmek istemiyor, bir türlü kavrayamiyorum. Adana macindan sonra bu sevdadan vazgececek dedim. 4-4-2 ile kisa sürede 4:0 yaptigimiz maci, son 15-20 dakikada 3´lü savunmaya gecerek 4:0 geriye düsmüs takima karsi, kafasiz tavuk gibi oynamaya baslayip, iki top yapamaz hale gelip, baski yemeye basladik. Bir pozisyon bile üretemedik sonrasinda.

Bu görüntüyü canli bir sekilde gördükten sonra, artik vazgecer dedim. Ama hala devam etmesine anlam veremiyorum, bu net takintidir. Istedigi kadar filozofik konussun, bir bek cikar, bir bek geride kalir gibisinden, bu net Juventus zamanindan kalmis bir takinti. Farkli bir dizilis ile yensede, öne gecsede, mac cok iyi gitsede, illaki o degiskligi yapacakmis görüntüsünü veriyor.

Anadolu kulübü yenemedigimiz oyun anlayisi ile, ligin takim olarak en organize oynayan, rakibine karsi cikiyoruz.

Takimi calistirmasini, taviz vermemesini, sertligini felan nekadar begensem de, bu konuda hayal kirikligi olusturuyor. Bu maceralara girmese su an bu maca lider ile aramizda max. 4 puan ile cikiyor olurduk.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt