Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize gelen mallaşıyor arkadaş

Gerçi baştan dedim adamın tarzı bize uymuyor her ne kadar kendisini sevsem de bize gelmesi yanlış diye ama iyice dağıttı kendini Semih nedir yav. Hadi çıktın bi bok yedin 45 dakika oyunda tutmak nedir ben 20. dakikada almıştım oyundan izliyorsun resmen takım dağıldı.

2 pas üst üste yapamıyoruz yahu, daha kimde suç bulalım. Adana maçını bende alırım... Adamın ilk maçı değil ya, Riek bundan iyi iş çıkarırmıydı acaba şu maçlarda...

Tudor'un teknik direktörlüğü=dursunun başkanlığı

selçuk,semih ve cavanda gibi yeteneksizlere güvenip takım kuran adamdan hocalık beklemek anca bizim futbol cahillerine yakışır.

Elinde dünyanın en iyi 10 numarası var gidip yasin'i 10 numarada oynatiyorsun

Forvette Elinde dünyanın en iyi tek vuruş yapabilen birkaç oyuncusundan biri varken gidip kıçı ile pas vermeye çalışan eren beceriksizini oynatiyorsun

Riekrink'in billurlarina kurban olun.

Tudor ancak italya 2.liginde hocalık yapar ordanda 1 sene içinde kovulur.

DEFOL dursun!

Basaksehir ve FB maclarindan 0 puan ila cikarsa seneye bu takimin basinda olmayacagini bilmeniz iyi olur. Ben oyle istiyorum diye soylemiyorum, Ozbek'lerin yapacagi isi soyluyorum.

zaten her türlü gol yiyorduk geldiğinde 3lü oynatarak savunma anlamında toparlamak istiyor heralde diye düşündüm her maç gol yemeye devam ettik. geldiğinden beri hücum anlamında da baya geriye gittik hiçbir hücum planı yok gibi

Hoca burası Galatasaray Galatasaray Galatasaray

Lan be korkak adamsın sen yahu..

Birisi şaka yapsa puan durumunda Adana'yı 3. Sırada gösterse adam ondan bile korkacak.

İlk yari için savunulacak bir hali yok

Başaka karşı doğru dürüst gol şansı bulamayan bir takım var ve bunda Tudorın payı var

Savunuyoruz ama bir yere kadar.

Takımın teknik direktörlüğü için desteklerinizi bekliyorum renkdaşlar. Birazda içimizden birileri zengin olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her seferinde aynisi, bunu hala cözemedi bu takima gelen hocalar. Sana karsi oynayan rakipler, anadolu takimlari, en kötüsünden, en iyisini yüzde 90 su strateji ile cikiyor maca.

Mac plani...

- Kalabalik orta saha ile, it gibi kosarak, merkezi tikamak. Sonra bulabilecegin pozisyonlar ile, ona carpar, o hata yapar, gol aramak.

bizde buna karsilik, öyle bir diziliyoruz ki, tüm oyuncular orta saha hizasinda. Herkes bir birinin ayagina basiyor. Hic bir sekilde space yok. Oralar tikaniyor resmen.

Onlar bize karsi önlem alirken, bizde onlara karsi önlem alarak istedikleri oyunlari oynuyoruz.

Önlem almayacaksin baba, öyle bir basacaksin ki, nasil savunacagiz bunlari diye, alak bulak olacaklar. Sürekli hataya zorlayacaksin.

- Topun senin yari sahanda, yada orta saha civarinda kalmasi.

Bunu istiyorlar, bunu bekliyorlar. Cünkü orada bir tehlike yok, birde oralarda hata yaparsan, ne ala...

Hocamın arkasındayız sneijdersporlulara yedirmeyız takımın halinden sorumlu sneijderdir hocamız degil

Hamza sonrası Denizli etkisi yarattı.Bruma'yı Rize maçı kadrosundan çıkardığı andan itibaren takıma hiçbir bir katkısı olmayacağını hissetmiştim.

Valla ne kadar katılırsınız bilmiyorum ama Bülent Korkmaz'ın 2017 hırvat versiyonu ...

Kendi sonunu hazırlıyor lan resmen adam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

istifa et lan . Al 3 stoper + 54545 kanatli taktigini bi yerine monte et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt