Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza gibi bir adami savunacak en son kisilerden birisiyim. Ama durum ortada Hamza olsa bugün bu maci alirdik. Hatta Riekerink olsa bile alirdik.

Hamza Kadiköy öncesi sacmalamisti, bunu zaten herkes yapiyor bizde. Terim dahil.

2-2 biten maçta hatırlamıyorum Terim'in öyle bir şey yaptığını.Geri kalan 2 maçın biri 0-0 Süper Final diğeri de şampiyon çıktığımız maç.O sav geçersiz duruyor.

Bugün galibiyet isteyen herhangi bir hoca olsa kazanma şansımız çok daha yüksek olurdu maç öncesinde.Tudor maalesef mental açıdan iyi hazırlayamamış takımı.

Bir de eleştirdiğim nokta şu ki Belhanda'ya gücü yetmiyor ama Garry ve Linnes'e yetiyor. Linnes neden kesildi ve Garry neden girmedi?

Ben de önceki haftaları unutmama taraftarıyım tabiki. Ama oyunda sorun olmadığına katılmıyorum. Oyunda çok büyük sorun vardı. Hatta Allah yüzümüze bakmasa ve Serdar şanssızlığı (belki de şans) olmasa takım dibe vuruyordu o dakikalarda. Oyundaki sıkıntının sebebi de bizim oyunumuza odaklanmaması. Müthiş derecede korkuyor büyük rakiplerden. SÜrekli onları düşünüyor. Geçen sene derbilerde yazdıklarıma bakın aynısını görürsünüz. Rakibi çalışmaktan bizim takımın ne yapacağını çalışmaya zaman kalmıyor anladığım kadarıyla.

Yazdiklarina katiliyorum ama tek kale futbol beklememiz yanlis anlatmak istedigim durum bu

Pozisyonlarda bulduk aslinda ama cuneyt serefsizi engelledi bizi

Hamza Bruma yerine Umudu oynamıştı.Yanlis olsa da en azından bir mantığı vardı.Umud'un gole daha yakın oldugunu dusundu oynatti.bugün 8 puan fark attığımız fbye karsi icerde 3lu fantezisi denemenin ve Lato tercihinin mantığı yok.Hamza ile Kadıköydeki maçta bugünkünden iyi oynadik.

Bugün saçma sapan bir maç oldu,biz iyi değildik ama Fener de üretkenlik gösteremedi pek.Hamza ile Kadıköy'de maçın son 10-15 dakikası hariç hep mahkum oynadık,Fb hele 1-0 kazandığı maçta bayağı gol kaçırdı.

2-2 biten maçta hatırlamıyorum Terim'in öyle bir şey yaptığını.Geri kalan 2 maçın biri 0-0 Süper Final diğeri de şampiyon çıktığımız maç.O sav geçersiz duruyor.

Bugün galibiyet isteyen herhangi bir hoca olsa kazanma şansımız çok daha yüksek olurdu maç öncesinde.Tudor maalesef mental açıdan iyi hazırlayamamış takımı.

Nasıl geçersiz duruyor yav. Elmanderi 10 numarada oynatmıştı bir maçta.

sent via GSC

Hamza Bruma yerine Umudu oynamıştı.Yanlis olsa da en azından bir mantığı vardı.Umud'un gole daha yakın oldugunu dusundu oynatti.bugün 8 puan fark attığımız fbye karsi icerde 3lu fantezisi denemenin ve Lato tercihinin mantığı yok.Hamza ile Kadıköydeki maçta bugünkünden iyi oynadik.
eae8ee0511e1e3200691cefcbbb5a8e7.jpg

Su mesaja like atani tahmin ederken bir kerede yanilayim be bir kere.

senden 2 şey rica ediyorum.linnesi solbekte oynat artık ve lütfen ama lütfen feghouliyi ne merkezde ne de forvet arkasında oynat....feghouli mariano ile önlü arkalı oynasın artık adam!yeter!

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

bi de oyuncu değişikliklerini de öğren bi zahmet..oyunu oku....

Katılmadığın bir yer varsa adam gibi söylersin.Özeldeki mesajları sallamayıp ikide bir dislike atmakla tribe girmekle olmuyor bu işler.

işte dingilce 1 yorum daha. Lan 2 tane dislike attık, 2016 yılindaki msjlarıma kdr gidip dislike attın. Ve ben tribe giriyorum öyle mi.

Bu sene şampiyon olursak kadro iyi olduğu ve rakipler kötü olduğu için olur.
Tudor'un hiçbir katkısı yok. Bence kovmak lazım, düzgün bir hoca ile rahat şampiyon oluruz.

işte dingilce 1 yorum daha. Lan 2 tane dislike attık, 2016 yılindaki msjlarıma kdr gidip dislike attın. Ve ben tribe giriyorum öyle mi.

Bunu diyeceğini adım gibi biliyordum.Asıl seninki dingilce bir yorum.

2 tane mi attın,kaç gündür ne alıntılara ne mesajlara cevap verdiğin var.Yetmiyor ne zaman denk gelsek dislike.Verdim dislikeları senin başka bir şeyden anladığın yoktu çünkü.Yoksa dislikeında falan değilim bana dislike veren bir sen yoksun,Serkan daha beterini yaptı ona da yapabilirdim pekala aynısını.

Adam iyi bir kadro muhendisi ve kondusyoner.

Ama teknik direktorluk becerileri zayif. Tabi 39 yasinda daha cok deneyim kazanacaktir. Ama iste bizim de sabrımız yok malesef.

bjk deplasmanında ne yapar kim bilir bu sefer 5-3-2 falan çıkartır korkak adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt