Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aydın, ikili buradan devam ederek uzatmaya gerek yok. Ben senin bu tür mesajlar yazdığını gördüm, sadece bugün şu anda kendi yazdığın örnek değil.

Bu doğru bir durum değil. Bak bana birisi şunu yalıyorsun falan dese pek umursamam doğrusu ama birisi Galatasaraylığıma laf ederse işte bunu bayağa bir sallarım. Çünkü bu hem ağar bir itham, hem işi şahsileștiriyor.

Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istiyor isen buyur özelden devam edelim, buradan daha fazla ikili münakaşa ile rahatsızlık vermeyelim.

Bence olaylara çok taraflı bakıyorsun buda benim düşüncem

Yalıyor demek sıkıntı değilmiş iyi oda :)

Valla artık kim olursa.

Ayrıca merak ediyorum yardımcı olarak Ayhan demiyor mu hocam şu dakikada Gomis'i çıkarmayalım çift forvet oynayalım yoksa taraftar bizi yer diye.

Merak ettiğim diğer bir konu da rakip top çıkarırken basınca topu Gomis'e şişirin ve Ndiaye Tolga ve Feghouli ile orada basmak aklına gelmiyor mu bu hocanın?! İlla gol mü yemek gerekiyor o top kayıplarından?!

Ne yazik ki huylu huyundan vaz gecmez

Nasil ki topladigimiz puanlarda katkisi var son haftada kaybedilen puan kayiplarinin sorumlusu da tudor

Ve ne yazik ki büyük maclarda kaybettik bu puanlari

0-0'a oynamakla olmuyor ki onuda yapamadik

Abdullah Avci Okan Buruk Fatih Terim
3lusunden biri gelmedikce gitmemeli.

Şimdi burada son 5 teknik direktör, teknik direktörden çok başka şeylere benziyor... Doğru adam getirmek gerekiyor. Mesela Şenol Güneş gelseydi, mesela, Tuchel, mesela Klopp, mesela Emery, mesela Fatih Terim, mesela Bielsa... Böyle bir takım kuruyorsan adam gibi teknik direktör alacaksın. Teknik direktör takımın yarısıdır. Takımı adam da yapan madam da yapan teknik direktördür.

Dursun getirecek diyorsun buradan anladığım kadarıyla :D

Valla artık kim olursa.

Ayrıca merak ediyorum yardımcı olarak Ayhan demiyor mu hocam şu dakikada Gomis'i çıkarmayalım çift forvet oynayalım yoksa taraftar bizi yer diye.

Merak ettiğim diğer bir konu da rakip top çıkarırken basınca topu Gomis'e şişirin ve Ndiaye Tolga ve Feghouli ile orada basmak aklına gelmiyor mu bu hocanın?! İlla gol mü yemek gerekiyor o top kayıplarından?!

Ayhan'ın ne vasfı var?Süs niyetine konmuş yanına.Fener'in,Beşiktaş'ın,Başakşehir'in yardımcı antrenörleri teknik direktör oluyor.Cenk Ergün var bir tek bunları konuşacak.Onun da yetkisi olduğunu sanmıyorum.

Tatava yapmadan bu herifin 3 maçtır ne bok yediğini anlatın bir. Sonra savunun, anca kafa açıyorsunuz.

Tatava yapilacak birsey oldugunu düsünmüyorum. 3 macta topu rakibe verdik, 3'ünü de kazanamadik.

1. Antalya
Yapilan sacma sapan Selcuk-Ndiaye degisikliginden sonra skora yatilmaya calisildi. Sonuc olarak en sonda elimizdeki puani da veriyorduk. Yapacagi tek degisiklik Tolga'nin yerine Feghouli'yi almakti, yapmadi golü yemeden önce.

2. Fenerbahce
Sacma sapan bir sekilde 3'lü cikti. Serdar veya Denayer'in yedek olmasi lazimdi. Ilaveten sakatliktan yeni cikmis Cigerci'yi ilk 11 oynatti. Sansimiza Serdar sakatlaninca dedim Linnes oyuna girecek, gitti Latovlevici'yi oyuna aldi. Kirmizi karttan sonra kendini iyice kaybeden Tudor gitti Gomis'le Feghouli'yi de oyundan aldi. Fener becerikli olsa Tudor'un asistiyle yeneceklerdi. Feghouli'yi mac boyunca kanatta oynatmayip Mariano'yu yordu. Hasan Ali'nin üstüne gitmedik.

3. Trabzon
Rodrigues'le baslamak yerine gitti Tolga ile basladi kanatta. Selcugu 10 numara oynatacagina daha geride kullandi. 4-3-3 oynayip solda Tolga Cigerciyi oynatinca elimizde 2 hücumcu kaldi. Feghouli atildiktan sonra bir Gomis kaldi. Devreye 0-0 girdik, bu skorla maci bitirmek istemesinden ötürü yine ikinci yarinin basinda Rodrigues ve Yasin'i almayip Selcuk ve Tolga ile devam etti. Mac bitince degisiklikleri yapti.

Sorun Tudor, baska kimse degil.

Bence olaylara çok taraflı bakıyorsun buda benim düşüncem

Yalıyor demek sıkıntı değilmiş iyi oda :)
Sıkıntı demedim, diğer durum kadar umursamam dedim. Bir tarafta x kişiyi yalıyorsunuz sözü, diğer tarafta siz Galatasaraylı değilsiniz. Eğer bunun arasında fark yok diyor isen senin fikrin, ben katılmıyorum. Bir kaç mesaj önce zaten direk sana cevap olarak evet senin dediğinde yapılıyor bunu inkar edemem, doğru değil dedim. Ha birde madem taraflı olduğumu düşünüyorsun, bu taraftarlığa varana kadar laf edenlere neden daha çok tepkiliyim onu da söyleyeyim. Taraftarlığa laf etmek ile kalmayıp, birde sağda solda eleştirenler ile hiç ayırt etmeden, genelleme yaparak dalga geçiyorlar.

Son düzenleme:
Rakibe onlem almayacak herhangi bir hoca bizi sampiyon yapar. Bu mesajim surada dursun

Valla artık kim olursa.

Bak geçenlerde yazmıştım bu mevzuyu Tudor saçmalıyor madem adam gibi bi yardımcı bulmak şart

Ayhan da bizim gibi izliyor maçı

Tatava yapmadan bu herifin 3 maçtır ne bok yediğini anlatın bir. Sonra savunun, anca kafa açıyorsunuz.

ne yaptığı belli olsa anlatılır

ama sahada neler olduğundan onun da bir bok anladığı yok

ahyanla birlikte kahvede maç izler gibi izliyorlar

sıçıncada selçuk yasin, artık ne varsa sahaya atıyorlar

son bir kaç haftadır böyle

cünkü ilk maçlarda bu fırsatı yaratabilecek takım yoktu karşılarında

bursa maçında bu facianın sinyali verilmişti ama yine üzeri tudor aşıkları kaslı hırvat seven kişiler yüzünden arap sabunu ile sıvanarak örtüldü

şimdi o sabunlar kuruduğu için ciltleri tahriş olanlar tedavi olmak için sıraya girecek

Başakşehir deplasmanında da aynı boku yiyecegi malum.

O yüzden ev sahibine yüklü bir miktar basmayı düşünüyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Tatava yapilacak birsey oldugunu düsünmüyorum. 3 macta topu rakibe verdik, 3'ünü de kazanamadik.

1. Antalya
Yapilan sacma sapan Selcuk-Ndiaye degisikliginden sonra skora yatilmaya calisildi. Sonuc olarak en sonda elimizdeki puani da veriyorduk. Yapacagi tek degisiklik Tolga'nin yerine Feghouli'yi almakti, yapmadi golü yemeden önce.

2. Fenerbahce
Sacma sapan bir sekilde 3'lü cikti. Serdar veya Denayer'in yedek olmasi lazimdi. Ilaveten sakatliktan yeni cikmis Cigerci'yi ilk 11 oynatti. Sansimiza Serdar sakatlaninca dedim Linnes oyuna girecek, gitti Latovlevici'yi oyuna aldi. Kirmizi karttan sonra kendini iyice kaybeden Tudor gitti Gomis'le Feghouli'yi de oyundan aldi. Fener becerikli olsa Tudor'un asistiyle yeneceklerdi. Feghouli'yi mac boyunca kanatta oynatmayip Mariano'yu yordu. Hasan Ali'nin üstüne gitmedik.

3. Trabzon
Rodrigues'le baslamak yerine gitti Tolga ile basladi kanatta. Selcugu 10 numara oynatacagina daha geride kullandi. 4-3-3 oynayip solda Tolga Cigerciyi oynatinca elimizde 2 hücumcu kaldi. Feghouli atildiktan sonra bir Gomis kaldi. Devreye 0-0 girdik, bu skorla maci bitirmek istemesinden ötürü yine ikinci yarinin basinda Rodrigues ve Yasin'i almayip Selcuk ve Tolga ile devam etti. Mac bitince degisiklikleri yapti.

Sorun Tudor, baska kimse degil.
Sana bir soru çok kısa.

Antalya - Trabzon 2 maç 5 puan kayıp. Rakip hoca aynı ve iki maçta da aynı futbolu oynattı, pozisyona bile giremedik.

Soru şu, Tudor iki maçta da rakip hocanın aynı kişi olduğunun farkında mıdır? Eğer farkındaysa iki maçta da neden aynı futbolu oynatıp 5 puan kaybetmiştir?

Dursun getirecek diyorsun buradan anladığım kadarıyla :D

Öyle bişey demiyorum.. Dursun'da Tudor gibi korkak birisi.. Eğer getirirse taraftarın infiali ile zorla getirmek zorunda kalır. Sonuçta takım iyi gittiği için eleştiri de yapılmıyordu. Bu sene başına kadar da sokağa çıkacak mecali yoktu. Lig başından beri gezmediği kanal kalmadı, uzanan her mikrofona dondurma niyetine yaklaşan bir adam, her basın toplantısında da iki lafı bir araya getiremeyen adamın rahat rahat espri, eleştiri yaptığını gördük. Yani sonuçta bu adamın egosunu okşayan bişey. Taraftar diretirse seve seve gönderir artık. Bir kere tadını aldı basının; egodur bu, başka bişeye benzemez.

konya maçına kadar çatır çutur rakipleri ezen takıma noldu konya fb trabzon maçları resmen takımın dnalarıyla oynandı atağa çıkamıyoruz

Sıkıntı demedim, diğer durum kadar umursamam dedim. Bir tarafta x kişiyi yalıyorsunuz sözü, diğer tarafta siz Galatasaraylı değilsiniz. Eğer bunun arasında fark yok diyor isen senin fikrin, ben katılmıyorum. Bir kaç mesaj önce zaten direk sana cevap olarak evet senin dediğinde yapılıyor bunu inkar edemem, doğru değil dedim. Ha birde madem taraflı olduğumu düşünüyorsun, bu taraftarlığa varana kadar laf edenlere neden daha çok tepkiliyim onu da söyleyeyim. Taraftarlığa laf etmek ile kalmayıp, birde sağda solda eleştirenler ile hiç ayırt etmeden, genelleme yaparak dalga geçiyorlar.

Aga bak daha yarım saat olmadı Mehmet Ocak bana Galatasaraylı değilsin diyeli

Sen bana bi desene ben kime o yakıştırmayı yapmışım ?

Sürekli onu diyip duruyorsun

Huylu huyundan vaz gecmez.

Basaksehir deplasmanin da da ayni uyuz uyuz oynayan takimi görecegiz kuvvetle muhtemel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt