Hem gereksiz hem de saçma bir genelleme yapmışsın kusura bakma. Benim Terim'e karşı mesafeli duruşumu herkes bilir burada.
Ben de Terim gelsin dedim dün ilk defa yıllar sonra. Benim derdim Terim'in gelmesi değil böylece tezini çürütmüş olduk. Ha bu düşünceyi paylaşan tek kişi de değilim. Aynı benim gibi Terim'e kızgın olan mesafeli olan çok kişi dün gelsin diye mesajlar attı burada. Ilk aklıma gelen mesela @
Erman Türker abi. O da benim gibi mesafelidir Terim'e karşı.
Iyi puan topladık takımla evet bunu kimse inkâr etmiyor ama insanlar hep temkinliydi. Neden temkinli oldukları neden hocaya bu kadar topladığımız puana rağmen güvenemediklerini son 2 maçta anladık ve gördük. Tabi anlamak ve görmek istemeyenler var hâlâ. Bunlardan birisi de sensin. Dün 3 puan önde alan takımın hocası falan diye birşeyler yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Eh iyi de 8 puan farkı tamamen kendi enayiliği ile eriten hoca da aynı hoca.
Iyi puan topladık takımla evet ama hâlâ hiç bir belirgin oyun planımız yok özellikle de hücum da. Benim gibi bunu kazanmamıza rağmen dile getirenler hep eleştiri almıştı tepki görmüştü burada haftalar önce. Hep kötü oldum burada ama sonunda benim dediğime geldik işte yine. Amacım haklı çıkmak falan da değil sakın kimse öyle düşünmesin ama 2 yıl sonra ilk maçlarda iştahlı ve ıssırgan bir takım görünce insanların gözü boyandı ve sorunları göz ardı ettiler.
Olay işler kötü gidiyorken değil iyi gidiyorken bile sorunları problemleri görmekte bitiyor. 2 büyük maç oynadık ve ikisinde de hiç bir hücum planımız yoktu. Garry nin attığı gol de tamamen kendi becerisiydi dün. Bu plansızlık ile daha çok kabız oluruz biz büyük maçlarda derbilerde. Bu kısır oyun anlayışının yanında bir de başımızdaki herifin lüzumsuz korkaklığı var.
Adım gibi eminim dün maça teknik direktörsüz çıksak ve her oyuncu orijin mevkisinde oynasa biz bu maçı kaybetmezdik. Bu konuda çok iddialıyım hatta.
sent via GSC