İrfan Can Kahveci Galatasaray'da İddiası!

Transfer şartları ile ilgili iddialar dönüyor ortalıkta. Sonraki satıştan Başakşehir'e ciddi miktarda para verileceği ile ilgili iddialar var. Bu iddialar doğruysa Galatasaray'ı değil yönetim kendini düşünüyor. Ben prim kazanayım bu sene takım şampiyon olsun gerisi onemli değil havasında olduğunu gösterir bu madde.
Satmayız. :D

sac gassaray hayatta alamaz irfani diyordu

puaahaha

Oturup tribünden bakalım sahadaki resminize

irfan-can-kahveci-taylan--148_2-41.jpg

Gerçekten bitirdi mi bizimkiler transferi? Abdürrahim işin içindeyse maça çıkmadan inanası gelmiyor adamın.

Türkiye liginin en iyi yerli orta sahası bu adam. Çok kritik bir transfer olur bizim için.

Eskiden Ne orta sahalar çıkarmış ülkede. Tugay, Emre, Okan, Suat, Sergen, Arda, Selçuk.

Artık bi İrfanı öpüp başımıza koyacağız.

Bu yönetim olduğu sürece, topçu formayı giyip sahaya çıkmadan asla bittiğine inanmam. Ben onyekurunun bile henüz imzalamadığını düşünüyorum.

Transfer şartları ile ilgili iddialar dönüyor ortalıkta. Sonraki satıştan Başakşehir'e ciddi miktarda para verileceği ile ilgili iddialar var. Bu iddialar doğruysa Galatasaray'ı değil yönetim kendini düşünüyor. Ben prim kazanayım bu sene takım şampiyon olsun gerisi onemli değil havasında olduğunu gösterir bu madde.
Ne farkeder adam gelsin oynasın.Zaten para yok bu kalibredeki adamları alacak.Bari oyunundan kazanalım.Rasyonel bir yaklasim.

Ne anlatıyon sen ya

FFP yüzünden sıkışmışsın köşeye gelmiş burada ahkam kesiyorsun. Napıcaz 10 kağıt mı vericez

Hesabı başkasına mı verdin manyak manyak yorumlara başladın iyice

Irfan geldi mi gelmedi mi kimi geldi diyor kimi daha gelmedi diyor

Geri
Üst Alt