- 1 Ağustos 2014
- 62.947
- 73.209
- 4.218
Hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satmayız.Transfer şartları ile ilgili iddialar dönüyor ortalıkta. Sonraki satıştan Başakşehir'e ciddi miktarda para verileceği ile ilgili iddialar var. Bu iddialar doğruysa Galatasaray'ı değil yönetim kendini düşünüyor. Ben prim kazanayım bu sene takım şampiyon olsun gerisi onemli değil havasında olduğunu gösterir bu madde.
Fayda sağlar da bu kadarı da abartı değil miGelirse ligin içinden geçeriz çok net.
Satmayız.![]()
Sol içe cuk oturur bizde. Taylan ve Oğulcan'ın performanslarını da bir tık artırır.Fayda sağlar da bu kadarı da abartı değil mi
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne farkeder adam gelsin oynasın.Zaten para yok bu kalibredeki adamları alacak.Bari oyunundan kazanalım.Rasyonel bir yaklasim.Transfer şartları ile ilgili iddialar dönüyor ortalıkta. Sonraki satıştan Başakşehir'e ciddi miktarda para verileceği ile ilgili iddialar var. Bu iddialar doğruysa Galatasaray'ı değil yönetim kendini düşünüyor. Ben prim kazanayım bu sene takım şampiyon olsun gerisi onemli değil havasında olduğunu gösterir bu madde.
Ne anlatıyon sen yaTransfer şartları ile ilgili iddialar dönüyor ortalıkta. Sonraki satıştan Başakşehir'e ciddi miktarda para verileceği ile ilgili iddialar var. Bu iddialar doğruysa Galatasaray'ı değil yönetim kendini düşünüyor. Ben prim kazanayım bu sene takım şampiyon olsun gerisi onemli değil havasında olduğunu gösterir bu madde.
Ucakta geliyorIrfan geldi mi gelmedi mi kimi geldi diyor kimi daha gelmedi diyor
Göksel bizim iş bilmezlere fena saplayacak gibi görünüyor.İrfan transferinde de nasıl kazığı yediğimiz aynı Diagne transferinde olduğu gibi ortaya alıştıra alıştıra ortaya çıkaracaklardır.