İrfan Can Kahveci Galatasaray'da İddiası!

Yakında kulübün malzemeciside demeç verecek. Bu işte boka sardı. Böyle yılan hikayesi olan hiçbir oyuncudan verim alamadık.

Fatih Terim İrfan'ı istiyor.​
Galatasaray yönetimi İrfan'ı istiyor.​
Okan Buruk gitmesine yeşil ışık yaktı.​
Başakşehir yönetimi satmaya yeşil ışık yaktı.​
İrfan Galatasaray'a gelmeyi istiyor.​
Tek sorun bir taraf en kârlı şekilde yollamaya, diğer taraf en uygun şekilde almaya çalışıyor. Bu transfer öyle ya da böyle olur.​

Fatih Terim İrfan'ı istiyor.​
Galatasaray yönetimi İrfan'ı istiyor.​
Okan Buruk gitmesine yeşil ışık yaktı.​
Başakşehir yönetimi satmaya yeşil ışık yaktı.​
İrfan Galatasaray'a gelmeyi istiyor.​
Tek sorun bir taraf en kârlı şekilde yollamaya, diğer taraf en uygun şekilde almaya çalışıyor. Bu transfer öyle ya da böyle olur.​

o is bitti 17 numarali Kahveci formalari suan store'da basilmaya basladi bile

bu transfer 9 milyona olursa hic olmasin arkadas
yeni gelecek olan yönetime enkaz birakiyorlar sadece

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

irfanin ucak bilgileri bugün sizar belki
10 gün karantina sonrasi fb macinda yedek olur

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bizim muhtesem! teknik kadro ve scout ekibimiz 9 milyona Irfan’i top diye oynayacak en az 2 futbolcu bulamiyormuymus o anlata anlata bitiremedikleri genis listelerinde? Yonetim gibi sizde duseceksiniz bu kulubun yakasindan en kisa surede insallah.

9-10 milyon falan saçmalık..bir yerlere harcayacak paramız varsa 5-6 milyona Ali akman-batuhan-ismail 3lusunu bitirmek çok daha mantıklı olur en azından takımın geleceğine yatırım yapariz.. irfan için ideal para 5-6 milyondur vermiyorlarsa da vermesinler

her haberda baska fiyat yaziyor , ben inanmiyorum 9-10 milyon verecegimize en fazla 7,5 olur oda taksit taksit

'Kafayı yemiş bunlar'

'Aha bir kazık daha'

'9 milyon ne yeaa'

Aynı oyuncu aynı performansı Galatasaray'da göstermiş olsa yorumlar:

'En az 25 milyon euro'

'Avrupa'dan Irfan gibi oyuncu almaya çalışsan en az 30 ödersin, bu yüzden en az 20 milyon!'

Ozaman yarın öbürgün CL'de her maç 5 gol yiyen Marcao ve Luyindama'ya 6 milyon euro'luk teklif gelirse azını açmayacaksın babam. Kusura bakma yani.

İrfan ne başarısı göstermiş ki, bu kadar para ödüyorsun?
Teşbihte hata olmuş; fiyatı alıcıya göre belirlersin. Şuan irfana tek talip var o da biz: bu şartlarda kalkıp 10-15 m. Diyemezsin. Bunun yerine satmam dersin olur biter. İngiliz klubü olsa 20-30 m. Talep edersin anlarım, çünkü alım gücü var; ancak topçu ordaki futbolu oynayacak tarz ve kapasitede değil (lui sadece orda oynar kanısındayım) ve zaten talip de yok. İtalya klüpleri filan en fazla 10-15 verebilir ancak onlarda talip olmadı.
Bir diğer gerçek; alt yapı sorunsalı var yerli oyuncuda ve bu nedenle de mental sıkıntısı ve poz. Bilgisi sorunu olur. Disiplin sorunu da ayrıca sorun. Bu yüzden de Avrupalılar ince eleyip sık dokuyor.
Gelelim satıcı kulüp de en az alıcı kulüp önemli. Alt liglerde direk topçu almıyoruz, bunun elbet belli başlı sebepleri var-şimdilik o sebeplere girmiyorum, alırsak alt liglerde daha uyguna alırız ama almayıp Süper lige lig takımları alıyor bizim alacağımızdan çok daha ucuza, biz ise çok daha fazla para vererek alıyoruz. Bunun sebebi de satan klübün büyüklüğü ile orantılıdır.
Marcao veya lüyindama başakta olsa yada bir Anadolu takımında en fazla 5 m. Dersin. Bu oyuncu Galatasaray’da ise ve takımın bel kemiği ise hiç bir süper lig takımı talip olmaz çünkü alıcının kendileri olmadığını bilir. Bu durum Fener için de geçerli. Alıcı kulüp Avrupalı olur ancak. Bu kulüp atletiko şalke lazio olur ama bayern, Manchester, barca yada real olmaz.
Aynı mantık burda da geçerli ne yazık ki.

Sözün özü; Anadolu topçuya ederinden fazla bonservis versen, topçu diagne olur akbaba olur çamdal, topuz vs olur.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

her haberda baska fiyat yaziyor , ben inanmiyorum 9-10 milyon verecegimize en fazla 7,5 olur oda taksit taksit
Amrabat,akbaba ve diagne'ye bir dünya para verdiren terim ve Abdurrahim'den her şey beklenir.
Göksel yakalamış böyle koz hayatta eş geçer mi?

Terim'e, tekrar takımı vasatlarla doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!

Bizim muhtesem! teknik kadro ve scout ekibimiz 9 milyona Irfan’i top diye oynayacak en az 2 futbolcu bulamiyormuymus o anlata anlata bitiremedikleri genis listelerinde? Yonetim gibi sizde duseceksiniz bu kulubun yakasindan en kisa surede insallah.
irfan a 9 milyon euro verilmesini ben de istemem..şahsen fazla para irfan için..lakin 9 milyon eura ya en az iki futbolcu getiremezsin yurt dışından..çünkü yurt dışında parayı genelde nakit ya da kısa vadede istiyorlar..ülke içinde taksit ve vade olayı daha esnek olduğu için ülke içi daha çok terich ediliyor..bu yönetimin bu anlamda çapı bu kadar malesef..gördük yazın hague,moder kamil jozwiak,coulibaly istenilen genç oyunculardı..teknik ekip ve scout ekibinin listesinde olan topçulardı bunlar..yahu coulibaly 2 milyon euraya alamadık...başka klüp aldı bu paraya...

9 milyona bedava. 15 verin. Hatta 25 verelim.

Geri
Üst Alt