Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.111
- 3.582
- 328
Yakında kulübün malzemeciside demeç verecek. Bu işte boka sardı. Böyle yılan hikayesi olan hiçbir oyuncudan verim alamadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim İrfan'ı istiyor.Galatasaray yönetimi İrfan'ı istiyor.Okan Buruk gitmesine yeşil ışık yaktı.Başakşehir yönetimi satmaya yeşil ışık yaktı.İrfan Galatasaray'a gelmeyi istiyor.Tek sorun bir taraf en kârlı şekilde yollamaya, diğer taraf en uygun şekilde almaya çalışıyor. Bu transfer öyle ya da böyle olur.
'Kafayı yemiş bunlar'
'Aha bir kazık daha'
'9 milyon ne yeaa'
Aynı oyuncu aynı performansı Galatasaray'da göstermiş olsa yorumlar:
'En az 25 milyon euro'
'Avrupa'dan Irfan gibi oyuncu almaya çalışsan en az 30 ödersin, bu yüzden en az 20 milyon!'
Ozaman yarın öbürgün CL'de her maç 5 gol yiyen Marcao ve Luyindama'ya 6 milyon euro'luk teklif gelirse azını açmayacaksın babam. Kusura bakma yani.
irfanin ucak bilgileri bugün sizar belki
10 gün karantina sonrasi fb macinda yedek olur
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
her haberda baska fiyat yaziyor , ben inanmiyorum 9-10 milyon verecegimize en fazla 7,5 olur oda taksit taksit
Amrabat,akbaba ve diagne'ye bir dünya para verdiren terim ve Abdurrahim'den her şey beklenir.her haberda baska fiyat yaziyor , ben inanmiyorum 9-10 milyon verecegimize en fazla 7,5 olur oda taksit taksit
irfan a 9 milyon euro verilmesini ben de istemem..şahsen fazla para irfan için..lakin 9 milyon eura ya en az iki futbolcu getiremezsin yurt dışından..çünkü yurt dışında parayı genelde nakit ya da kısa vadede istiyorlar..ülke içinde taksit ve vade olayı daha esnek olduğu için ülke içi daha çok terich ediliyor..bu yönetimin bu anlamda çapı bu kadar malesef..gördük yazın hague,moder kamil jozwiak,coulibaly istenilen genç oyunculardı..teknik ekip ve scout ekibinin listesinde olan topçulardı bunlar..yahu coulibaly 2 milyon euraya alamadık...başka klüp aldı bu paraya...Bizim muhtesem! teknik kadro ve scout ekibimiz 9 milyona Irfan’i top diye oynayacak en az 2 futbolcu bulamiyormuymus o anlata anlata bitiremedikleri genis listelerinde? Yonetim gibi sizde duseceksiniz bu kulubun yakasindan en kisa surede insallah.
irfan diye gidip mahmutu getircek apo aha buraya yazıyorumUmarim olan b veya c vardir
irfan diye gidip mahmutu getircek apo aha buraya yazıyorum