Yahu gözünüzü seviyim olayın ne kadar iyi bir sonuçla bittiğini göremiyomusunuz. Hoca çıktı bizi istiyo dedi irfan hocayida arkadaşlarınıda sattı. Sonuç ne oldu. Arkadaşlarını hocasını satan bir futbolcumuz olmadı üstüne fenere gitti. Yetmedi birde bunlar son parasını sırf Terim ile olan ego savaşında irfana gömdü. Forvetsiz kaldılar. Forvetin ne kadar önemli olduğunu sanırım Mustafa ve sakat olmayan bir falcoa da gördünüz. Eee bence süper olmuş bu iş. İstesek bukadarini yapamazdık. Daha ne istiyorsunuz abi siz. Havluyu attılar belkide forvetleri olmadığı için. :LOL:

Ben Fatih Terim'in yönetimi transfer konusunda baskı altına almak için İrfan açıklamasını yaptığını düşünüyorum. Belki de bu rekabet ortamını yaratmasaydı Mohamed ve Gedson alınmayacaktı. Sezon içinde farklı konularda da yine yönetimi ima eden beyanatları oldu.

GSC Scout etiketli ha
Nerde oynuyor bu? Alsak iş yapar mı?
Ucuza kapatabiliriz belki

Kancık Can Kahveci konusunu niye upluyorsunuz anlamıyorum. Bizim için hiç bir şey ifade etmeyen, transfer şikesi adı altında iki takımın arasında sıkışıp kalıp imza atmış bir eleman. Hayırsız olsun diyip geçmiştik.

İrfan'ı da az çok bilen biri olarak Galatasaray burada psikolojik üstünlük teması altında kullanılmıştır. Bu kadar. Lakin o kadar aciz bir camia ki bunlar, yaptıkları sinsilikler başlarına musallat olmaktan başka bir işe yaramıyor. Tam olarak ' loser ' bir camia. Açıkçası İrfan oraya yakışıyor.
Kendi ayaklarına sıktılar, boş ver. İç sahada maç alamayacak kadar bozuldu psikolojileri.

Hocam Gedson ve Irfan karsilastirmasi yapsak. Ne dusunursun? Gedson da tam aradigimiz bir oyuncu degil sanki.

İkisi çok farklılar ki ikisini de istiyordum ben.

Gedson kesinlikle aradığımız oyuncu emin ol, yeterki ritmini yükseltsin. Top taşıyacak oyuncumuz yok bizim.

İrfan ise playmaker olacaktı zira o tarz bir oyuncumuz da yok bir Feghouli var.

İkisi çok farklılar ki ikisini de istiyordum ben.

Gedson kesinlikle aradığımız oyuncu emin ol, yeterki ritmini yükseltsin. Top taşıyacak oyuncumuz yok bizim.

İrfan ise playmaker olacaktı zira o tarz bir oyuncumuz da yok bir Feghouli var.
Zaten Terim de ikisini aynı anda oynatacaktı, Taylan, önlerinde Gedson ve İrfan.

buna tam 10 milyon euro gömdüler
allahtan ali koc devreye girip kurtardi bizi, yoksa fena sekilde bize girmisti su anda
bunu maliyeti yüzünden yedek de tutamazsin
tam bir maddi külfet bu transfer

Gercek diyorum begeniyorumdum bunu
SL cok iyi oynuyordu ve keske bizde olsa diyordum ama adam MHY gibi Balon cikiyor .

Bide 7.5 Mio € cok fazla bunun icin !

Geri
Üst Alt