- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Irfan basakda gayet iyidi. Fbye prime iniestayi koyun o bile mala baglar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başıma bir şey gelmeyecekse ben tetteh'i beğendim adam fenerin stoperlerini her pozisyonda ezdi. Onun tehtidiyle fofana denen herif biraz akıllı işler yapsa feneri yenerlerdi.Fofana dribbling konusunda daha iyi, birebirde de kapışır bence ama asıl kastım dribblingdi
Dünkü gibi baskıda 70 m depar atıp o pası vermek A kalite iş ama herif as oyuncu bile olamıyor.
Davidson 26-27 yasinda olsaydi hemen alinmali derdim zatendavidson acayip bir herif birebirde. wakaeme'nin emeklilikten önceki hali gibi.
Tetteh ilk maçta da dağıtmıştı Fenerbahçe savunmasını resmen Drogba gibi oynayıp toplara kafa bile vurmadan göğüsle alıyordu ...Başıma bir şey gelmeyecekse ben tetteh'i beğendim adam fenerin stoperlerini her pozisyonda ezdi. Onun tehtidiyle fofana denen herif biraz akıllı işler yapsa feneri yenerlerdi.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başıma bir şey gelmeyecekse ben tetteh'i beğendim adam fenerin stoperlerini her pozisyonda ezdi. Onun tehtidiyle fofana denen herif biraz akıllı işler yapsa feneri yenerlerdi.
Başıma bir şey gelmeyecekse ben tetteh'i beğendim adam fenerin stoperlerini her pozisyonda ezdi. Onun tehtidiyle fofana denen herif biraz akıllı işler yapsa feneri yenerlerdi.
Bence de iyi bir takımda iş yapar .Başıma bir şey gelmeyecekse ben tetteh'i beğendim adam fenerin stoperlerini her pozisyonda ezdi. Onun tehtidiyle fofana denen herif biraz akıllı işler yapsa feneri yenerlerdi.
birde adaletten bahseder p![]()
rakibini sakatlamaya girip üstüne gülen bu karaktersizin bize gelmedigi daha iyi olmus.
️
️