Fofana dribbling konusunda daha iyi, birebirde de kapışır bence ama asıl kastım dribblingdi

Dünkü gibi baskıda 70 m depar atıp o pası vermek A kalite iş ama herif as oyuncu bile olamıyor.
Başıma bir şey gelmeyecekse ben tetteh'i beğendim adam fenerin stoperlerini her pozisyonda ezdi. Onun tehtidiyle fofana denen herif biraz akıllı işler yapsa feneri yenerlerdi.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok para odenmesi kötü oyuncu olduğu anlamına gelmiyor. Mhy de Ozan T da öyle

Başıma bir şey gelmeyecekse ben tetteh'i beğendim adam fenerin stoperlerini her pozisyonda ezdi. Onun tehtidiyle fofana denen herif biraz akıllı işler yapsa feneri yenerlerdi.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fiziği çok iyi, çevik ve çabuk.

Ama bayağı mal, hücumda bir pası vardı sola doğru, feneri kontraya çıkardı.

Bir de çok dövdüler dün elemanı, özellikle Serdar her yerine vurdu herhalde.

Eyy1dMGWQAYESe1

rakibini sakatlamaya girip üstüne gülen bu karaktersizin bize gelmedigi daha iyi olmus.

Ellerinde patlamis gibi, oyuna girdi 10dk sonra Sakatlanip cikti. Kroniklesmis sanirim

Sakatlığı için bir şey demem asla ama inş ıslıklandığın günleri yaşarsın orada..

Tayfa dağıldığı için Mert Hakanla İrfan'ın vücut dili bile negatif.

Lakin sakatlık başka bir şey, öncesinde 3.5 senede 135 maç oynamış adam, bize gelse kesinlikle çok faydalı olacak, şu anda da elimiz rahat olacaktı.

Gerçi oynayınca fenere de yararlı oluyor ama isimlere kandıkları için oynayamıyor.

Geri
Üst Alt