İstanbul’da Ulaşıma Yüzde 35'lik Güncelleme Kararı!

Dogruluktan ayrilma abi. En buyuk destekcin ben olurum zaten. Nekadar yanlis olsa bile gercekten birseye kalben dogr olduguna inaniyorsa biri, buna saygi duyarim.

Ama partizancilik yapip yalnis oldugunu bildigin halde parti veya gorusunu savunursan, buna tepki gosteririm
konuştuğu kişi heralde en sabit görüşlü kişidir

a haber izlemeyi çok seviyorsun sanırım belli ki durumlardan hiç haberin yok.
hdp mecliste grup kurmuş bir parti ve yasal bir parti eşinin tiyatroya gitmesinde farklı bir durum yok

imamoğlunun bu partiye mensup olup olamayacağını bırak da partililer karar versin :)
Yavas be kardeş

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

29 yillik omrumde birseyi ogrendim ben.
Inanan biri olarak örf, adet, inanca cok saygiliyim. Bunun yaninda cumhuriyet ile kazandigimiz degerleride bas taci ederim. Arap ulkelerinin hali ortada. Ama asla...

-Sagci ve dincilik taslayip kimseye gavur demeyecegim
-solcu, demokrat, cumhuriyetcilik taslayip karsi tarafi hor gorup, kimseye koyun/orumcek kafali/koylu/makarnaci demeyecegim.

Kisacasi partizanci olmayacagim. Beynimi kullanip dogruya dogru, yanlisa yanlis demeyi bilecegim.

Hepinize tavsiye ederim. Partizanci olup üstün körü uyduğunuz ideoloji altinda yapılan hatalara asla musammaha göstermeyin. Benliginizi ve omurganizi kaybedersiniz.
Lan Freud neredesin sen? Lazım olacağın zaman arazi oluyorsun.

Farklı projelerde geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 2019 Bisiklet Yolları Yönetmeliği sonrası, toplu taşıma ile bisiklet entegrasyonu, bisiklet yolları, paylaşımlı yollar v.s.

Proje kapsamında bizim stada da bağlantı var.
hayırlı olsun üstad

İstanbul için hayırlı olsun, ben her türlü trafik de kullanmaya alışığım, ama insanlar için güvenli yollar oluşursa ve şu an %1 altında olan rakam %3 bile olsa şehir için çok güzel olur, umarım proje minimum hata ile hayata geçer.

hayırlı olsun üstad

İstanbul için hayırlı olsun, ben her türlü trafik de kullanmaya alışığım, ama insanlar için güvenli yollar oluşursa ve şu an %1 altında olan rakam %3 bile olsa şehir için çok güzel olur, umarım proje minimum hata ile hayata geçer.

Trafikte zor olmuyor mu renktaş nasıl önlem alıyorsun akşamları?

Geri
Üst Alt