Izet Hajrovic’in Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozaman drogba yerine burağı koyarsın semih semih yerine chedjou, yabancı sınırlaması diye birşey var bilmem farkindamisin? Eboue gibi bi adam yerine hamiti koymuşken chedjou nun olmaması mı dikkatini çekti?

Ben Chedjou gökhan yaparım gene semih yapmam bu benim görüşüm. Brumayı keserim yine chedjouyu koyarım. Bir takımın en kilit noktası savunma göbeği.

Neyse bu mevzuda daha fazla konusmanın anlamı yok tartısma çıkıyor yalandan

Baliç, Boliç örneğinde olduğu gibi savaş zamanı ailesi Türkiye de ikamet ettiği için Türk vatandaşı hakkı aranacakmış...

kanunda öyle bi yol da yok. ya kanun o kadar açık ve net ki, bi kere okusak herşeyi çok daha iyi anlamış olcaz.

türk vatandaşlığı kanunu TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

bence yerli statüsünde oynama ihtimali bulunmuyor.

bizdede 14 numara giyer sanırım . sneijder 10 numaraya gectıkten sonra 14 numara bos duruyor sanırım

*

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1388935323198.webp
    uploadfromtaptalk1388935323198.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 59
Caner tipinde bir oyuncu Hajrovic. Ama suan ki Caner'den bahsetmiyorum, bizde sac bas yolduran Caner'den

Rotasyon oyuncusu aliyoruz. Turk pasaportu ihtimali olmasaydi alinmayacakti. 18'e girebilecek, kadroya genislik katacak bir oyuncu Hajrovic.

Bir Shaqiri beklemeyin yani. Cok caliskan guclu ve inatci bir oyuncu. Adam eksiltebilseydi cok buyuk bir potansiyele sahip bir oyuncu derdim ama iste o tipte bir oyuncu degil kendisi.

Sorunuz olursa cevaplamaya calisirim.

nasil calim atamiyo nigg herifin iki adam calimlayip 90a taktigi goller var

Bence mancini 4-3-1-2 de ısrar edecek ve izet yedek kalacak diye düşünüyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

kanunda öyle bi yol da yok. ya kanun o kadar açık ve net ki, bi kere okusak herşeyi çok daha iyi anlamış olcaz.

türk vatandaşlığı kanunu TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

bence yerli statüsünde oynama ihtimali bulunmuyor.

Bugün habertürk'te bir spor kanalinin dedigine göre babasi türk vatandasiymis. Sanirim annesi de türk vatandasi. Sonra artik ne sebepten bilemeyecegim, Bosna'ya göc etmisler. Velev ki ailesi hala türk vatandasi ise (ki amcasi falan da Türkiye de ikamet ediyorlarmis), su maddelerden dolayi yerli statüsünü/vatandasligi kazanmaya hakki vardir:

MADDE 7- (1) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.

(2) Türk vatandaşı ana ve yabancı babadan evlilik birliği dışında doğan çocuk Türk vatandaşıdır.

(3) Türk vatandaşı baba ve yabancı anadan evlilik birliği dışında doğan çocuk ise soy bağı kurulmasını sağlayan usul ve esasların yerine getirilmesi halinde Türk vatandaşlığını kazanır.

Buyrun arkadaşlar vatandaşlık durumu ile ilgili mevzuat.

Türk vatandaşlığının kazanılmasında istisnai haller

MADDE 12 – (1) Millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir hali

bulunmamak şartıyla Bakanlığın teklifi, Bakanlar Kurulunun kararı ile aşağıda belirtilen yabancılar

Türk vatandaşlığını kazanabilirler.

a) Türkiye'ye sanayi tesisleri getiren veya bilimsel, teknolojik, ekonomik, sosyal, sportif,

kültürel, sanatsal alanlarda olağanüstü hizmeti geçen ya da geçeceği düşünülen ve ilgili bakanlıklarca

haklarında gerekçeli teklifte bulunulan kişiler.

b) Vatandaşlığa alınması zaruri görülen kişiler.

c) Göçmen olarak kabul edilen kişiler.

Bu madde üzerinden bakarsak göçmen olarak kabul edilebilir ve 5 yıl gibi bir durum söz konusu değil.

Türk vatandaşlığının ikamet şartı aranmaksızın yeniden kazanılması

MADDE 13 – (1) Millî güvenlik bakımından engel teşkil edecek bir hali bulunmamak şartıyla

aşağıda belirtilen kişiler Türkiye'de ikamet etme süresine bakılmaksızın, Türk vatandaşlığını Bakanlık

kararıyla yeniden kazanabilirler.

a) Çıkma izni almak suretiyle Türk vatandaşlığını kaybedenler.

b) Ana veya babalarına bağlı olarak Türk vatandaşlığını kaybedenlerden 21 inci maddede

öngörülen süre içerisinde seçme hakkını kullanmayanlar.

Birde böyle bir madde mevcut. Ana veya babalarına bağlı vatandaşlık kaybetmek demek tam olarak İzet'in durumu açıklıyor sanırım. Tabii eğer anne ve babası zamanında vatandaşlık almışlarsa.

https://www.nvi.gov.tr/Files/File/Mevzuat/Nufus_Mevzuati/Kanun/pdf/turk_vatandasligi_kanunu.pdf

images

ilk goruntuler elimize ulasti .. gorusmelere haril haril suruyor 5 gun 5 gece .. Cay'a ekmek banarak geciyormus

Amcam IC Bakanliginda calisiyor...bi Telefon acim.

<<Tapatalk>>

Federasyondan hatta demirörenden sonra da ersun yanaldan en sonda baroni'den türk vatandaşı olarak oynayamaz diye açıklama bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt