Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ateşten Kalbe, Akıldan Dumana (Lock, Stock And Two Smoking Barrels) - Sinemalar.com
Guy Ritchie'nin Snatch'dan daha az meşhur olan ama şahsimce daha keyifli olan filmi.
Atesten-Kalbe-Akildan-Dumana-1288020160.jpg

Life in a Day (211) - Sinemalar.com
Farklı insanların yaşamlarını konu edinen belgesel tadında bir yapım.Bende ki etkisi her şeye rağmen hayatımıza şükretmek gerekiyor.
Life-In-A-Day-i-1306140661.jpg

Son düzenleme:
cakal-the-jackal.jpg

Le chacal (1997) - IMDb

İlk izlediğimden bu yana 9-10 sene geçmiştir hemen hemen. Bir nostalji yapıp izleyeyim dedim. Hikayesi, aksiyonu, sahne geçişleri ve özellikle de Bruce Wills ve Richard Gere'in oyunculukları muazzamdı.

Taş gibi film. Hala izlemeyen varsa tavsiye ederim.

Puanım: 8.0/10 :ka21:

Lucky%2BSlevin.png

çok önceden seyretmiştim bende piyasada fazla film olmadığı için nostalji yaptım biraz ama kalite olarak müthiş bir film oyuncu kadrosuda zaten harika.İzlemeyen varsa hemen açsın izlesin.

Imdb 7.8

2 gün önce Diriliş filmini izledim.Mükemmel bir film olmuş.Dicaprio müthiş bir oyuncu :hat:

Limit Yok, Yaşam Şifresi, Adalet, Toprak Altında, Telefon Kulübesi, Umudunu Kaybetme, Ben Kimim, Kafa Avcıları, Koleksiyoncu, Whiplash, Can Dostum, Özgürlük Yolu gibi sağlam filmler önerecek varmı artık izleyecek film kalmadı piyasada

Limit Yok, Yaşam Şifresi, Adalet, Toprak Altında, Telefon Kulübesi, Umudunu Kaybetme, Ben Kimim, Kafa Avcıları, Koleksiyoncu, Whiplash, Can Dostum, Özgürlük Yolu gibi sağlam filmler önerecek varmı artık izleyecek film kalmadı piyasada

incendies
as far as my feet will carry me
dance with wolves

İncendies'i baya öneren oldu dün izlicektim son anda vazgeçmiştim bugün izlerim. 2.önerdiğin filmide önerenler olmuştu Türkçe Dublaj 1080p çok aradım ama bulamadım malesef.
Ayaklarımın taşıdığı yere kadar 1080p bulamazsın. Çok aradık. Sağlam filmdir. Ayrıca iwo jima'dan mektupları izlemeni tavsiye ederim.

İzlediğim filmler: Star Wars serisi
Görüşüm: Güzel, başarılı
Önerim: İzlemeyen izlesin

maxresdefault.jpg

En az ilk film kadar iyiydi. Siz de iyisi mi benim gibi gece izleyin ;) James Wan şerefsizi bu işi biliyor.

8/10

Son düzenleme:
A37ZBp.jpg

1408 (2007) - IMDb

Stephen King'in aynı isimli hikayesinden uyarlanan sağlam bir gerilim filmi. Klasik Stephen King mesajlarını içeriyor film. Aynı 1980 yapımı The Shining filminde olduğu gibi. Filmin başrollerinde John Cusack ve Samuel L. Jackson var. Filmde Cusack(Michael), korku romanları yazan ve bu romanlar için esrarengiz otellerde, mekanlarda araştırma ve gözlem yapan bir yazar rolünde. Yine yeni bir hikaye peşinde olan Michael, bir şekilde New York'daki Dolphin otel / 1408 nolu bir odaya gidiyor ve olaylar gelişiyor. Gerçekten harikulade bir oyunculuk sergiliyor.

Film resmen aptal ediyor insanı. Olaylar çok farklı boyutta gelişiyor. Garip bir filmdi. İzlerken çok kez gerildim ve keyif aldım filmden. Filmle ilgili tek ekeştirim finaliyle ilgili. Daha iyi bağlayabilirlerdi. Ama genel olarak çok beğendim filmi. İzlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Puanım: 8.0/10 :ka21:

Son düzenleme:
Gökhan bu filmin 2-3 tane daha alternatif finali var. Onlara da göz atabilirsin.

Muhtemelen sen; esas adamın, kızının ses kaydının çıktığı finali izledin.

Gökhan bu filmin 2-3 tane daha alternatif finali var. Onlara da göz atabilirsin.

Muhtemelen sen; esas adamın, kızının ses kaydının çıktığı finali izledin.

Aynen o alternatif sonları daha sonra YouTube'dan izledim.

İzlediğim filmdeki son, mezarlıktaki otel müdürünün ses kaydını dinlediği sahneydi. Bence böyle değişik bir filme yakışan son bu şekilde olmalıydı.

Alternatif sonda ise Mike ile karısının eşya yerleştirdiği ve ses kaydını dinledikleri sahneydi. Bu son daha olağan bir sondu. Mezarıktaki son daha iyi gibi bence.

Kızının sesinin duyulması falan Paranormal'e bağladılar durumu :)

ATM (2012) filmin izlemeni öneririm. Konusu basit olsa da sarıyor, ben beğenmiştim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt