İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

images

dikkat: donuna zıçmak için yalnız ve karanlıkta izleyebilirsin

images

149.jpg
eyvallah üstat

şöyle sixth sense, others, identity gibi gizemi bol, sonuyla şaşırtacak gerilim filmleri önerin de izleyelim yav
Stay
Trans
Who am İ
Prestige
The iliuonist
Parasite
İncendies
Best Offer
Law Abiding Citizen
Prisoners
Gone Girl
Nocturnal Animals

Ayrıca İspanyollar candır

Fırtına Anı
Kontratiempo
El Cuerpo
Julianin gözleri
Orphan
Tünelin Ucunda

gece cem yılmaz'ın yeni filmi izledim bayağı beğendim. anayurt oteli'nin kara mizahla bezenmiş halini hatırlatıyor.

gerilim filmi arayan doktor @Murat Ünsal a da tavsiyemdir

Cure for Wellness
Galiba 142 dakikaydi. Fena degildi ama bir iki konu açıkta kaldi. Bir ara ileri sarmak istesem de kendimi kontrol ettim.

Sonu daha iyi baglanabilirdi bence, olsun bitsine getirmişler

Bir de gereğinden fazla uzun, halisünasyon sahneleri falan gereksiz uzatılmış 2 saat fazla

Ama genel anlamda fena bir film olmamış bence

Yine de beklentimi karsilamadi

Sonu daha iyi baglanabilirdi bence, olsun bitsine getirmişler

Bir de gereğinden fazla uzun, halisünasyon sahneleri falan gereksiz uzatılmış 2 saat fazla

Ama genel anlamda fena bir film olmamış bence

Yine de beklentimi karsilamadi
erşanı izlemişmyidin

m:i dead reckoning: spoiler alert

werdiğim puan: 7.9

tom cruzu tebrik etmek gerek bu yapımdan ötürü epey uğraşılmış sahneler için. salt aksiyon olarak son yıllarda izlediim en ii filmlerdendi , motorsiklet sahnesine diyecek söz yok dublör de kullanmamış , yani helal olsun, olağanüstü olmuş. yalnız genel konsept olarak temelde basit olan anlatıyı izleyiciye aktarmak için kurulmuş gereksiz formal dialoglar filmin kalitesini biraz düşürmüş , bunlar daha gerçekçi ve sade olmalıydı. özellikle baştaki ve davetteki toplantı sahneleri kötüydü, o kısımlardaki oyunculuk da biraz kütlesiz ama filmin genel izlenebilirliğine zararı yok. filmde oyunculuk olarak tek beğenmediğim herif esai morales, deathstroke'u harika oynamıştı oysa. bunun dışında aksiyon sahneleri ve olay bağlantıları çok çok iyi, bi de keşke reb fergusonu bitirmeselerdi , seriyi anlamlandıran bi karakterdi ama senaryoyu buna göre kurmuşlar, yerine hayley atwell izleyecez artık anladığım kadarıyla, yazık oldu. ikinci bölümü merakla bekliorum...

Geri
Üst Alt