hocam şu tetikçileri oynatma diyoruz sana sabri hakan selçuk kurtul artık şunlardan.

Hocam gözünü seveyim Tolga'ya soyle, herseyi yapsin ama sut atmasin.
Josue'den de kanat olmaz, illa oynatmak istiyorsan Wesley'nin yerinde oynar ancak. Yasin'in yerine girmesi büyük hata oldu, Sinan girse hic yoktan kanatta bir adam olurdu, Josue yok oldu gitti kanatta.
Sneijder'in de kulagini mi cekmek gerekiyor ne gerekiyorsa bi zahmet hocam, koca milli takimi tasiyan adam bugun tribunden adam avliyordu sutlariyla. Onun disindaki gereksiz adamlar ile ilgili yorumlari simdi yapmiyorum, Podolski&Cavanda&DeJong saglam olduklari anda o adamlari zaten gormeyecegiz saniyorum ki.
Onun disinda sezon basinda 6 stoperimiz var iken hoca Denayer'i de istiyor diyorlardi, hakli oldugunu yine gosterdin. Ne elde stoper kaldi ne de elde kalanlarin stopere benzer yani kaldi.
Herseye ragmen moral bozmaya gerek yok, onumuzdeki 2 mactan 4 puan basaridir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mevzunun kaybedilen puanlar değil de takımın tamamen plansız oynaması olduğunu da bir kez daha belirteyim.

Çık gençleri oynat ancak sahada mücadele ettir takımını. Geçen yıl rezilleri oynamışsın ancak takımda motivasyon sıfır. Son dakikalara gelmişiz sahaya karakter koyan kazanmak isteyen adam yok, atak bile yapamadık, ceza sahasına zaten giremiyoruz.

3 maçta 0 da çekebilirdik 7 puan almak belki de bu futbola en iyi sonuçtu.

Neyse zamanla dün övenler sövmeye başlayacaktır, baştan beri beğenmiyorum ben bu adamı. Umarım haksız çıkarım.
Takım kurmak ve olmak kolay olmuyor maalesef.
İyi sinyal verdiği gibi kötü endişelendirecek konularda var kesinlikle. Bu işin üstünden gelebilirmi kimse bence tahmin edrmez. Zaman gösterecek bence başarısını veya başarısızlığını. Dört dörtlük teknik direktör değil ama dört dörtlük hoca varmı Türkiye'de oda soru işareti. Adam tartışmasız futbolcudan baya bir anlıyor ama yani.
Bukadar futbolcu performans okuyan bir hocayı ben en son bizde ne zaman gördüm hatırlamıyorum veya bilmiyorum da. Geri kalan konularda nasıl biridir kapalı kutu. (Motivasyon beceresi, takımdaki liderliği ve saire. )

Takım kurmak ve olmak kolay olmuyor maalesef.
İyi sinyal verdiği gibi kötü endişelendirecek konularda var kesinlikle. Bu işin üstünden gelebilirmi kimse bence tahmin edrmez. Zaman gösterecek bence başarısını veya başarısızlığını. Dört dörtlük teknik direktör değil ama dört dörtlük hoca varmı Türkiye'de oda soru işareti. Adam tartışmasız futbolcudan baya bir anlıyor ama yani.
Bukadar futbolcu performans okuyan bir hocayı ben en son bizde ne zaman gördüm hatırlamıyorum veya bilmiyorum da. Geri kalan konularda nasıl biridir kapalı kutu. (Motivasyon beceresi, takımdaki liderliği ve saire. )
Bu ligin olayı çok basit. Bir tane analiz eden adam olsa zaten iş çözülür.

Üç tane açık vardır bu ligde.

Birincisi iki tane iyi bek alırsın, ortalama kanatların olsa dahi kanat futbolu oynarsın, bekleri çıkartırsan ceza sahasına daha çok oyuncu sokabilirsin dolayısıyla çok fazla pozisyona girersin.

İkincisi ceza sahasına çok adam sokacak bir yapı ile oynarsın bunun en kolay yolu iki forvet ile oynamaktır, bunlar demin bahsettiğim futbola uyan kalas adamlar da olabilir oyuna katılan pasör adamlar da olabilir çünkü her iki yapıda da çok kişi ile hücum edebilirsin.

Üçüncüsü taş gibi savunma hattı kurar kontratak oynarsın, eğer ileride hızlı ortalama adamlarım varsa bu da işe yarar ancak büyük takımlar için nispeten daha zordur çünkü rakip takımlar geri çekilip oynayabilir.

Biz ne yapıyoruz elde bek yok, ileride statik bir adam var ve kanatlarda da gol yönü zayıf adamlarla pozisyon bulmaya çalışıyoruz, bu sistem işlemez kolay kolay çünkü tempo yapılamaz bu yapıda.

Eldeki kadro ile bir şeyler olacaksa ancak şu yapı ile olur :

--------Jong---------
---Şıno----Josue--
Bruma------------Poldi
-------------Eren----------

Bu yapı iş yapar anca eldeki beklerle. Yoksa kapanan takımlara özellikle gol atmakta çok zorlanırız ki zorlanacağız da.

hocanın ilk 11 tercihleri çok yerinde ama oyuncu değişiklikleri skandal resmen. bunu aşması lazım. oyun okumada zorlanıyor olabilir. Ama yine de devam etmeli.

Unutulmamali ki hic bir istedigi transfer yapilmadi, net.

Sizde cikip su Nazifoglu denen adami hala kutluyorsunuz.

JOR'un listesi asagi yukari belliydi: Forvet, Joahnssen, Delaney fln..

Hic biri alinmadi, alinan oyuncularin hepsi de problemli: Serdar, Cavanda, Josue.. Bu oyunculari JOR fln istemedi. Eren, Tolga da bu listeye girer, de Jong da.

Şu geyiğe de hastayım istediği oyuncular alınmadıysa adam olacak bırakacak görevi, takım yeterli istediğim transferler yapıldı falan demeyecek.

Yahu bir hocanın kafasında bir sistem vardır ve her oyuncu uymaz o sisteme, böyle saçma şey mi olur.

Bu ligin olayı çok basit. Bir tane analiz eden adam olsa zaten iş çözülür.

Üç tane açık vardır bu ligde.

Birincisi iki tane iyi bek alırsın, ortalama kanatların olsa dahi kanat futbolu oynarsın, bekleri çıkartırsan ceza sahasına daha çok oyuncu sokabilirsin dolayısıyla çok fazla pozisyona girersin.

İkincisi ceza sahasına çok adam sokacak bir yapı ile oynarsın bunun en kolay yolu iki forvet ile oynamaktır, bunlar demin bahsettiğim futbola uyan kalas adamlar da olabilir oyuna katılan pasör adamlar da olabilir çünkü her iki yapıda da çok kişi ile hücum edebilirsin.

Üçüncüsü taş gibi savunma hattı kurar kontratak oynarsın, eğer ileride hızlı ortalama adamlarım varsa bu da işe yarar ancak büyük takımlar için nispeten daha zordur çünkü rakip takımlar geri çekilip oynayabilir.

Biz ne yapıyoruz elde bek yok, ileride statik bir adam var ve kanatlarda da gol yönü zayıf adamlarla pozisyon bulmaya çalışıyoruz, bu sistem işlemez kolay kolay çünkü tempo yapılamaz bu yapıda.

Eldeki kadro ile bir şeyler olacaksa ancak şu yapı ile olur :

--------Jong---------
---Şıno----Josue--
Bruma------------Poldi
-------------Eren----------

Bu yapı iş yapar anca eldeki beklerle. Yoksa kapanan takımlara özellikle gol atmakta çok zorlanırız ki zorlanacağız da.
Analizin doğru olabilir de anladığım kadarıyla rierikerink ve yönetim uzun vaadeli düşünmeye başladı system konusunda.
Sabit system anlayışı kurulmaya çalışıyor tüm yaş alt yapı ve a takım ilgili.
Günlük başarıda önemsiz denilmiyor tabiki ama günlük başarı için Merkezi projeyi tehlikeye gidilmez kolay kolay doğrusu yapılacak ise.
Şampiyonluk gelir gelmez bilemeyiz bu kaos günlük ortamında ama proje başarıya ulaşılır ise, ki şimdilik bunun üstünde kesinlikle durulacaktır diye biliyorum, geleceğimizi parlak.

bize nasil hoca lazim biliyor musunuz

bize sistem, teknik, taktik bilgisi olmayan

futbolculara hadi kocum hadi aslanim bam bam bam oynayin diye gaz verip organizasyon nedir bilmeyen

konusursam cok kotu olur, bakin konusurum, sezon sonu konusucam, beni kimse itibarsizlastiramaz diye bagirip cagiran

hakem yanlis karar verdiginde saygisizca saha icine kadar kosturan, kendini sahadan attirip mac cikisi sov yapan

baslangic noktasinda basarisizlikta suc benim basarida futbolcularin diye sekil yapip finishe geldiginde bu takimi bu hale getiren utansin diyerek sozunu yutan ama sozunun eriymis gibi davranan

beylik laflari agzindan hic dusurmeyip adeletin oldugu yerde varim diyerek adaletsizligi gozume sokan kisilerin onune yatan

isine gelmeyen soru veya elestiri olursa erdemsizce davranarak elestiriyi yapana saldiran, kendinde bu hakki goren

ilkesellikten bahsederken diger yandan da hakkinda transfer dedikodularini cikartarak meslektasina saygisizlik yapan (kendisi gorevdeyken yerine baskasi talip olsa aman allahim ne yapardi acaba)

yeri geldiginde istatistiklere bakan (su kadar kupa aldi su kadar sampiyonluk aldi) taraftara yeri geldiginde de istatistikleri cope atan taraftara (tr ligi les, tr liginde gol atmanin onemi yok vs) oynayan

damarci, arabesk, agzi pis, kulhanbeyi, bickin delikanli, vatan millet sakarya duygulu (yersen afiyet olsun), 180 donus yapan kendisi degilmis gibi delikanliligi elden birakmayan, yeri geldiginde acitasyon yeri geldiginde kabadayilik yapan, bilimin isigina zerre kadar inanmayan, burnu kaf daginda, egosundan yanina yaklasilmayan hoca lazim

riekerink icin konusmuyorum ama sistem, taktik, tip, bilim, ar-ge, disiplin gibi seylerle ugrasan insanlarin bu ulkede yeri yok

turkiyede bu avrupai zihniyete yer yok

bize ver arabeski ver coskuyu tamamdir bu is

basin mensuplari da paso sizi yalasin, arkadaslik hatir gonul torpil ile sizi matah bisey mi gostersin en buyuk sizsiniz

bilimle, sistemle hareket etmeye calisan nezih beyler kibarca derdini anlatacagi zaman vurun agzina kuregi

geri kafali ulkemize geri kafali teknik direktorler yakisir

kendimize bol gelecek gomlegi giyemeyiz

bizden yillarca onde olan zihniyetten faydalanacak zeka yok bizde

milletce boyle gerikafaliyiz

bilim ve ilericilik bize ters

bizim ulkemizde efendi ve isini yapmaya calisirsan prim yapip goze giremezsin

surekli bagirarak konusup asarim keserim boyle adamim soyle delikanliyip diyip kukremen lazim. merak etme is ciddiye binince o delikanliyim diye kacanlar hic bu sozleleri soylememis gibi davranir

Analizin doğru olabilir de anladığım kadarıyla rierikerink ve yönetim uzun vaadeli düşünmeye başladı system konusunda.
Sabit system anlayışı kurulmaya çalışıyor tüm yaş alt yapı ve a takım ilgili.
Günlük başarıda önemsiz denilmiyor tabiki ama günlük başarı için Merkezi projeyi tehlikeye gidilmez kolay kolay doğrusu yapılacak ise.
Şampiyonluk gelir gelmez bilemeyiz bu kaos günlük ortamında ama proje başarıya ulaşılır ise, ki şimdilik bunun üstünde kesinlikle durulacaktır diye biliyorum, geleceğimizi parlak.
Bunlar olabilir lafım yok bak dedim zaten JOR iyi niyetli de olabilir ancak bir hocanın takıma artısını görebilmek lazım

Defans yapabiliyor muyuz? Hala hayır.

Üstüne geçen yıla göre daha zor gol atmaya başladık belki Poldi eksikliği.

Mesela bugün ceza sahasına adam bile sokamadık, varyasyonlar sıfırdı. Rize ve Beşiktaş maçında da aynı şeyler yaşanırsa hoca takıma bir şey katamıyor demektir.

Neyse susuyorum Beşiktaş maçı sonrası tekrar geleceğim :)

Şu geyiğe de hastayım istediği oyuncular alınmadıysa adam olacak bırakacak görevi, takım yeterli istediğim transferler yapıldı falan demeyecek.

Yahu bir hocanın kafasında bir sistem vardır ve her oyuncu uymaz o sisteme, böyle saçma şey mi olur.
Neden bahsediyorsun nasil birakacak? Hayatinin firsati gelmis niye biraksin? Birakirsa baska kapi mi acilacak bu seviyede?

Kariyerli TD olsa haklisin.

Unutulmamali ki hic bir istedigi transfer yapilmadi, net.

Sizde cikip su Nazifoglu denen adami hala kutluyorsunuz.

JOR'un listesi asagi yukari belliydi: Forvet, Joahnssen, Delaney fln..

Hic biri alinmadi, alinan oyuncularin hepsi de problemli: Serdar, Cavanda, Josue.. Bu oyunculari JOR fln istemedi. Eren, Tolga da bu listeye girer, de Jong da.

Geçiniz

Vetoladığı adamları saysam sabah olur

Kendi kurdu bu kadroyu sorumlusuda odur

bize nasil hoca lazim biliyor musunuz

bize sistem, teknik, taktik bilgisi olmayan

futbolculara hadi kocum hadi aslanim bam bam bam oynayin diye gaz verip organizasyon nedir bilmeyen

konusursam cok kotu olur, bakin konusurum, sezon sonu konusucam, beni kimse itibarsizlastiramaz diye bagirip cagiran

hakem yanlis karar verdiginde saygisizca saha icine kadar kosturan, kendini sahadan attirip mac cikisi sov yapan

baslangic noktasinda basarisizlikta suc benim basarida futbolcularin diye sekil yapip finishe geldiginde bu takimi bu hale getiren utansin diyerek sozunu yutan ama sozunun eriymis gibi davranan

beylik laflari agzindan hic dusurmeyip adeletin oldugu yerde varim diyerek adaletsizligi gozume sokan kisilerin onune yatan

isine gelmeyen soru veya elestiri olursa erdemsizce davranarak elestiriyi yapana saldiran, kendinde bu hakki goren

ilkesellikten bahsederken diger yandan da hakkinda transfer dedikodularini cikartarak meslektasina saygisizlik yapan (kendisi gorevdeyken yerine baskasi talip olsa aman allahim ne yapardi acaba)

yeri geldiginde istatistiklere bakan (su kadar kupa aldi su kadar sampiyonluk aldi) taraftara yeri geldiginde de istatistikleri cope atan taraftara (tr ligi les, tr liginde gol atmanin onemi yok vs) oynayan

damarci, arabesk, agzi pis, kulhanbeyi, bickin delikanli, vatan millet sakarya duygulu (yersen afiyet olsun), 180 donus yapan kendisi degilmis gibi delikanliligi elden birakmayan, yeri geldiginde acitasyon yeri geldiginde kabadayilik yapan, bilimin isigina zerre kadar inanmayan, burnu kaf daginda, egosundan yanina yaklasilmayan hoca lazim

riekerink icin konusmuyorum ama sistem, taktik, tip, bilim, ar-ge, disiplin gibi seylerle ugrasan insanlarin bu ulkede yeri yok

turkiyede bu avrupai zihniyete yer yok

bize ver arabeski ver coskuyu tamamdir bu is

basin mensuplari da paso sizi yalasin, arkadaslik hatir gonul torpil ile sizi matah bisey mi gostersin en buyuk sizsiniz

bilimle, sistemle hareket etmeye calisan nezih beyler kibarca derdini anlatacagi zaman vurun agzina kuregi

geri kafali ulkemize geri kafali teknik direktorler yakisir

kendimize bol gelecek gomlegi giyemeyiz

bizden yillarca onde olan zihniyetten faydalanacak zeka yok bizde

milletce boyle gerikafaliyiz

bilim ve ilericilik bize ters

bizim ulkemizde efendi ve isini yapmaya calisirsan prim yapip goze giremezsin

surekli bagirarak konusup asarim keserim boyle adamim soyle delikanliyip diyip kukremen lazim. merak etme is ciddiye binince o delikanliyim diye kacanlar hic bu sozleleri soylememis gibi davranir

Kimi tarif ettiniz açık konuşun

Neden bahsediyorsun nasil birakacak? Hayatinin firsati gelmis niye biraksin? Birakirsa baska kapi mi acilacak bu seviyede?

Kariyerli TD olsa haklisin.
Heh mesele o di mi bırakamıyor, ne verirlerse onu yapıyor. İşte bu karakterle alakalı bir durum uzun sürede de başarı getirmez. Adam elindeki az imkanlı işi de kaybedecek bir kaç aya.

Sonuç eksi olacak sıfır bile değil.

Heh mesele o di mi bırakamıyor, ne verirlerse onu yapıyor. İşte bu karakterle alakalı bir durum uzun sürede de başarı getirmez. Adam elindeki az imkanlı işi de kaybedecek bir kaç aya.

Sonuç eksi olacak sıfır bile değil.
Ben ilk yari sonuna kadar zaman vermistim. Kovulur ondan sonra. Ama basarisizligin sorumlusu kendisi degildir asla. Kötü hoca iyi hoca baska. Ama takima af edersin cöpleri toplayan Nazifoglu. 7 transfer yapidl diye taraftar costu.

Alinan oyuncularin hepsi orta sinif takimdan gelme ve o takimlarda bile oynayamiyorlardi dogru dürüst.

Geri
Üst Alt