Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.236
- 58.365
- 3.383
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AriasBu kim la
Zayıf takım diyonda geçen sene libertotoresi almış bunlar. Bu sene kotulesmisler anlamadimYaşı 24-25 olsa daha rahat gelsin derdim ama 27-28 yaşında o yüzden kararsızım şahsen pek izlediğim bir oyuncuda değil. Analizlerinden okuduklarıma göre neredeyse her yerde oynuyor olması, güçlü bir oyuncu olması, çalışkan- pres oyununa yatkınlığı, istikrarı kolay kolay sakatlanmaması oyuncunun artıları olarak öne çıkıyor. Hava topları, 27-28 yaşına kadar Brezilya liginde olması ve Avrupa futboluna uyumunun soru işareti olması, zayıf bir takımda oynuyor olması ve yaşı da dezavantajları olarak öne çıkıyor. Bu durumda bonservisi 6-7 milyon civarı maaşı da 1.5-2 civarı olacaksa olur gibi ama 12 milyon falan vereceksek üstüne biraz daha koyup daha genç ve Avrupa futbolundan birini almak daha mantıklı olabilir.
Taraftar yorumlarina bakılırsa sanırım arpa koklatmamislar Orhan beyeOrhan Yılmaz denen Latin Amerika menajeri bu herifin baya sisirildigini söylemişti .. Belki de komisyon alamamıştır ondan bokluyordur bilemedim
vay be ocak olmadan transfer ha
bravo yönetim