GSC Haber Jhon Arias, Fluminense'ye Veda Etti

Adamı tanımıyorum ama fizik götten bacaklı sağlam topçular gibi. Şakiri fiziği. Koca götlü kalın bacaklı. Kısa adamların vücud koordinasyon dengesi çok iyi olur. Umarım faydalı biridir. Ama Okan hocam hazır değil deyip 3 ay sonra oynatır

Yorumlara gel. Kıçlarına yeni don alınca ev almış gibi mutlu olup, onu da 2 gün sonra kapkaççılara çaldıran herifler burayı bokluyor. Dandik topçu kitlerken buralar süper ama.

Yaşı 24-25 olsa daha rahat gelsin derdim ama 27-28 yaşında o yüzden kararsızım şahsen pek izlediğim bir oyuncuda değil. Analizlerinden okuduklarıma göre neredeyse her yerde oynuyor olması, güçlü bir oyuncu olması, çalışkan- pres oyununa yatkınlığı, istikrarı kolay kolay sakatlanmaması oyuncunun artıları olarak öne çıkıyor. Hava topları, 27-28 yaşına kadar Brezilya liginde olması ve Avrupa futboluna uyumunun soru işareti olması, zayıf bir takımda oynuyor olması ve yaşı da dezavantajları olarak öne çıkıyor. Bu durumda bonservisi 6-7 milyon civarı maaşı da 1.5-2 civarı olacaksa olur gibi ama 12 milyon falan vereceksek üstüne biraz daha koyup daha genç ve Avrupa futbolundan birini almak daha mantıklı olabilir.
Zayıf takım diyonda geçen sene libertotoresi almış bunlar. Bu sene kotulesmisler anlamadim

Kendisine maç istikrarı ve sakatlık geçmişi nedeniyle sıcağım. Ekonomik koşullar mantıklı olması kaydıyla elbette.

Orhan Yılmaz denen Latin Amerika menajeri bu herifin baya sisirildigini söylemişti .. Belki de komisyon alamamıştır ondan bokluyordur bilemedim

Orhan Yılmaz denen Latin Amerika menajeri bu herifin baya sisirildigini söylemişti .. Belki de komisyon alamamıştır ondan bokluyordur bilemedim
Taraftar yorumlarina bakılırsa sanırım arpa koklatmamislar Orhan beye

Spor muhabiri Dedé Oneley: "Basında kimse bilmiyordu ama Fluminense, Jhon Arias'i 06-11-2024 tarihinde bir Avrupa kulübüne satmıştı. Fluminense taraftarına saygımdan dolayı, lig devam ederken bu haberi daha önce duyurmak istemedim."

Yazın buna ben karşıydım da ligi düşününce bu herifi durdurabilmenin imkanı yok. Bayağı aygır gibi ve çevik herif.

It is worth noting that most rumors indicate Jhon's future may lie with Turkey's Galatasaray; however, an official communication from the involved parties is still awaited. [footboom1]

Lemina, Arias,
İcardinin soğuk kanlığı ve zekasının yarısı olan bir fw
1 tane de stoper bizi mart ayında şampiyon yapar o saatten sonra da avrupa ligini düşünürüz artık.

+bonus olarak fırsat çıkarsa bir bek oyuncusu.(a.ligi için)

Jhon Arias FM 24 profili fminside.net sayfasinda olan yorum:

1733905666369.webp

Geri
Üst Alt