Johan Elmander

Cevap: #9 Johan Elmander

Kosusu, vurusu harika. Helal Elmander. Forvette bir sikintimiz yok cok sükür. Atiyoruz.

İşte buna kimse bir anlam veremiyor.

Bu arada Çin'e attığı gol için çok şaşırdım. Nasıl o kadar güzel bir son vurus yapabilmiş hayret.

Ahahaha Aynen. .lol.

Bu vakitten sonra alırsa Umut'tan alır formayı. [ki bence çok zor]

Kurtulduk diyebilirim. .lol.

Geçen yıl da ilk 7-8 hafta iyi değildi ki bir çok oyuncu geçen yılki performansının gerisinde şu an ekimin ortasındaki durumlara bakmak lazım.

Helal olsun reis :ayatollah: Biz de de atmaya başlasan çok iyi olacak :)

Bizde olsa su pozisyon sag ayaginin disiyla auta atar :o

hakan şükür zamanında iyi ki forum yoktu arkadaş YOKSA ASARDIK ADAMI MAZALLAHHH

çünkü hakan şükür gol orucuna girdiğinde sahuru van da iftarı ALASKA DA YAPARDI

Ahahaha Aynen. .lol.

Bu vakitten sonra alırsa Umut'tan alır formayı. [ki bence çok zor]

Kurtulduk diyebilirim. .lol.

barostan kurtul elmanderden kurtul.. kime sarılacağız arkadaş, sercan yıldırım'a mı?

sanki bizi hep golcüler başarılı yapmış gibi konuşuyorsunuz.. 3 hafta sonra Umut'un performansı düşerse ne olucak? çok erken konuşuyoruz bence.. herkesin fikri kendinedir ama elmanderi yemeyin hemen renkdaşlar.

barostan kurtul elmanderden kurtul.. kime sarılacağız arkadaş, sercan yıldırım'a mı?

sanki bizi hep golcüler başarılı yapmış gibi konuşuyorsunuz.. 3 hafta sonra Umut'un performansı düşerse ne olucak? çok erken konuşuyoruz bence.. herkesin fikri kendinedir ama elmanderi yemeyin hemen renkdaşlar.

Hakeden formayı giysin.

Umut haketmiyorsa Elmander giysin.

Oha Elmander´e de mi mok atiliyor simdi? Yok artik ya.

Hakeden formayı giysin.

Umut haketmiyorsa Elmander giysin.

umut zaten oynuyor sezon başından beri.. ama elmanderde oynuyor.. arkada burakta var.. üçüde savaşıyor forma için ama elmander neden dışlanıyor arkadaş ben bunu anlayamıyorum.. ama aldığı paranın hakkını sonuna kadar veriyor.. herşeyiyle oynuyor.. böyle bir yabancı bulmuşuz öpüp başımıza koyacağımız yerde karalıyoruz. ayıptır.

Valla kim salladi okumadim sayfalari, ama yeni üyeyse direk banlayin arkadas :D Kesin Fenerlidir.

Geçen yıl ki şampiyonluğumuzda en büyük payı olan oyunculardan biri. Tam bir savaşçı ve bugüne kadar gördüğüm en çalışkan forvet :yenieek:

Bana bir yaz boyunca sıkı bir kondusyon antremanı yaptırsalar, üstüne de yıllık 2,5 milyon euro verseler, eğer ki forvetsem bende Elmander kadar savaşırım mesele o değilki. Bulduğu pozisyonları atamadıktan sonra Elmander'in yaptıklarının hicbir anlamı yok. Fatih hoca 2 sezondur nasıl katlanıyor anlamıyorum. Ben olsam elimde hic pres yapmayan fakat bulduğunu atan bir forvet varsa direk onu oynatırım.

Fenerbahce-2-2-Galatasaray-Elmander-Kas-Acilmasi-Kan.jpg

Reyiz atmış yine golünü :)

Geri
Üst Alt