Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Altyapıdan adam oynatacağımızı düşünsem alınmasın derim ama lazımdı bu tarz yerli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seninle aynı fikirde olmak beni derinden şaşırttı8 ay sonra kalkacak yabancı sınırı için orijinal bölgesi belli bile olmayan Kaan'a 4 milyon Euro bonservis ve 1.6 maaş vermek çok mantıklı gelmiyor
Bu konuda tamamiyla haklisin, olmasi gereken o ama yaparlar mi bilemiyorum.O zaman almayacaksın. O zaman Türk milli takımında da oynamayacak. Berkan euro ile mi maaş alıyor? Madem tüm yerliler maaşını lira üzerinden alıyor ayrımcılık olmamalı
O zaman almayacaksın. O zaman Türk milli takımında da oynamayacak. Berkan euro ile mi maaş alıyor? Madem tüm yerliler maaşını lira üzerinden alıyor ayrımcılık olmamalı
kusura bakmada kaan kim götüm de kabul etmeyecek? ne başarısı var çağlar ile hele ki ilkay ile bir tutulacak bir oyuncu değil. Oldu o zaman tüm gurbetçiler orada doğup büyüdü diye euro istesin yok öyle işTamam da Berkan anadoludan gelen gurbo. Sen simdi Caglar bize gelse Lira üzeri sözlesmesi kabul edermi saniyordun? Yada 1-2 sene sonra Ilkayi getirebilsek, adam sence Euro mu ister Lira mi