Kaan Ayhan, Galatasaray'da İddiası

Altyapıdan adam oynatacağımızı düşünsem alınmasın derim ama lazımdı bu tarz yerli

Hangi Türk kulübüne kitleyecekler acaba diyordum, kısmet bizeymiş. Hayırlı olsun, umarım başarılı olur.

Bu arada biz yerlilere artik TL bazinda maas vermiyor muyduk?

Almanci diye Euro mu alacak.

Hayırlı olsun bonservis normal ama maaş biraz yüksek luyindamayi sepetlemek lazim

O zaman almayacaksın. O zaman Türk milli takımında da oynamayacak. Berkan euro ile mi maaş alıyor? Madem tüm yerliler maaşını lira üzerinden alıyor ayrımcılık olmamalı
Bu konuda tamamiyla haklisin, olmasi gereken o ama yaparlar mi bilemiyorum.

O zaman almayacaksın. O zaman Türk milli takımında da oynamayacak. Berkan euro ile mi maaş alıyor? Madem tüm yerliler maaşını lira üzerinden alıyor ayrımcılık olmamalı

Tamam da Berkan anadoludan gelen gurbo. Sen simdi Caglar bize gelse Lira üzeri sözlesmesi kabul edermi saniyordun? Yada 1-2 sene sonra Ilkayi getirebilsek, adam sence Euro mu ister Lira mi

Tamam da Berkan anadoludan gelen gurbo. Sen simdi Caglar bize gelse Lira üzeri sözlesmesi kabul edermi saniyordun? Yada 1-2 sene sonra Ilkayi getirebilsek, adam sence Euro mu ister Lira mi
kusura bakmada kaan kim götüm de kabul etmeyecek? ne başarısı var çağlar ile hele ki ilkay ile bir tutulacak bir oyuncu değil. Oldu o zaman tüm gurbetçiler orada doğup büyüdü diye euro istesin yok öyle iş

Önce Kaan Ayhan Galatasarayda diyorlar sonra da Sassuolo ile pazarlıklar devam ediyor yazıyorlar.

Yapacağınız haberi evire çevire öpeyim!

Devre arası olası Nelsson satışında ortada kalmayız. Bir de Kerem ile Yunus'u kötü oynasa da oyunda tutma mecburiyeti kalkıyor. Stratejik bir hamle.

Aklıma Tayyip Talha geldi, önceden de bahsetmiştim. Daha düşük bonservisle ve yarısından düşük maaşla almak pekala mümkün. Denk gelip izlediğim maçlarda beğendiğim, daha 23 yaşını bile doldurmamış, farklı yaş kategorilerinde MT forması giymiş bir stoper. Yedek olarak bile ''İlle de tecrübeli futbolcu olsun'' saplantısına düşülmüş gibime geliyor. Takımda yeterince tecrübeli futbolcu var artık, abartmaya gerek yok...

Oyuncuyu gömmek için butun elementler mevcut.

Hem yerli, hem fiyati var, pek seksi bir mevkinin oyuncusu degil.

Ilk hatasinda saydirmak icin zemin hazir diyebiliriz

gereksiz yere tepkiler mevcut. kaan'ın alınmasıyla forvet ya da kanat gelip gelmemesinin ne alakası var anlayamadım. bütün basın en az 3 mevkiye santrafor, kanat ve stopere transfer yapılacak diyordu. santrafor icardi oldu, stoper olarak da kaan'a karar verilmiş demek. geriye kanat kalıyor. onu da 1-2 gün içinde öğreniriz.

luyindama da büyük ihtimal gönderilecek söylenenlere göre. bu sebeple kaan, yabancı sınırı da düşünüldüğünde iyi bir transfer.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt