Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

,
Anlatamazsın iki gram aklı olan ergen tayfaya. Senelerdir bu işi yapan milyonları yönetebilen adamlar ve kulübün içinde olanlar bir halt bilmiyorda bu ergen sürüsü her haltı biliyor. Maşallah diyelim.

Dursun da Canaydın da milyonları yönetebilen adamlardı, yönetimi savunurken sunulacak son argüman bu. Başka bir alanda çok iyi bir iş adamı olman seni iyi bir spor yöneticisi yapmaz.

Dersen de , o da sana "orada madde var , hukukta soz degil yazi konusur" der

Tudor icin benzer bir muhabbet olmustu karabukten alinirken , ihanet vs gibisinden

Burada ozan i suclayanlar o gun tudor mevzusunda "karabuk 500 bin euro fesih bedeli koyarken akli neredeymis de simdi adama salliyorlar" diyorlardi

Bizim faydamiza olunca oley , isimize gelmeyince aaauuww
Gerçekten seninle aynı fikirdeyim. İnanılmaz. :asd:

,

Dursun da Canaydın da milyonları yönetebilen adamlardı, yönetimi savunurken sunulacak son argüman bu. Başka bir alanda çok iyi bir iş adamı olman seni iyi bir spor yöneticisi yapmaz.
Ben yapılan yanlışları vs kastetmedim ki. Sadece Ozan ve Serdar'da mevcut yönetimin suçu nedir?

Benim kastettiğim bu adamlara vasıfsız muamelesi yapılması bir yandan.

2 ay önce adını kimse bilmiyordu. Terim ve Galatasaray sayesinde bu noktaya geldiğini umarım göz önüne alır ve doğru bir karar verir.

Ben yapılan yanlışları vs kastetmedim ki. Sadece Ozan ve Serdar'da mevcut yönetimin suçu nedir?

Benim kastettiğim bu adamlara vasıfsız muamelesi yapılması bir yandan.
Vasıfsız muamelesi yapılmasını hakedecek şeyler yaptılar geldiklerinden bu yana. Bende şahsen büyük güvensizlik var , yazın göz göre göre bize yalan söylediler mi söylediler. Neden güveneyim ki ? İnsan otomatik olarak olayı genel değerlendirmeye başlıyor o yüzden.

Bize imza atıp sezonu bizde tamamlamalı. Ozan'ı Ozan yapan Galatasaray, Fatih Terim'in çabaları ve taraftarın desteğidir. Buna ihanet ederse bir daha gözümüze gözükmesin.

Ortada eski yönetimin yaptığı bir hata var evet bunu kimse inkar edemez fakat Ozan’ın burda yaptığı şey kesinlikle ihanettir. Bunu Rodrigues veya Nagatomo vs yapsa anlarım ama alt yapıdan yetişmiş bir oyuncu kulübün bu zor durumunda yardımcı olmalı ve imzayı atmalıydı. Yönetimi de kutlarım bu yaptığı açıklamayla. Ozan’ın yaptığı hainliği gözler önüne sermiş oldu.

Ortada eski yönetimin yaptığı bir hata var evet bunu kimse inkar edemez fakat Ozan’ın burda yaptığı şey kesinlikle ihanettir. Bunu Rodrigues veya Nagatomo vs yapsa anlarım ama alt yapıdan yetişmiş bir oyuncu kulübün bu zor durumunda yardımcı olmalı ve imzayı atmalıydı. Yönetimi de kutlarım bu yaptığı açıklamayla. Ozan’ın yaptığı hainliği gözler önüne sermiş oldu.
Hata derken ozanın adı sanı duyulmamısken 7.5 milyon bedel koymak hata mı?

7.5 milyon bedel düşük değil arkadaşlar. Ozan'ı kim tanıyordu sanki. İki CL, üç lig maçında oynadı diye bi yeri kalkmasın sizde boşuna dövünmeyin.Bu adamı tanıtan ve oyuncu yapan Galatasaray'dır.Burayı beğenmeyen defolup gitsin bizde paramıza bakarız.

Ne karsiliginda kondugu onemli burada . Yani atiyorum bu adam senelik 100 bin liraya mi oynuyor o sozlesmedeki rakam ne ? Mesela 200 bin istedi de 100 bine bu madde ile mi indirdiler

Iste foruma surekli bilmeden konusuyoruz dedigim de bu

Eğer bir bedel koyulacaksa en az 15 koyulabilirdi. Futbol piyasasında nasıl paralar döndüğünü görüyorsunuz artık. Samsunspor 2.ligde mücadele ediyor devre arasında 1 milyon TL’ye kaleci aldı. Piyasa uçtu anlaşılan.

Ya bu cocugun 1 sene daha sozlesmesi yok mu? Menajerine dersin abi getir serbest kalma maddesini yol alin gidin 1 kurus asagiya verirsen mobbing uygularim oynatmam antrenmana bile almam 1.5 sene top oynamamis adama burada aldigini bile vermezler.
Niye kulup ezikleniyor veya yangin yapiyor uzatmazsa uzatmadi adamin demek gitme gibi bir istegi var gitmek isteyen adami durduramazsin istemeyen adamin 500 bin euroya maddesi olsa bile gitmez

Eğer bir bedel koyulacaksa en az 15 koyulabilirdi. Futbol piyasasında nasıl paralar döndüğünü görüyorsunuz artık. Samsunspor 2.ligde mücadele ediyor devre arasında 1 milyon TL’ye kaleci aldı. Piyasa uçtu anlaşılan.
ucmayın porto altyapısımı bu ilk kez böyle bişey basımıza gelıyor

Menajer kurbanı olmamalı. Sezon sonuna kadar kendini daha da iyi geliştirip gitmeli. Yazın yapacağı transferle hem kendisi hem de kulübümüz iyi para alır. Şimdiden giderse eğer kaybolup gider. (umarım yanılırım)

Serbest kalma maddesini bir nevi doğrulamıșlar. Bunu yeni bir sözleşme ile ortadan kaldırmaya çalışmışlar ama doğru ise anlaşma olmamış. Bence gitmek istiyor Ozan veya gitti detaylar kaldı açıklamak için.

Dursunu savundugum yok ozanın adı duyulmamısken 7.5 mılyonluk bedel az degil
Adı duyulmamış? Herşey türk medyasına göre değerlendirmeyelim lütfen.

Çocuk yaş grubunda Avrupa'nın en iyi 10 oyuncusu arasına seçilmiş üst seviye Scout taraflarından.
Bu kişiler burada bir iki fm oynamış futbol uzmanlarına benzemez.

Adı duyulmamış? Herşey türk medyasına göre değerlendirmeyelim lütfen.

Çocuk yaş grubunda Avrupa'nın en iyi 10 oyuncusu arasına seçilmiş üst seviye Scout taraflarından.
Bu kişiler burada bir iki fm oynamış futbol uzmanlarına benzemez.
Bu cocugu bızde oynamadan öncede alabilirlerdi o zaman parlamasını neden bekledıler?

Geri
Üst Alt