Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Ya 18 yaşında adam City'de oynayacak... Hem de iyi paraya. Kim reddedebilir ki bunu? Vefa mefa hepsi hikaye. Şu an aldığının kat kat fazlasını alacak. Bu Ozan için geçerli olan olay...

E be salak yönetim. Bu adamın durumu böyle iken, oynatmasaydın. Yeni sözleşme imzalayana kadar oynatmayacaktın. Sıçtı şakir bez getir, cıvık sıçtı tez getir. Adamın bu durumunu ifşa etmek sizi kurtarmaz emin olun.

Burdan çıkan sonuç
@Ahmed Arif Kesen in yazacağı her türlü hakarete imzamızı atmak
Gs yi çok seviyorlar sözde ,3kuruş para gören menajeriyle telefon kaşşarlığı yapıyor

Ben hatayı sadece eski yönetimde değil, bu yönetimde de görüyorum. Ozan bu yönetim görevde iken A takıma çıktı, potansiyeli olduğunu bilmiyor olamazlar, ki Fatih hocanın Ozan hakkında sezon öncesi açıklamaları da ortada. Bu kadar filizlenmeden bu sözleşmeyi yeni bir sözleşme ile devre dışı bırakmaları gerekirdi.

Eldeki veriler çok net değil gibi fakat Ozan vefa duygusundan uzak bir çocuğa benzemiyor menajer oyunu olabilir bu işin içerisinde Ozan çıkıp iki satır yazsın benim hedefim bu kulüpte efsane olup kaptan olmaktır gerekirse bos kağıda imzayı atarım demelidir...

Bu işi cozerse terim çözer.
Bu çocuğu 7.5 gibi komik rakama ingiltereye satarsak geçmişler olsun çok ah cekeriz.
Menajerlik vs hikaye ben kalıyorum diyen adamı kimse gönderemez.

D. A

Burdan çıkan sonuç
@Ahmed Arif Kesen in yazacağı her türlü hakarete imzamızı atmak
Gs yi çok seviyorlar sözde ,3kuruş para gören menajeriyle telefon kaşşarlığı yapıyor
Renktaş, ben kolay kolay hakaret etmem.
Zaten ettiğim zaman şak diye cezayı yapıştırıyorlar.

Lan gerizekalıca bir hareketi neden savunuyorsun askeri ücrete oynayan adama şerbest kalma maddesi mi konulur ?
Asgari ücretle oynuyan oyuncuya ben madde koysam 1 mılyon koyardım dıyorum 7.5 mılyon cok bile yani gayet başarılı bi iş.

Bu cocugu bızde oynamadan öncede alabilirlerdi o zaman parlamasını neden bekledıler?
Büyük ihtimalle zaten o vakit teklif almıştır. Menajeri de bu miktarı az tuttup şimdilik kulüpte kalması daha doğru olacağını kararı vermiştir.

Şimdide bakıldı çocuk şampiyonlar Ligi'nde oynadı sırıtmadan o aynı menajerler seçeneklere göre hareket etme kararı alabilir oyuncunun kariyeri ve kendi çıkarları adına.

Menajer İlk olarak oyuncuyu düşünür sonra kendisini.... Sonra çalıştığı şirketi... sonra annesinin doğum gününü..,......

Belki kulübü düşünürler bunlardan sonra ki oda belki. Bu piskoliji yi de hem oyuncuya hemde ailesine inandırır bunlar. Birlikte yürüyoruz birlikte hedefe ulaşacağını anlatırlar. Kulüp önemli değil sizin kariyeriniz en önemlisi çünkü kulüp sizi düşünmez yeri geldiği vakit ve eski futbolcuların yaşadığı örnekler koyulur masaya.

,

Şaşkınım fakat ben de Sinan ile aynı fikirdeyim.
Yazdıkları şeyler gerçekçi ve mantıklı bu konuda

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim sizinle farkimiz birbirimizden cok akilli bilmem ne olmamiz degil

Cogu konuda meselelerin benim kadar icinde olmadiginiz konularda cikarimlariniz farkli oluyor (misal uefa ffp meselesi , misal VAR uygulamalari , misal sozlesmesel detaylar)

Ama bu ozan olayinda oldugu gibi herseyin apacik ortada oldugu mevzularda ayni fikirde olmamiz sasirtici gelmemeli , aklin yolu bir zaten

Hersey parami?
Adami yolladin bu beceriksizler sanki daha iyi stopermi alabilecek?
Bu yüzden belkide sampiyonluk gidecek

Geri
Üst Alt