- 3 Temmuz 2012
- 133.907
- 80.760
- 5.198
Kac yılda böyle bi maddeyı kullanıp oyuncu satıyorsun. Bence 7.5 mılyon cok bile koymuslar sükredin 2 3 koymamıslarNeden serbest kalma maddesi koyuyorsun yok yere ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac yılda böyle bi maddeyı kullanıp oyuncu satıyorsun. Bence 7.5 mılyon cok bile koymuslar sükredin 2 3 koymamıslarNeden serbest kalma maddesi koyuyorsun yok yere ?
Lan gerizekalıca bir hareketi neden savunuyorsun askeri ücrete oynayan adama şerbest kalma maddesi mi konulur ?Kac yılda böyle bi maddeyı kullanıp oyuncu satıyorsun. Bence 7.5 mılyon cok bile koymuslar sükredin 2 3 koymamıslar
Renktaş, ben kolay kolay hakaret etmem.Burdan çıkan sonuç
@Ahmed Arif Kesen in yazacağı her türlü hakarete imzamızı atmak
Gs yi çok seviyorlar sözde ,3kuruş para gören menajeriyle telefon kaşşarlığı yapıyor
Lan gerizekalıca bir hareketi neden savunuyorsun askeri ücrete oynayan adama şerbest kalma maddesi mi konulur ?
Asgari ücretle oynuyan oyuncuya ben madde koysam 1 mılyon koyardım dıyorum 7.5 mılyon cok bile yani gayet başarılı bi iş.Lan gerizekalıca bir hareketi neden savunuyorsun askeri ücrete oynayan adama şerbest kalma maddesi mi konulur ?
Lan gerizekalıca bir hareketi neden savunuyorsun askeri ücrete oynayan adama şerbest kalma maddesi mi konulur ?
Bu ara çok askerlik muhabbetlinde bulundum ondsn dolayı telefon değiştirmiş otomatik ?Asgari ücret kardeşim geri kalan söylediklerine katılıyorum.
Büyük ihtimalle zaten o vakit teklif almıştır. Menajeri de bu miktarı az tuttup şimdilik kulüpte kalması daha doğru olacağını kararı vermiştir.Bu cocugu bızde oynamadan öncede alabilirlerdi o zaman parlamasını neden bekledıler?
aynen şuan dursunun otelini arayıp teşekkür ettim böyle bir madde koydurduğu için.Asgari ücretle oynuyan oyuncuya ben madde koysam 1 mılyon koyardım dıyorum 7.5 mılyon cok bile yani gayet başarılı bi iş.
Şaşkınım fakat ben de Sinan ile aynı fikirdeyim.Gerçekten seninle aynı fikirdeyim. İnanılmaz.![]()
Şaşkınım fakat ben de Sinan ile aynı fikirdeyim.
Yazdıkları şeyler gerçekçi ve mantıklı bu konuda
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim şu an ki durumumuzda 12-13 milyon yani 5-6 milyon fark dünya para.Mümkün değil anlamazlar.
Sanıyorlar ki ozan 25-30 a satılacak.
Mümkün değil o rakamlar. Maksimum 12-13 e gider uzatılsa bile
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi