Kamp Kadrosunda Bulunmayan Oyuncular Belli Oldu İddiası

Haberi okuyunca arkadaşlarla:

tumblr_m4zc0hMyHr1rwcc6bo1_400.gif

Sabri gider de Umut , Gökhan , Hakan Balta , Engin gibi isimler kalırsa çok yanlış olur..

Kadro şişmişken hepsi gitmeli o zaman.

Umut yedekten girip ne yapabiliyor. Sakatlık sorunu olan Muhammet Demir'i tercih ederim.En azından sakatlığı atlatırsa iyi iş yapar

Sabri iyi bir sağ bek değil ama iyi bir yedek. Ortaları iyi olmasa da sürekli hücumu düşünür. Sonradan oyuna girip takımı ateşlediği bir çok maç vardır...

Önce sağbek bulunup sonra ydeği düşünülmeliydi. Erken bir karar olmuş doğruysa eğer haber.

Ayrıca Sabri takımdan ilk gönderilecek adam değil.

Sabri gider de Umut , Gökhan , Hakan Balta , Engin gibi isimler kalırsa çok yanlış olur..

Kadro şişmişken hepsi gitmeli o zaman.

Umut yedekten girip ne yapabiliyor. Sakatlık sorunu olan Muhammet Demir'i tercih ederim.En azından sakatlığı atlatırsa iyi iş yapar

Devamı gelir diye düşünüyorum

Kafayı erken kopardığına göre, buranın hakimi benim demeye getirmiş. Basın toplantısında bunun sinyalini Selçukla ilgili soruya verdiği cevapta belli etmişti aslında.

OHA! Hic beklemiyordum ama Prandelli'in yumurtaları gercekten büyük mis, Kaptani Kampa götürmedi. Sabri berbat bir oyuncu, ama Prandelli korkmuyor ve GS Taraftarlarin Reyizi Kampa götürmedi..simdi bazi Mesajlar okuyorum, yok Prandelli gitsin, Galatasarayin Ruhu kalmadi.. Hadi ordan, Prandelli Adamin Dibidir Sabri rezil bir oyuncu oldugnu hemen gördü, o PARATOR gibi duyugusal bakmiyor! Terim olsaydi Sabri ile 5 yil daha kalacakti. Profesyonel bir Hamle Prandelli dan, tebrik ediyorum, Helal olsun sana PRANDO!

adam futboldan anliyor . aninda çozmus adami . darisi hakan balta'nin basina .

Sabri kenarda oturur, ses çıkarmaz girdiğinde de bir şeyler yapmaya çalışırdı.Prandelli kasetlerden mi böyle bir karar aldı ya da Mancini rapor filan mı bıraktı acaba.

yillardir milyonlari somurup kendini bi gram gelistirmemek ayip degilse hocanin karari hic ayip degildir. prandelliye saygim 10 kat artti artik iki pas yapamayanlar bu takimda oynayamayacak.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sabri nin kadro dışı kalması saha dışı nedenlerden olması yüksek ihtimal. Yerli-yabancı olayı, Gökhan Zan olayları şüphelendiriyor ki kendisi maçta üstüne vazife olmamasına rağmen bir frikikte Selçuk a sen kullan sen kullan,Sneijder kullanmasın demiş adam.

ali naci küçük ‏@nkucukk 25 sn.

Prandelli'nin kamp kadrosuna almadığı Sabri, kulüp yetkilileri tarafından "sabah Hoca sizinle konuşacak" denilerek Tesislere çağrıldı.

Ancak kamp kadrosunda yer almadığı bilgisini kulüpten dün öğrenen Sabri Florya'da 1 saat önce Prandelli'nin yapacağı görüşmeye gitmedi

kaptana bak kaptana

Prandelli erken gelseydi Burak ve Selçuk'a yen kontrat imzalatmazdı.

Adam gelir gelmez 2 günde gerçekleri kavrayıp Sabri'yi şutlamış, taktir edilesi gerçekten.

faşo türk futbolcular akıllı olsun sicilya mafyası geldi

sabri bide tepki göstermiş şutlayın şunu da sivasa mı gider akhisahara mı gider nereye gidiyorsa gitsin

ali naci küçük ‏@nkucukk 25 sn.

Prandelli'nin kamp kadrosuna almadığı Sabri, kulüp yetkilileri tarafından "sabah Hoca sizinle konuşacak" denilerek Tesislere çağrıldı.

Ancak kamp kadrosunda yer almadığı bilgisini kulüpten dün öğrenen Sabri Florya'da 1 saat önce Prandelli'nin yapacağı görüşmeye gitmedi

kaptana bak kaptana

Guzel haber umarim catlak buyur daha sonra zarpi bioksin ile onarmaya calisir da beceremez

★★★

OHA! Hic beklemiyordum ama Prandelli'in yumurtaları gercekten büyük mis, Kaptani Kampa götürmedi. Sabri berbat bir oyuncu, ama Prandelli korkmuyor ve GS Taraftarlarin Reyizi Kampa götürmedi..simdi bazi Mesajlar okuyorum, yok Prandelli gitsin, Galatasarayin Ruhu kalmadi.. Hadi ordan, Prandelli Adamin Dibidir Sabri rezil bir oyuncu oldugnu hemen gördü, o PARATOR gibi duyugusal bakmiyor! Terim olsaydi Sabri ile 5 yil daha kalacakti. Profesyonel bir Hamle Prandelli dan, tebrik ediyorum, Helal olsun sana PRANDO!

Senin yaş kaç birader?

Bunca sene bu takimda kalmasi + kaptan olmasi (bence) mucize birsey zaten.

Haber yalan da olabilir. Bekleyip gorelim.

Ama gercek olmasini umuyorum.

ReReReRaRaRa

Geri
Üst Alt