Sinan Ünsal
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2009
- 1.118
- 21
- 1.308
Haberi okuyunca arkadaşlarla:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabri gider de Umut , Gökhan , Hakan Balta , Engin gibi isimler kalırsa çok yanlış olur..
Kadro şişmişken hepsi gitmeli o zaman.
Umut yedekten girip ne yapabiliyor. Sakatlık sorunu olan Muhammet Demir'i tercih ederim.En azından sakatlığı atlatırsa iyi iş yapar
ali naci küçük @nkucukk 25 sn.
Prandelli'nin kamp kadrosuna almadığı Sabri, kulüp yetkilileri tarafından "sabah Hoca sizinle konuşacak" denilerek Tesislere çağrıldı.
Ancak kamp kadrosunda yer almadığı bilgisini kulüpten dün öğrenen Sabri Florya'da 1 saat önce Prandelli'nin yapacağı görüşmeye gitmedi
kaptana bak kaptana
OHA! Hic beklemiyordum ama Prandelli'in yumurtaları gercekten büyük mis, Kaptani Kampa götürmedi. Sabri berbat bir oyuncu, ama Prandelli korkmuyor ve GS Taraftarlarin Reyizi Kampa götürmedi..simdi bazi Mesajlar okuyorum, yok Prandelli gitsin, Galatasarayin Ruhu kalmadi.. Hadi ordan, Prandelli Adamin Dibidir Sabri rezil bir oyuncu oldugnu hemen gördü, o PARATOR gibi duyugusal bakmiyor! Terim olsaydi Sabri ile 5 yil daha kalacakti. Profesyonel bir Hamle Prandelli dan, tebrik ediyorum, Helal olsun sana PRANDO!