Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 12.985
- 7.811
- 1.588
O dediğin isimler hepsi 70 75 de girecek bunu hepimiz biliyoruz2. yarı Zaha Icardi Torreira ve Angelino girse de futbol izlesek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O dediğin isimler hepsi 70 75 de girecek bunu hepimiz biliyoruz2. yarı Zaha Icardi Torreira ve Angelino girse de futbol izlesek.
20 günde ben bile 10 kilo verebiliyorum bu adam 2-3 kilo fazlasını veremiyor mu her sabah idmana çıkıyorken.ortak adamın kilo fazlası var ve fiziksel olarak geride , bu minimum bu günden itibaren bile 25 günlük süreç.
acımasız olmayın bu kadar.
O dediğin isimler hepsi 70 75 de girecek bunu hepimiz biliyoruz
sen 10 kilo verirsin topçu öyle sen gibi vermez öyle bir kilo verme şekli yok yani spor camiasında.20 günde ben bile 10 kilo verebiliyorum bu adam 2-3 kilo fazlasını veremiyor mu her sabah idmana çıkıyorken.
Kilodan değil defansif zaafiyet yaşamaktan dolayı oynamıyor Torreira ne zaman tam hazır olur adam yemeye başlar o zaman as olarak beke geçer.
Mevcut durumda defansif düşünüp bu şekilde oynamak daha mantıklı duboisin bek bilgisi be oyunu hepsinden iyi.
Oha 10 güne lig biter.Angelino için 10 gün dinlensin demiş yener İnce 1-2 gün önce bir yerde görmüştüm de kazım nerde kurşun mu yedi.