Kayserispor Karşısında İlk 11’imiz Belli Oldu

Lige moralsiz başlayacağız anlasilan. Okan hoca ne yapmaya çalışıyor

Kayseri'nin taktiği ve bizim son durumumuza gore bir 11 cikmis. Kayseri bu sene orta sahalarını kaybetti, o yüzden Torreira baslamasa da sorun olmaz diye düşünmüş olabilir. Mac genel itibari ile, Kayserinin defans yaptigi ve sonrasında kontraya çıkacak tarzda olacagini düşündüğünden Kazimdan daha tecrübeli adam koymuş sol beke. Umarim bu takim üretip gol bulur, aksi halde ikinci yari Icardi ve duruma gore de Zaha'yi görebiliriz diye düşünüyorum.

ortak adamın kilo fazlası var ve fiziksel olarak geride , bu minimum bu günden itibaren bile 25 günlük süreç.

acımasız olmayın bu kadar.
20 günde ben bile 10 kilo verebiliyorum bu adam 2-3 kilo fazlasını veremiyor mu her sabah idmana çıkıyorken.
Kilodan değil defansif zaafiyet yaşamaktan dolayı oynamıyor Torreira ne zaman tam hazır olur adam yemeye başlar o zaman as olarak beke geçer.
Mevcut durumda defansif düşünüp bu şekilde oynamak daha mantıklı duboisin bek bilgisi be oyunu hepsinden iyi.

Bu oyuncular gectigimiz sezon rekorlar kirdilar rakipleri üst üste koydular ve sampiyon oldular

Biraz saygi duyun hepsi degerli oyuncular ve yaslari da genc gelisime acik oyuncular

Ben ilk 11'i beğendim, kim daha hazırsa o oynuyor. Sergio'yu bu maçta oynatmazsan hangi maçta oynatacaksın ? Bu kadar eksik varken oynamazsa, nasıl olsa oynamayacağım diye tamamen salar zaten.

Yedeklerin iyi olması önemli fakat Okan hoca 70e kadar biz gibi bekliyor şayet bu yönünü gelistirirse ozaman yedek kulubeside ise yarar

20 günde ben bile 10 kilo verebiliyorum bu adam 2-3 kilo fazlasını veremiyor mu her sabah idmana çıkıyorken.
Kilodan değil defansif zaafiyet yaşamaktan dolayı oynamıyor Torreira ne zaman tam hazır olur adam yemeye başlar o zaman as olarak beke geçer.
Mevcut durumda defansif düşünüp bu şekilde oynamak daha mantıklı duboisin bek bilgisi be oyunu hepsinden iyi.
sen 10 kilo verirsin topçu öyle sen gibi vermez öyle bir kilo verme şekli yok yani spor camiasında.
angelinonun hem fizik hazır değil hem hafif sakatlığı var aksi durumda 11 oynamamayınca arıza çıkaran biri , maalesef duboisi oynatamaz hoca.

ayrıca dediğin normal şartlarda mantıklı ona bir şey demiyorum.

Önceden as kadro iyiydi yedekte oyuna girecek adam yoktu şimdi tam tersini yapıyoruz

Kadroda bir anormallik yok. Toreira riske edilmiyor. Dubois Angelinho'dan daha aklı başında deplasman için. Sergio'da duruma göre Demirbay ile değişecek işte.

Geri
Üst Alt