Dostum. Bak beni hala anlamıyorsun. Kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. Samimi bul veya bulma, benim için önemli değil. Ama şunu anlamaya çalış. Kazım istediğini yapabilir, istediği gece kulübünde, istediği insanla sevişebilir, istediği ilişkileri yaşayıp, istediği gibi alem yapabilir. Oynadığı futbolu da karıltırmıyorum, faydalı olur, olmaz, onu bilemem, zaman gösterir. Benim sorguladığım şey, Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakan zihniyet, nasıl oluyor da Kazım gibi bir herifi transfer edebiliyor? Bu, senelerdir yaşatılan başarısızlıkların ve üzüntülerin üstüne artık bardağı taşıran son damladır. İşler öyle bir hal aldı ki, başkan ve yöneticiler Galatasaray kulübünü yönettiklerini unuttular. Burası Fenerbahçe değili, Beşiktaş değil. Burası daha ciddi, daha köklü, daha büyük değerlere sahip bir camia. Burada bunun gibi tutarsızlıklar yapamazsın. Burada bir yanda disiplinsiz diye 8 milyon Euro'ya aldığın ve gerçekten de çok iyi bir futbolcu olduğuna kuşku bulunmayan adamı harcayıp, kulübün parasını çarçur edip, öte yandan sırf beleş diye disiplinsizlikleriyle tanınan bir adamı alıp getiremezsin kurtarıcı diye. Bu Galatasaraylılığa sığmaz. Benim anlatmaya çalıştığım bu.