Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

asıl necati gelirse kazıma tepki koyan arkadaşları görmek istiyorum, adamın gs de oynarken fb forması giyip resimler çektirdiğini, fbnin şampiyon olduğu sene soyunma odasında sevindiğini biliyormusunuz.. kapı önüne koyulma sebebi bu..

Dostum. Bak beni hala anlamıyorsun. Kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. Samimi bul veya bulma, benim için önemli değil. Ama şunu anlamaya çalış. Kazım istediğini yapabilir, istediği gece kulübünde, istediği insanla sevişebilir, istediği ilişkileri yaşayıp, istediği gibi alem yapabilir. Oynadığı futbolu da karıltırmıyorum, faydalı olur, olmaz, onu bilemem, zaman gösterir. Benim sorguladığım şey, Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakan zihniyet, nasıl oluyor da Kazım gibi bir herifi transfer edebiliyor? Bu, senelerdir yaşatılan başarısızlıkların ve üzüntülerin üstüne artık bardağı taşıran son damladır. İşler öyle bir hal aldı ki, başkan ve yöneticiler Galatasaray kulübünü yönettiklerini unuttular. Burası Fenerbahçe değili, Beşiktaş değil. Burası daha ciddi, daha köklü, daha büyük değerlere sahip bir camia. Burada bunun gibi tutarsızlıklar yapamazsın. Burada bir yanda disiplinsiz diye 8 milyon Euro'ya aldığın ve gerçekten de çok iyi bir futbolcu olduğuna kuşku bulunmayan adamı harcayıp, kulübün parasını çarçur edip, öte yandan sırf beleş diye disiplinsizlikleriyle tanınan bir adamı alıp getiremezsin kurtarıcı diye. Bu Galatasaraylılığa sığmaz. Benim anlatmaya çalıştığım bu.

Jo geldi yaptı gitti. Kazım'ın sözleşmesindeki 99 madde Allah'ın isimleri değil sanırım. Öyle köklü kulüp olduğun için o sözleşmeye imza atabiliyor Kazım'da. Arma'nın değerini bana anlatma. Git ASY'de rakip takımın paslarına Oley çeken kişilere anlat. Misi olayını ise hiçbirimiz bilmiyoruz. Komplo teorisi herşey. Misi gider arkasından açıklamam gelir zaten. Şu an satmak istediğimiz bir oyuncu. Çıkıpta Misi'nin açıklamalarına bile cevap vermeyerek yöneticilik başarısı gösteriyorlar.

Bu arada kim dedi Kurtarıcı diye alındığını? Sağ kanadığımızın yedeği Serdar gidecek. Onu yedeklemek için kadro derinliği olsun diye yapılıyor olamaz mı?

O etikleri Tugay'da Hagi'de senden benden iyi biliyorlar. Öyle bakkaldan domates almıyorlar yani Alkan. Arma'na sahip çıkacaksan burada onu giyenlere her gün çemkiren adamlardan başla.Apaçi Kazım yanlış yapar Arma'ya zarar verir sözleşmesini fesh eder gönderirisin.Yönetim zarar veriyordur gider. Buradaki apaçi Galatasaray'lıların sözleşmesini nasıl fesh edeceğiz? Ona kafa yorda yarın birgün TTarena'yı da yakmasınlar kupa göremediler diye.

hagidende yöneteimdende bise olmaz.misimovic i sen küstür gönder.bu adamı al.tamam iyi futbolcu yetenek var ama ahlak yok nasıl baş edecekler bu adamla.misimovici harcamasalardı bari.bi yerden adam alıyolar bi yerden veriyolar. ne iş anlamadım.

Misimovic tam Fatih Terim futbolcusuydu aslında ama imparator Adnanlara güvenmedi gelmedi takımın başına doğru olanıda yaptı

Arkadaslar belki alakasiz olabilir, sacmalik diyebilirsiniz ama FM 2008 veya 2009'dan hatirliyorum Kazim in favori kulüplerinde Arsenal ve Galatasaray vardi. Bir röpörtajinda daha demec vermis zaten Galatasaraya sempati duyduguna dair.

aha 2.emre belözoğlu vakası :) hatta tümer, hatta alpay yada okan koç veya m.topuz.. :)

bu memlekette .öte .öt denir. canını dişine takıyormuş bi de onu fırvetlere sor bakalım hakem kollamasıyla sahada her maç kırmızılık. hayır benim bu yorumumdan servetşnerden çıkardın birader ben servet bize yakışan bi adam mı dedim akıl tutulmasıyaşıyosunuz ne yapacağını bilemez halde ona buna saldırmanın alemi yok

kabul edin ulan kazım işte kaç senedir hem milli takımda ısrarla (! ) oynatılan hem fenerde oyna(ya)mamış

fenerbahçe kariyeri boyunca 77 maçta 8 gol atan hücum oyuncusu işte dahası da var ama saymanın anlamı yok kazımla beraber bol kelepçeli günler size ben olmayacağım orada.

Olmayacaksanız burada feryat figana da gerek yok o zaman. Gider sizin kriterlerinize uyan takımları izlersiniz.

Armaya önem verenleri koyun olarak niteleme cüreti gösteren siz, beğenmediğiniz bir oyuncu gelince "dönek" olma cesaretini göstermekten imtina etmemişsiniz.

Daha karşısındaki insana saygı gösteremeyen, Galatasaraylı duruşundan bahseder olmuş.

kısacası galatasaray ucuz dan işi yırtmaya çalışıyor ama seneye bile toparlanması zor gözüküyor.enkaz üstüne ev yapıyolar.

Disiplinsizlikten bahsedip, Keita, Lincoln, Misimovic gibi yıldızları takımdan gönderen bir zihniyet neden ve nasıl olurda disiplinsizlik üzerine doktor yapmış bir oyuncuyu transfer eder anlamak mümkün değil!!!!Kazım güçlü, hızlı ve çalım atabilen bir oyuncu.Lakin adam gram takım oyuncusu değil , pas vermez verse de zamanında veremez, alakasız kaleye vurur.Böyle oyuncularla takım olmak çok zor.

Necati - Kazım - Formica - Biglia + belki Taner Yalçını da alıp bitirirler transferi çok fazla ümitlenmeyelim

Jo geldi yaptı gitti. Kazım'ın sözleşmesindeki 99 madde Allah'ın isimleri değil sanırım. Öyle köklü kulüp olduğun için o sözleşmeye imza atabiliyor Kazım'da. Arma'nın değerini bana anlatma. Git ASY'de rakip takımın paslarına Oley çeken kişilere anlat. Misi olayını ise hiçbirimiz bilmiyoruz. Komplo teorisi herşey. Misi gider arkasından açıklamam gelir zaten. Şu an satmak istediğimiz bir oyuncu. Çıkıpta Misi'nin açıklamalarına bile cevap vermeyerek yöneticilik başarısı gösteriyorlar.

Bu arada kim dedi Kurtarıcı diye alındığını? Sağ kanadığımızın yedeği Serdar gidecek. Onu yedeklemek için kadro derinliği olsun diye yapılıyor olamaz mı?

O etikleri Tugay'da Hagi'de senden benden iyi biliyorlar. Öyle bakkaldan domates almıyorlar yani Alkan. Arma'na sahip çıkacaksan burada onu giyenlere her gün çemkiren adamlardan başla.Apaçi Kazım yanlış yapar Arma'ya zarar verir sözleşmesini fesh eder gönderirisin.Yönetim zarar veriyordur gider. Buradaki apaçi Galatasaray'lıların sözleşmesini nasıl fesh edeceğiz? Ona kafa yorda yarın birgün TTarena'yı da yakmasınlar kupa göremediler diye.

İkisininde hiçbişey bildiği yok.

kısacası galatasaray ucuz dan işi yırtmaya çalışıyor ama seneye bile toparlanması zor gözüküyor.enkaz üstüne ev yapıyolar.

Bu kafayla gidersek 5 - 10 sene şampiyonluk yok.

Olsun biz hep sefa süreceğiz diye sözleşme imzalamadık heralde kötü günde de Cimbomluyuz. Ama işbilmez anca kendi cebini düşünen koltuğa yapışan yöneticilere de takımımı peşkeş çektirtmem tepkimi koyarım...

b9582f6ff39621e2638607a.jpg

tamam kazım da kabul ama alın 2-3 tane sağlam adam da bitsin bu eziyet lan adnans..

(emanayı alalım takımın çehresi değişir alın lan şu adamı!!)

"Ben sporcunun gereksiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim..."

Adnan Sezgin

Kazım'ın sözleşmesine 99 madde koyma gereği duyuyorsan, bir futbol ilahı değilse hiç alma bu adamı. İki gün sonra sözleşmesini feshetme ihtimali çok yüksek bir adamı neden alırsın, bunun mantığı nerede? Ayrıca bu takımın başı senelerdir bu tip adamlar yüzünden o kadar ağrımışken, bir yandan da takımı ayağa kaldıracak, ateşleyecek, hırslı futbolculara ihtiyaç varken alınması gereken adam Kazım mıydı? Kabul edelim sadece ve sadece bonservisi olmadığı için alınmış ve bu kadar zahmete girilmiştir.

Bütün bunlar bir yana, benim kendime yediremediğim ve sürekli cevabını aradığım soru, Misimovic'e yapılanları bir insan nasıl yapabilir ve üzerine hiçbirşey olmamış gibi Kazım'ı getirilebilir? Misimovic'e yapılanlar çok açık. Kulübeye gitmemiş olabilir, Hagi'nin elini sıkmamış olabilir, antrenmanlarda rahat davranmış olabilir, Hagi'ye kanatta değil forvet arkası oynamak istediğini söylemiş olabilir. Sebep ya budur, ya da kulüp Misimovic'in bonservisi için verecek para bulamamıştır ve acz içinde böylesine ucuz ve aşağılık bir bahaneyle adamı kadro dışı bırakmıştır. Birinci saydığım sebeplerden bir oyuncuyu kadro dışı bırakmak başarılı bir teknik direktörün yapacağı bir iş değil bir kere. Oyuncuyu kazanmak yerine, üstelik bu kadar maliyetli ve etkili bir oyuncu olmasına rağmen kadro dışı bırakmak tek kelimeyle basiretsizlik ve işbilmezliktir. Kulübün kaynaklarını çarçur etmektir. Şenol Güneş'ten biraz ders almasını öneririm Hagi'ye, nasıl futbolcuları adam ettiğini görsün. İkinci sebep ise sebep bile değil bir bahanedir ve aşağılıkçadır, içten pazarlıklı insanların, şark kurnazlarının yapacağı türden bir harekettir.

Sonuç olarak özellikle bu sezon başından beri yaşananlar yetti artık. Bu artık Adnanların kulübü olmaya doğru gidiyor.

Sen Pino'ya ilk geldiğinde Fino diyen arkadaştın galiba? Yanlış mı hatırlıyorum acaba?

Doğrudur benim,görüldüğü üzere pino sağ kanatta barış özbek ten bile kötü oynuyor:happynew:,şimdi de ası olmayan sağ açığın yedeği kazım ı alıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt