Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

birde ingilterede oynamak istiyordu ağlasammı sevinsemmi bilemedim

Kusura bakma da bir forum modu milletin Galatasaray'lılığını sorgulayacak böyle bir şey söylemez.Biz Keita'nın futbolunu ve özellikle son haftalardaki üstün özverisini düşünerek takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüzden gitmeseydi diyoruz.Hangi Galatasaraylı takımının kötülüğünü düşünebilir böyle saçma şey mi olur?

Hadi şu anda sinirlisiniz siniriniz geçer,yönetim telafi eder gibi şeyler söylersin sonuna kadar haklısın derdim ama bu asla söylenmeyecek bir laf

Cevabımı daha önce bu topicte 588645 kere söyledim. Bir kez daha yazarak, elimi yormak istemiyorum.

Kusura bakma da bir forum modu milletin Galatasaray'lılığını sorgulayacak böyle bir şey söylemez.Biz Keita'nın futbolunu ve özellikle son haftalardaki üstün özverisini düşünerek takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüzden gitmeseydi diyoruz.Hangi Galatasaraylı takımının kötülüğünü düşünebilir böyle saçma şey mi olur?

Hadi şu anda sinirlisiniz siniriniz geçer,yönetim telafi eder gibi şeyler söylersin sonuna kadar haklısın derdim ama bu asla söylenmeyecek bir laf

Yok hocam olurmu Bursa maçında bile kendini yırtan adamın bizde ne işi var gitsin.Bize böylesi çok.Sarp Barış Ayhan Serdar falan yeter

Adam haklı.kargaların bile vizyonu düzeldi.Yarın avrupada maç oynasalar Ernst,Hilbert,Quaresma...Bizde Serdar özkan,Aydın,elano

Biz Gio,Jo,Keita,Elano gibi adamlar ile Avrupa'da yine Son 16 görememiştik :) Olay sadece vizyon değildir. Vizyon oynamıyor topu.

Buyuk takimlar kendi gucunu azaltacak bir tane oyuncu satiyorlarmi bir bakin ondan sonra satisa hak verin

Yazık. Dün Mehmet Demirkol pis pis sırıtarak "Galatasaray Elano Arda Keita'yı satmak istiyor" dediğinde hadi oradan demiştim ama adam doğru söylüyormuş. Eskiden sabah kalktığımızda transfer varmı diye bilgisayar başına otururken şimdi giden varmı diye oturuyoruz.

Şu takımda geçen sene maç aldıracak neredeyse tek adamdı Keita ve satıldı. Evet belki ayağına bakıyorduk canı isterse oynuyordu ama bugün her takımın ayağına baktığı bir futbolcusu var bizim de bir Keita oluversin ne olacak ki?

Eğer adam gibi iki orta saha ve bir kanat oyuncusu alınamazsa yönetim gider. Bunun transfer taraftarlığı ile de bir alakası yok. Sen takımda az buçuk oynayan herkesi sat. Kazmaların tamamı takımda kalsın, Türk diye ne idüğü belirsiz adamları topla takıma ondan sonra Çarşı herşeye karşı mantığı ile olmuyor de. O zaman Gio'yu neden almadınız be. Adam sağ kanatta daha iyi oynuyordu işte yer de açıldı.

Ben hiçbirşey anlamıyorum anlamak da istemiyorum. 2 tane orta saha ile bir tane kanat adamı da alınmayacaksa önümüzdeki sezon boşuna maç izlemeyim o stadı da yapmasınlar haybeye. İçerde top oynayacak takım kalmadıktan sonra Wembley'e geçmişiz ne fayda...

Ben çok üzülmedim. iyi oyuncu olmak başka, ahlaklı olmak başka. Özellikle dünya kupasındna sonra iyice zarar vereceğine inanmıştım kulübe. Ama araplara en az 10 milyona satardık diye düşünüyorum.

Evet zorundadır.İyi futbolcunu satarsan,vizyonuda kaybedersin,taraftarın güvenini de.Sonra yine her sen 5.liğe talim

Ne alakası var?Keita gitti diye vizyonu mu kaybetti yönetim?Yerine süper adamlar gelirse ne olcak peki?

Ne yapıyorsun Adnan Polat !

Bu adamı yönetim yaşı yüzünden gönderdi diyenler var. Peki bu yaşı yüzünden diyenler, şimdi neden Kewell kalsın istiyor ?

Ne alakası var?Keita gitti diye vizyonu mu kaybetti yönetim?Yerine süper adamlar gelirse ne olcak peki?

Kallström mü süper adam.Bu adammı coşturcak tribünleri.Bu adam mı 55 bin kişiyi doldurcak.Topa ayağını sokmaya korkan Elanoyu satma,hemde prim yapmış elanoyu.Taraftarın gözbebeği,hırslı,topa kafa sokan,yüreğini koyan adamı sat.Hala rüyada gibiyim.

Takımdan futbolcu satılabilir, Arda hariç bence özel bir durum yok. Fiyatını bulan her futbolcu satılabilir; ama Keita gibi bir futbolcu 8 milyon euro satılır mı yahu? Onun gibi birisini en az 10 milyon euro gibi rakamlar demektir. Çok yanlış işler yapıyorlar. Her sene takımı baştan dağıtıp kurmakla.

Hala Gio dönecek diyenler var nasıl takip ediyorsunuz Galatasaray'ı.Alınmayacak diye kaç kere açıklama yapılması gerekiyor !

Bu arada Webaslan kafayı yedi.Müthiş rakama sattık yazmış.Görende 20 m euroya sattık sancak.Aldığımız paraya sattık.

Ne yönetimi ya?Yönetim kim oluyorda durup dururken adam satıyor takımdan?Rijkaard istemese veya Keita kendi istemese olabilir miydi bu transfer?

Bence de yönetim iyi bir fiyata satmıştır Keita'yı. Eğer yönetim Keita'yı satmayı göze almışsa mutlaka yerine transfer edecek oyuncu yada oyuncuları da düşünmüşlerdir. Sağ kanatın sadece Serdar'a emanet edileceğini zannetmiyorum. Çok fazla eleştirmek için henüz erken, bekleyip görmek lazım.

Yok hocam olurmu Bursa maçında bile kendini yırtan adamın bizde ne işi var gitsin.Bize böylesi çok.Sarp Barış Ayhan Serdar falan yeter

Ne diyim Koray bilmiyorum ki.1 yıl önce aynı tarihte aynı saatlerde Keita'nın gelişini öğrenmiştik şimdi de gidişini öğreniyoruz.Bari bu seferki geçecek 1 yıl hayırlısı olsun adımıza

Ben bu kadar dediğim dedik adamlar görmedim yahu.

Geri
Üst Alt