- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu
birde ingilterede oynamak istiyordu ağlasammı sevinsemmi bilemedim
birde ingilterede oynamak istiyordu ağlasammı sevinsemmi bilemedim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakma da bir forum modu milletin Galatasaray'lılığını sorgulayacak böyle bir şey söylemez.Biz Keita'nın futbolunu ve özellikle son haftalardaki üstün özverisini düşünerek takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüzden gitmeseydi diyoruz.Hangi Galatasaraylı takımının kötülüğünü düşünebilir böyle saçma şey mi olur?
Hadi şu anda sinirlisiniz siniriniz geçer,yönetim telafi eder gibi şeyler söylersin sonuna kadar haklısın derdim ama bu asla söylenmeyecek bir laf
Kusura bakma da bir forum modu milletin Galatasaray'lılığını sorgulayacak böyle bir şey söylemez.Biz Keita'nın futbolunu ve özellikle son haftalardaki üstün özverisini düşünerek takıma katkı sağlayacağını düşündüğümüzden gitmeseydi diyoruz.Hangi Galatasaraylı takımının kötülüğünü düşünebilir böyle saçma şey mi olur?
Hadi şu anda sinirlisiniz siniriniz geçer,yönetim telafi eder gibi şeyler söylersin sonuna kadar haklısın derdim ama bu asla söylenmeyecek bir laf
Adam haklı.kargaların bile vizyonu düzeldi.Yarın avrupada maç oynasalar Ernst,Hilbert,Quaresma...Bizde Serdar özkan,Aydın,elano
Evet zorundadır.İyi futbolcunu satarsan,vizyonuda kaybedersin,taraftarın güvenini de.Sonra yine her sen 5.liğe talim
Yönetim çok doğru bir hamle yaptı. Kewell yada Giovani böylece geri dönebilir.
Ne alakası var?Keita gitti diye vizyonu mu kaybetti yönetim?Yerine süper adamlar gelirse ne olcak peki?
Yönetim çok doğru bir hamle yaptı. Kewell yada Giovani böylece geri dönebilir.
Yok hocam olurmu Bursa maçında bile kendini yırtan adamın bizde ne işi var gitsin.Bize böylesi çok.Sarp Barış Ayhan Serdar falan yeter