Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

şşşşttt ne oluyor ya bir oyuncu için sattınız takımı hani başarılar gelir geçer asalet bize yeterdi hani renklere aşıktık oyunculara değil

Allah akıl fikir versin. Keita'yı nasıl satarsınız ya 8 e aldınız 8.150 ye sattınız 200 binde oradan 8.350. E bu adam 2,5 milyon euro civarı yıllık ücret aldı. Takımın en faydalı oyuncusunu kar yapmadan hatta yıllık ücreti katarsak zararla yolluyorsun bu nasıl ticaret anlamadım ben Adnan Sezgin kendi ticaret anlayışını belli etmeye başladı. Baros'uda satın anasını satayım Arda'yı da satın. Nasılsa büyük yıldızımız gecelerin adamı Serdar Özkan var. Heryerde oynar o. Aynı fiyata Elano'yu elden çıkarabilmek varken yıllardır aksayan sağ kanadımıza ilaç olan Keita satılıyor. Fenerbahçeleşmeye değil Beşiktaşlaşmaya başladık önceden bizim artıklarımız toplanırdı şimdi biz toplayıp iyi oyuncuları satıyoruz. Gökhan Zan'ı aldık adamlar taş gibi Ferrari aldı, Serdar'ı aldık Quaresma getirdiler. Biz napıyoruz en iyi oyuncularımızdan Keita'yı satıyoruz. Satarsın 15 milyon euroyada iyi paraya gitmiş helal olsun deriz. Aldığın paraya çok faydalı bir oyuncuyu yollamak hangi akla mantığa sığar. Sadece yönetimide suçlamıyorum. Bu adamın gönderilmesine karşı çıkmayan herkes suçlu. Tamam illa gideceğim Katar'a diyorsa adamlar zaten zengin geçen sene Yattara'ya 10 milyon euro veriyorlardı gözünüzü seveyim Keita 3 tane Yattara eder. 15'e satarsın giderdi. Çok yanlış yaptık çok. Elano'nun 2 golüne aldanıp sağ açık yapacaksak ondan çok fena toslarız duvara. Nerden attın Dünya Kupası'nda şu beleş gollerini be adam.

30 yaşına bastıktan sonra yarı fiyata zor satarız evet. Ama Keita maç kazandırır, Keita gol atar, asist yapar. Keita takımın kapağını CL'ye atarsa zaten aynı hesaba geliyor. Tabiki bunları tek başına yapamaz ama büyük etkendir. Şimdi Kallström gelmiş, Lorik Cana gelmiş, Annan gelmiş ne yazar terazi yine havada, yine havada. Ordan al, buraya koydan farklı değil yaptığımız iş. Biz ne zamandır oyuncu satan bir kulüp oldukta bir dahaki sene bu parayı etmez diyebiliyoruz hemde Keita için anlamadım.

Katıldığım da katılmadığım da noktalar var

Demek ki Keita gitmek istemiş.Alacağından da feragat ettiğine göre...

Yerini kimle dolduracaklar merak ediyorum.Acaba Serdar Özkan mı :(

eger yönetim sag kanada oyuncu almazsa, birakin ligi, birakin aslantepeyi doldurmayi, daha takimi oturtamadik oyuncu satiyoruz, o gelen parayla + topal dan gelen parayla adam gibi oyuncu aliriz yoksa bu taraftar çeker destegini

ulan keita özlicem seni

GİTMEYİ KEITA İSTEMEDİ!

Galatasaraylılar, yeni transferlerin açıklanmasını beklerken "Keita satıldı" haberi ile şoka uğramıştı. Lig TV'nin tecrübeli ismi Bahri Havadır, Keita'nın satılışının ardından yaşananları Günaydın Futbol'da anlattı. Havadır, eleştiri oklarını Galatasaray Yönetimi'ne çevirdi.

KEITA BAŞTA İSTEMEDİ

Bahri Havadır'ın aktardığına göre ayrılmayı isteyen Keita değildi. Galatasaray yönetimi uzun süredir görüştüğü Al Sadd ile anlaştı ve Keita'ya durumu bildirdi. Fildişi Sahilli oyuncu başta gitmek istemedi ancak Katar kulübü Keita'ya da çok cazip bir teklifte bulundu. Yıldız futbolcu da ikna olunca transfer gerçeklişti.

Ah Adnan Polat sana güveniyoduk ama böle şeyler yapıldıkça gözümüzden düşüyosun derhal biz transfer istiyorz

Takımın en güzel futbolcusunu sattılar helal olsun . Tebrik ederim . En az 15 milyon euroluk adamı 8 e sat. Yemin ederim akıl mantık işi değil. İnsanda zevk bırakmadınız. Adnan Polat' ı çok severdim. Ama son olaylardan sonra zerre kadar güvenim , sevgim , saygım kalmadı , yazıklar olsun.

Bari 4-5m euroya Alexis Sanches'i alsak.En azından bundan sonraki transfer politikamız doğrultusunda iyi iş yaptık deriz.Ama gider 33-34 yaşında sönmüş yıldız gelirse çok yazık olur.

Yönetim Armadan soğuttu yemin ediyorum ya yazıklar olsun.Adnan Polat senide Lider sanmıştık ama...

Küçümsemiyorsan bana attığın bir önceki mesajın son bölümlerine ve satır aralarına bak lütfen.

Ayrıca yazılarımda da gayet gösteriyorum ben kimseye ve kimsenin düşüncesine bir saygısızlık yapmıyorum sen yapıyorsun yaptın dedikçe ben yapmadığım birşeyi yapmış olmayacağım. Allaha şükür milleti küçümseyerek kendimi büyük göstermek gibi bir düşüncem de hiçbirzaman olmadı. Ben sadece Galatasaray sevgisi gözümüzü karartmasın diyorum eğer bu yanlışsa da sen bilirsin.

Haaa senin değer diye savunduğun şey her geleni alkışlamak hatasını kabahatini bile görmeyip övmek ondan sonra da gidince yerin dibine sokmaksa kalsın ben bu değere sahip çıkmıyorum. Kewell oynarken öv öv bitireme ondan sonra yerine Gio gelicek diye yerin dibine sok. Haldun Üstünel transfer yaparken geceleri bizi uykusuz bırakırken başına taç et ondan sonra istifa edince şovcu olsun. Keita fener maçında yumruk atarken aslanım de bir tane de benim için vursaydın de, gönderilince yaptığı hareketler bize yakışmıyordu takım oyuncusu değildi devamlılığı yoktu de. Ben bu değerlere sahip çıkmıyorum ve eleştiriyorum ve bunlara sahip çıkmıyorum. Bu görüşe sahip olanları da eleştiriyorum.

Dediklerinle benim ve senin dediklerinle bir alakası yokki.

Sen Keita'nın gönderilmesini eleştirmeyenlerin Galatasaraylılığını sorgularım diyorsun.Dediğim benim herkesin doğrusu vardır ve sırf Keita'nın gitmesini isteyenlerinde körü körüne,basitce eleştirmeyecekleri, en azından bazılarının.Sana sadece haddine değil dedim ve sen banada yapıldı bende yaparım tarzı bir cevap verdin.Şimdi de başka bir yere çekiyorsun konuyu.

4-3-3 sistemini oynayabilen futbolcu sayısı zaten azdır dünyada..

WF dediğimiz oyuncu sayısı da azdır bu yüzden, WF ile kanat oyuncusunu birbirine karıştırmayalım..

Geri
Üst Alt