Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Keita yı kötüleyen arkadaşlara sesleniyorum sizlerde benim gibi şoktasınız anlıyorum sizi

Geçen sezon oynanan tüm maçların istatistiklerine baksan daha iyi bir fikrin olur Arda hakkında.

Yok ya herşey istatistik mi yani.Arda'yı hangi deplasman da gördün peki ? Soralım sana

Mesela

Eskişehir deplasmanı

Ankaragücü deplasmanı

Trabzon deplasmanı

Sivas deplasmanı

Kadıköy maçı

Hangisinde Arda vardı mesela

Amacım Arda'ya b.k atmak değil.Beni bilen bilir zaten.

Ama sen Keita neredeydi deplasmanlarda deyip Arda'nın istatistiklerinden bahsedersen bende bunu sorarım sana ?

Şimdi ilerde Arda Baros Elano 3'lüsü olacak.Eğer arkalarına adam gibi 3 tane futbolcu koyabilirsek bu takım Keita'lı halinden çok daha iyi olur ve Rijkaard'ın istediği sisteme döner ama bu 3 futbolcuyu koyabilecekmiyiz sorun orda.Keita'yı bende seviyordum ve satılmasına üzüldüm ama takım daha iyi bir hale gelebilir diye düşünüyorum.

Şimdi ilerde Arda Baros Elano 3'lüsü olacak.Eğer arkalarına adam gibi 3 tane futbolcu koyabilirsek bu takım Keita'lı halinden çok daha iyi olur ve Rijkaard'ın istediği sisteme döner ama bu 3 futbolcuyu koyabilecekmiyiz sorun orda.Keita'yı bende seviyordum ve satılmasına üzüldüm ama takım daha iyi bir hale gelebilir diye düşünüyorum.

Elano ya ortada olur ya da satılır diye düşünüyorum.

Büyük iş başardı yönetim, kutluyorum. Böylece transfer bütçemiz bir miktar daha arttı.

Geçen sezon oynanan tüm maçların istatistiklerine baksan daha iyi bir fikrin olur Arda hakkında.

Keita Arda'dan daha seri ve daha teknik ayrıca geçen sene gözle görülür şekilde Keita daha güzel oynuyordu lütfen hakkını yemeyin adamın. Keita'dan iyisi gelmezse yönetim maçlarda protesto edilir meşhur UA tarzı protesto adamlarda şu durumda iyisi gelmezse Keita'dan haksız sayılmazlar.

Ben herşeyi biliyorum zaten merak etme.Ligin ilk 5 haftasından sonra Arda kayboldu gitti.Keitaya laf atıcagına diğerlerine bak birazda napmış.Keita bu takımın Baroş ve Neille beraber en iyi 3 oyuncusudur.Bu oyuncuların üstüne kurucaksın kadroyu.

Arkadaşım diğerleri kim?Biz Arda'ya bakarken Elano'yu eleştirirkende Keita "diğerleri" olmuyormu?

Sonuçta bu oyuncular takımı oluşturuyor.

Herkesi birbirine göre eleştirmek mantıklımı?

Nasıl iki şov yapan her futbolcuya bu kadar duygusal yaklaşıyoruz anlamıyorum.

Bide yeri gelince profesyonellikten dem vuruyoruz.

Keita daha fazla paraya daha rahat edeceği baskının az olduğu bir takımı tercih etti.Yoksa her takımda oynayabilecek potansiyeli fazlasıyla var.

Başka sitelerde kalan taksit paralarını da satın alıcak kulüp ödeyicek diye yazılıyor. Neredeyse 12 milyon euro gibi bir paraya satılmış olur. Böyle bir durum söz konusu ise eleştirilerimi geri alıyorum; yönetim için.

Başka sitelerde kalan taksit paralarını da satın alıcak kulüp ödeyicek diye yazılıyor. Neredeyse 12 milyon euro gibi bir paraya satılmış olur. Böyle bir durum söz konusu ise eleştirilerimi geri alıyorum; yönetim için.

Hangi siteler?

link verebilir misin Deniz? Çok iyi fiyata gitti o zaman gerçekten.en azından ederinin üstüne satmış olduk.

O değil de eleştirenlerin yarısı 2 hafta önce Keita gitsin demiyorduysa adam değilim.:D

İyi para ama sorun başka maalesef.Geçmiş yıllarda yapılanları düşününce yani.

Başka falan değil, çok iyi iş çıkardılar. Oraya Elano geçecek büyük ihtimal. Bunun haricinde zaten size bir transfer yapsın yönetim, aklınızda ne Keita kalır ne başkası.

Kalan taksit borçlarımızı da ödeyecekler..

Burhan Sagsen

scoutgs

Cevap veren arkadaslara tesekkürler. 7.5'a almis olsak bile 10m'dan asagisi kötü oldu. Denildigi gibi Lyon'a kalan borclari da ödeteceksek güzel olur. Satilmayacak hic bir futbolcu yoktur, Keita'yi ne kadar cok sevsekde asil olan Galatasaray'dir.

Simdi elestirmeye gerek yok bekleyelim bakalim gerekli transferler yapilmazsa zaten elestirimizi gerektigi boyutta yapariz. Ama böyle bir risk aliniyorsa güvenilen birseyler vardir. Ayrica Adnan Polat 5 oyuncuyla anlastigimizi söylemis hadi bakalim...

Galatasaraysözlükteydi galiba kapatmıştım siteleri yine hepsine bir göz atıyım. Link yollarım.

Arkadaşım diğerleri kim?Biz Arda'ya bakarken Elano'yu eleştirirkende Keita "diğerleri" olmuyormu?

Sonuçta bu oyuncular takımı oluşturuyor.

Herkesi birbirine göre eleştirmek mantıklımı?

Nasıl iki şov yapan her futbolcuya bu kadar duygusal yaklaşıyoruz anlamıyorum.

Bide yeri gelince profesyonellikten dem vuruyoruz.

Keita daha fazla paraya daha rahat edeceği baskının az olduğu bir takımı tercih etti.Yoksa her takımda oynayabilecek potansiyeli fazlasıyla var.

Arkadaşım sen deminden beri Keitaya laf atmıyormusun yok deplasmanda napmış bilmenne.Bende sana diyorum ki Arda napmış Elano napmış diyorum.Çünkü herkes bunlardan birşey bekliyor.Sen Keitayı eleştirirsen bende bunları sölerim.Çünkü Keita geçen sene o takımda parlayan tek yıldızdı herkes onu sevdi herkes oyununu beğendi.Sen sevmediysen bu senin sorunun.Bu arada Keita gönderildi haberin olsun kendi isteğiyle gitmedi.

Keita Arda'dan daha seri ve daha teknik ayrıca geçen sene gözle görülür şekilde Keita daha güzel oynuyordu lütfen hakkını yemeyin adamın. Keita'dan iyisi gelmezse yönetim maçlarda protesto edilir meşhur UA tarzı protesto adamlarda şu durumda iyisi gelmezse Keita'dan haksız sayılmazlar.

Hocam Arda'dan daha seri daha teknik olsun.Biz niye Lincoln'ü kovduk ona bakarsan?Olay bu yöne gidiyo o zaman.

Yeteneğine potansiyeline kimse birşey demiyor zaten.Ama biz takım olmak istiyorsak böyle oyuncuları göndermemiz lazım.

Bu parayı araplardan başka bir takım verirmi allah aşkına?

Geri
Üst Alt