Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Kim ki bu kulüp için bir çivi çakmış benim gözümde efsanedir. 40 yıllık tesisten lamı cimi yapmadan kısa sürede şu tesisi kullanılabilir hale getiren başkan Dursun Özbek'i kutlarım. Çivi çakmadan efsane denilen başkanlardan olmadı en azından.

Ali Sami Yen'den Arena'ya geçtik ve o günden beri futbolu domine ediyoruz umarım bu tesisler ile çok daha fazla oyuncu yetiştirip dominasyonumuza dominasyon katacağız.

Alan ve para var zamanla istenilen her şey tamamlanır.

Bu konuda en önemli husus altyapı ile A takımın aynı ortamda bulunabilmesi biz Florya kültürünü buna borçluyuz. Beşiktaş ile Fenerbahçe ise 2 farklı tesiste olduğu için bunun sancısını çok çekiyor.

Bizde hiçbir şey ilk gösterildiği gibi yapılmaz. Mutlaka o veya bu sebepten kırparlar. Yani Avrupa standartlarında bir tesis olmuş ama gönül isterdi ki PL takımlarının sahip olduğu gibi extraları da olan bir iş olsaydı. Ne diyelim, buna da şükür.

Altyapı sahalarıda biran önce çalışmalara başlasınlar bu kulüpte sürekli bir şeyleri erteleme hastalığı var

Görece donanımlı ama modern olmayan bi' tesis dışında bir şey göremiyorum videolarda.

Yarın bir gün burda şampiyonluk kutlaması yapabiliriz ..şu cam korkuluklar hiç sağlam görünmüyor bi facia yaşanabilir Allah korusun
1000099185.webp

Yarın bir gün burda şampiyonluk kutlaması yapabiliriz ..şu cam korkuluklar hiç sağlam görünmüyor bi facia yaşanabilir Allah korusunEkli dosyayı görüntüle 284747
insan gibi davranırsan hiç bir şey olmaz :D

orası teras zaten - floryada ki gibi minnacık balkon ya da pencereden sarkma gibi zorlamalar olmayacağı için sıkıntı yok. üstüne oturmasın / basmasın / halter gibi asılmasınlar yeter.

benim ondan ziyade sahayı korumaları lazım.

kaldıki kutama bence daha yıkılmamışken florya'da olur - insanların gelmeside çok daha kolay.

Görece donanımlı ama modern olmayan bi' tesis dışında bir şey göremiyorum videolarda.
aynı düşüncedeyim - florya ile kıyaslanırsa tabii ki gelişim fazlasıyla var.

ama mimari dokunuşlar , binanın cephe tasarımı (abartı maliyetli işler değil bunlar o yüzden dokunuş diyorum)

içerideki bazı dekoratif kararlar ile beraber teknik açıdan başka yerlerde gördüğüm ve isimlerini tam bilemediğim bir kaç idman/spesifik geliştirme zavazingoları göremedim - he zamanla eklentisi olr mu olur tabide , baştan olaydı çok çok daha iyi olurdu.

parası cepten çıktığı için hem uzun sürdü - hem biraz acele ile kararlar alınıp bitirildi diye bakıyorum.

kaynak sağlayanlara teşekkür edilir ama GSYİAD'ın her gösterildiğinde öne çıkarılıp yağlanıp ballanmasını yanlış buluyorum.

insan gibi davranırsan hiç bir şey olmaz :D

orası teras zaten - floryada ki gibi minnacık balkon ya da pencereden sarkma gibi zorlamalar olmayacağı için sıkıntı yok. üstüne oturmasın / basmasın / halter gibi asılmasınlar yeter.

benim ondan ziyade sahayı korumaları lazım.

kaldıki kutama bence daha yıkılmamışken florya'da olur - insanların gelmeside çok daha kolay.
İnsan gibi derken bi daha düşün istersen bizde barış var osimhen var apokerim var

Bak cidden o cam korkuluklar sakat görünüyor.. malum biz başımıza birşey gelmeden önlem alan millet değiliz

İnsan gibi derken bi daha düşün istersen bizde barış var osimhen var apokerim var

Bak cidden o cam korkuluklar sakat görünüyor.. malum biz başımıza birşey gelmeden önlem alan millet değiliz
adamlar niye canlarını tehlikeye atsın yav o kadarda değil. omuz omuza mücadeleye girmeyecekler cam korkulukla :D zıplayıp tepinecekleri geniş olan var orada zaten

edit: malzeme tercihi olarak açık terasta benim tercih etmediğim bir şey mesela cam korkuluk - yeşilli sarılı kırmızılı ufak peyzaj ile renk verebileceğim elemanlar ile baya döküm demir yaparım ben olsam mesela.

dedim ya bu ufak detaylar yapıştır gitsin şeyleri işte. irdeleriğim noktalar bunlar proje genelinde. geç kalmasına rağmen acele kararlar çok net görünüyor işin kalitesi/imalatı haricinde.

Florya'da ki bakımsız sahadan buraya geçtikten sonra hem sakatlık oranımız baya azaldı hem de maçlarda fiziksel olarak daha iyi gözüküyoruz olabildiğince daha fazla modernleşmek lazım her sene üzerine koyulmalı oldu bittiye getirilmemeli bir an önce alt yapı içinde hazırlıklara başlanıp tamamlanmalı.

Florya'da ki bakımsız sahadan buraya geçtikten sonra hem sakatlık oranımız baya azaldı hem de maçlarda fiziksel olarak daha iyi gözüküyoruz olabildiğince daha fazla modernleşmek lazım her sene üzerine koyulmalı oldu bittiye getirilmemeli bir an önce alt yapı içinde hazırlıklara başlanıp tamamlanmalı.
çirin babaaaaaa

İnce cam korkuluklar yüzünden mevzuat gereği tesisin kapanma ihtimali var mı

Kötü değil donanımlı bir tesis ancak ilk proje açıklandığı gibi değil şu an geliştirilebilir alanımız var şu diğer sahalarında hemen yapılması lazım akademiyide taşıyalım buraya

İnce cam korkuluklar yüzünden mevzuat gereği tesisin kapanma ihtimali var mı
Sacma geliyor kulaga, olmaz oyle sey

Cam korkuluk ince bile olsa onu tutan metal tasiyicisina bagli. Hic bir risk tasimaz saglam yapildiginda.

Oyle mevzuat maddesi oldugunuda sanmiyorum

GS'nin şanına yakışan bir tesis olmadı maalesef

Fırsat vardı ama başaramadık ne yazık ki

Zamanında en iyi tesis bizdeyken, sonrasında bu konu da rakiplerin gerisin de kalmıştık. Umarım bu reform ile Avrupa'da da yine eskisi gibi iyi sinyaller vermeye başlarız.

Fb de tesis yapacak sanırım hem A takım hem altyapı için. Bizden iyi tesis yaparlarsa kahrolurum

Geri
Üst Alt