Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

beceriksizliklerini vizyonsuzluklarını unutma

olmazsa bu yüzden olur

GS nasıl Benfica kadar Brugge kadar tesis yapamaz ya
Bu tür konularda ucuza kaçıyoruz. Hiçbir zaman ilk gösterilen haliyle yapılmıyor. Bu işi ET'ye versek bize uzay mekiği gibi tesis yapardı, TR'de bu işte ondan iyi olan bir şirket mi var mesela. Ama maliyetine, sıfır karla bu işi yapsa bile, sonra adamı hırsızlıkla itham ederlerdi utanmadan. Kendi açısından bu işe girmeyerek en doğrusunu yaptı. Ha ben eminim, tesisin bir an önce bitmesi için kesin yardım etmiştir, o ayrı.

Hala alt yapı için herhangi bir aksiyon alınmıyor. Dursun özbek, adnan polat, ünal aysal, rezan epözdemir her bir 1 saha yapsın. Ali sabancıya da binayı yaptırın bitti gitti hadi abicim hadi

Hala alt yapı için herhangi bir aksiyon alınmıyor. Dursun özbek, adnan polat, ünal aysal, rezan epözdemir her bir 1 saha yapsın. Ali sabancıya da binayı yaptırın bitti gitti hadi abicim hadi
Haziran ayında inşaatı başlayacakmış üyelerle 19 Mayıs kutlamalarında Özbek'in dediğine göre.

Alt yapı ve kadın futbolun bitmesi 3 sene sürer

Bakalım bu sürede napacaklar

Daha küçük olan Kburgaz bile 2.5 senede anca faaliyete açıldı

Binaya uzak olan antrenman sahasının halini gördünüz mü daha yeni yapılmış saha patates tarlasına dönmüş

Haziran ayında inşaatı başlayacakmış üyelerle 19 Mayıs kutlamalarında Özbek'in dediğine göre.
Niye bugun başlamıyormuş?
Eleştiri kültürü adı altında bir dünya goygoy dönüyor kulupte yok öyleyiz yok böyleyiz. Koskoca Galatasarayın alt yapısı için tesisleri yok kim neyi eleştiriyor, nerede mekteb i sultani aklı, nerede taraftar kültürü?

Bizi bu sene yunus şampiyon yaptı, kimse görmüyor mu bunu? alt yapıdan böyle cocuklar çıkmazsa vay halimize

1748453344809.webp

1000077840.webp

Yönetim uyuyor mu?

Şu ana kadar yıldız oyuncu alamadiniz, bari alınmış yıldızı boyayın!!!11!1!!

Geri
Üst Alt