Kerem Aktürkoğlu: "Artık kaptan değilim"

Adamın kariyeri Küçük Emrah gibi zaten. İnceleyen görür. Bu tarz negatiflik çıkarmadığı kulüp olmadığı gibi bununla beslenerek güç alıyor. Başakşehir den alt liglere transferi bile negatiflik. Adamın kendisiyle sürekli bir kavgası var, yapay düşmanlarla savaşmadan duramiyor. Marcao kavgasından sonra attığı golde sevinisini izleyin, sağlıklı bir insan bunu yapmaz. Ta o zamandan gitmesi gerektiğini söylemiştim, kaptan yaptılar. Kohnunden zahasina barışına herkesle kavgalı. Bir tek icardiye mertense macasi yemiyor.

Taraftar ikiye bölündü resmen. Tam kaos ortamı. Dursun olmasa belki şampiyon oluruz derdim ama hiç umudum yok artık. Her hafta olay veya kavga çıkarsa sorunu yönetenlerde ararım

Yav işine bak birader kendini bu kadar önemli görme bide açıklama yapmış kim takar seni..

Herkes gine çok bilmiş. Belki de kendisi iade etti kaptanlığı nerden biliyorsunuz. Zaten devre arası yaşanan olaylarda kullandığı kelimeler yüzünden karar doğru bir karar. Onun haricinde son 2 maçtır 3 asisti var.

Hakikatten, florya suyu kaynıyor. Yönetim bir karar aldıysa deklare eder, lakin rastgele işliyor süreç mevcuden.

Rezillik.

Şu olayda Kerem nefretinizi kusacağınıza azıcık yönetimin florya yı huzursuz hale getirmesini, oyunculara baskı uygulamasına tepki gösterin.
Bunu Zaha da yaşıyor şu an. Yarın bir gün İcardi, torreira da yaşayabilir.

Senden kaptan olmaz zaten.

Boş boş ikramlar.

Ya Kerem abicim boşver kaptanlığı çok daha önemli şeyler var. Sen ayağında bir top tutamıyosun. Önündeki adama pas atamıyosun. Fiziğini bir gram geliştirmedin. Halen toplara çocuk gibi yavaş vuruyosun. Gücün yetmediği için kenarlara plase olayını yapmaya çalışıyosun, onunda güç gerektiediğinin farkında değilsin. Topu alıp koşuyosun fren yapman gereken yerde o top ya taca ya rakibe yada out a gidiyo. Dengeni geliştirmedin. Kaç yıldır burdasın çok az yol kat edebildin. Sana dünyanın en iyi menajerlerinden biri seni en iyi kulüplere götürebilirim ama geliştirmen gerekenleri yapman şartı ile bu vaade bile cevap vermedin. Ben bile seni senden iyi analiz etmişim. Lütfen söylermisin güzel kardeşim neden daha iyisini, olması gerekeni yapmak için uğraşmak yerine taraftarla vs. inatlaşıp soğutuyorsun kendini?
E sana zarar bunuda mı görmedin.

Bir daha bu formayi giyenin … gibi seyler soyleyen birinin kaptanlik yapmasi komik olurdu ztn
%100
disiplin cezası budur. açıklama yapmadan arka planda. bu zırto niye ota boka açıklama yapıyor anlamıyorum. kulüp yapmamıs sen kimsin?
bu arada 2 gün sonra verilir konu o soynma odasıysa.

Şu olayda Kerem nefretinizi kusacağınıza azıcık yönetimin florya yı huzursuz hale getirmesini, oyunculara baskı uygulamasına tepki gösterin.
Bunu Zaha da yaşıyor şu an. Yarın bir gün İcardi, torreira da yaşayabilir.
Bro yönetim yapıyo evet ama hocaya sormadan mı yapıyo sence? Yönetimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Yönetimin acizliği ap ayrı konu zaten ama hocanın da eksik kalır yanı yok bunlardan.. Al birini vur ötekine...

2015-2016 sezonu loading

başkan: dursun - dursun
t.direktör: hamza - okan
oyuncu : burak yılmaz - kerem

o dönem burak yılmazla sorunlar şimdi keremle. okan buruk da hamza gibi kovulabilir ilerde
hamzaoğlu süper kupayı almıştı

Emrah dizisi gibi oldu bu damın takımdaki süreci.

Kerem acilen satilmali. Bu kadar gundem bu kadar trip bir futbolcu icin cok fazla. Belliki olmayacak bizde.

muslera da söylemeli

Bro yönetim yapıyo evet ama hocaya sormadan mı yapıyo sence? Yönetimi savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Yönetimin acizliği ap ayrı konu zaten ama hocanın da eksik kalır yanı yok bunlardan.. Al birini vur ötekine...
yönetim sorunun kaynağı burada. o düzeltilmeli önce sonra Kerem e mi sallıyoruz yoksa başkasına bakılır.

Ne kadar boş bir açıklama. Resmen yönetimi ve teknik ekibi taraftarın önüne atmış. "Bakın benden kaptanlığı aldılar, ama önemli değil hebele hübele".

Takıma zarar veriyor. Hem saha içinde vücut dili ile, hem de saha dışında kendisini süper star sanması ile. Satılması lazım.

Geri
Üst Alt